bi çıkmazın içindeyimmm:((((

tfan34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
225
2
16
35
Bitlis
arkadaşlar lütfen öncelikle beni yargılamadan cvb vermenizi istiyorum.benim 6 ay öncesine kadar güzel denilebilecek bi ilişkim vardı.ben bu sene liseyi bitirdim.lise 1de biriyle cıkıyordum.lise 2 ye kadar cıkdık.ama o kadar mükemmeldiki beni bir yıl boyunca hiçbi şekilde üzmedi.derler ya mükemmel insan yoktur ama inanın o mükemmeldi.lise 2 ye gelince ben ondan ayrıldım.ama o kadar cok pişman oldumki cok acı cekdim ama yüzüm yokdu gidip geri dön demeye.sonra o bi başkasıyla bende bi başkasıyla cıkdım.ben lise 3 deyken o üniye gitmişti.ortak bi arkadaşımız vardı onunla haber yollayıp numaramı istedi.basta vermedim tabi korktum.ama sonra ben ona msj attım.ve bu sekilde basladık yeniden.bu kez ayrılmamak üzere .yine cok iyiydi cok seviordu hissediyordum.biz tüm herkesle bağlantılarımızı koparıp sadece kendimize odaklandık.face falan hepsini dondurduk.yeni hatlar aldık falan.çünkü bu kez onu kaybetmemeliydim.o benim evlenceğim adamdı.öyle cok bağlandımki.okadar cok seviyordumki.üniye onun yanına gidecekdim.daha sonra evlenecekdik diye anlaşmıştık.lise 3 ün sonlarına doğru onda bi değişmeler oldu.murat sanki eski murat deildi.bu kez o bana cektirmeye basladı.yalanlar söyledi canımı yaktı.ama seviyorum sonuçda terk edemem.ben lise 4 deyken yani gecen yıl babamı kaybettimo zaman bana cok destek oldu.aa bikac ay sonra benim çekmediğim kalmadı.o kadar mutsuzdumki ama yinede ses etmedim cünkü seviyordum bu kez kaybetmemeliydim.bazen ben kahırlanırdım bazen o birbirimize katlanırdık.ama daha son dönemlerde ben resmen yıprandım.cok acı cekiordum ve öğrendimki beni aldatmış inanmadım tabi.ama bunun benden habersiz bi facesi varmış vede birsürü kız.zaten gördüm ya tüm bilgiler o.inkar etti.iftira atıosun dedi.bigün sonra dedi o arkadaşın facesidir benim adıma açmış.o dönemde cok hakaret etti bana.hissediodum ama aldattığını.bu böyle 3 ay devam etti.emin olmadan onu bırakmak istemedim çünkü.neyse bu ddiki kimse vazgeçilmez deil gidip basakla evlencem(en yakın dostum)içim acıdı kahroldum o an.yok artık dedim.evet ddi.güzel kız hoş kız.dedim sen ne biçim birisin be ben seni 2 yıldır bekliorum senle buluşabilmek için anneme ne yalanlar attım (annem cok karsı cıkmaya)burda neler cekdim yok ddi göndercem annemi istesin.en son ddi gün benimdir artık ünideki tüm kızlarla cıkcam seni aldatıyormuscasına.bende hattı kırıp attım .dahada aramadım.unutamadımda amaa.neyse 2 ay sonra beni annemin arkadası var istemeye geldiler bende inat ettim sözlendim.biliorum hata ettim.bunun farkındayım.sözlüm beni cok seviordu ama ayrı ev meselesi acıldı dün tartısdık bana ddiki acaba yanlış kişimisin?ve bu yıkdı beni hiç kimseden yana gülmedi yüzüm.ben su anda evlenmekde istemiorum sözü cevirsem laf olcak napcam bilmiyorum.nolur bi akıl verin noluuurr((((((((((((((

cok uzuldum ama cok kucuksun daha bence istemedigin bir evlilik yapma daha cok gencsin...annenle konusmayi hic denedin mi? nasil biridir annen hafif hafif tatli tatli konussan kizar mi? annecim ben de (suan sozlu oldugun insandan bahsediyorum) ilk baslarda olumlu bakiyordum ama suan korkularim var desen.... digerine gelince o yanlis insan lutfen o cocugu dusunme ettigi laf yenilir yutulur deil ne demek senin en yakin arkadasinla evlenirim falan...birak kendi coplugunde yasasin sakin onun icin uzulme birak o senin yoklugub icin uzulsun lutfen

annenle konuştum.anne sevemiorum ben bu işten vazgeceyim dedim.asla ddi.sakın bana güvenipde sözü çevirme asla arkanda olmam dedi.(((yasamak için yasıorum ne bi sebebim var nede beni hayata bağlayan bi mutluluğum.eski sevgilim çok yanlış biriydi ama o zaman neden cok sevdi beni ben bunu hissediyordum cok seviyordu.hiç kimseden yana gülemedim hep darbe yedim.yasadığımız yer küçük mesela sözlendim herkes duydu.laf olacak diye cok korkuyorum.ama ben onunla aynı yastığa bas koymak istemiorum.dieri bana ne kadar adilikde yapsa cıkmıor aklımdan.o aklımdayken bi baskasınınn karısı olmak beni mahvedecek((((

bence fazla uzatmadan bitir en doğru şekilde hayatını mahvedersin bu duygularla o evlilikte ilişki de yürümez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…