Senin o oğlunun ayaklarını yerim:), bir şeyler bağlamak belki yerini daraltabilir bebeğin. Oğluşun yerinde yatsın, eşinde bir zahmet dikkat eden taraf olsun, bıraksınlarda hamileliğin tadını çıkar.Günaydın
Diyeceksiniz eh sana da bebeğine de be !
Konu şu ki uyurken maruz kaldığım şiddet veya rahatsızlık diyelim
1 Ay içinde eşim yaklaşık 2 hafta kadar geceleri evde olmuyor, o olmadığında bende korktuğum için oğlumla yatak odasında uyuyoruz. Fakat oğlum gece çok dibimde yatıyor birbirimize dönük ve ayaklarıyla sürekli olarak uyanma üzeri veya sağa sola ddönerken karnımı veya bacaklarımı ittiriyor , hatta bebekkende böyleydi ayagımda koyardık tabi biraz daha büyüyünce karnımızı ittirirdi :)
Ayrıca aniden gece dönüp ayagını üzerime atarkende vurduğu çok oluyor
Eşime gelince arada ondanda tekme yemiyor değilim , gecen seferki hamileliğimde karnıma tekmeyi yemiştim.
E şimdi haliyle korkuyorum , küçük bi yastık alıyorum karnıma gece uyurken ama uyku sırasında onu gözetemediğim için böyle bi rahatsız uyuyorum dün gece mesela uykuda refleksle oglumun sürekli vurmak üzere olduğunu zannedip, onun arkasını döndüyorum en fazla 1 dk sonra dibime dibime geliyor
Aacaba diyorum ince bi kirlenti karnıma mı bağlasam ? Yani bu sorunu bi ben yaşıyor olamam ya
Sadece o degıl ama esımde cok vuruyor ya kolunu bı ındırıyor gogus tahtama ya da bacagıyla karnıma bacaklarımabendede oğlum 6 yaşındaydı karnıma tekmeyi bir koydu soluğu hastanede aldık.o oldu bidaha birlikte yatmadık.erkek çocukları deli yatıyor.yatmayın ne yapın edin ayrılın.onun ruh sağlığı içinde iyi olacak.
Uyumayin oglunuzla ayri neden yatmiyosunuz. Tm esiniz yok geceleri oglunuzla ayni odada ayri yataklarda uyuyun. Care varken neden kendinize eziyet ediyosunuz, rahatca uyumak varken hep tedirginmi uyuycaksinizGünaydın
1 Ay içinde eşim yaklaşık 2 hafta kadar geceleri evde olmuyor, o olmadığında bende korktuğum için oğlumla yatak odasında uyuyoruz. Fakat oğlum gece çok dibimde yatıyor birbirimize dönük ve ayaklarıyla sürekli olarak uyanma üzeri veya sağa sola ddönerken karnımı veya bacaklarımı ittiriyor , hatta bebekkende böyleydi ayagımda koyardık tabi biraz daha büyüyünce karnımızı ittirirdi :)
Eşime gelince arada ondanda tekme yemiyor değilim , gecen seferki hamileliğimde karnıma tekmeyi yemiştim.
E şimdi haliyle korkuyorum , küçük bi yastık alıyorum karnıma gece uyurken ama uyku sırasında onu gözetemediğim için böyle bi rahatsız uyuyorum dün gece mesela uykuda refleksle oglumun sürekli vurmak üzere olduğunu zannedip, onun arkasını döndüyorum en fazla 1 dk sonra dibime dibime geliyor
Aacaba diyorum ince bi kirlenti karnıma mı bağlasam ? Yani bu sorunu bi ben yaşıyor olamam ya
Ya var evet salonumuz var ama buyuk bı salon koltugun bırı duvar dıbınde dıgerı ıse ortada duruyor biri uclu bırı ıkılı benım oglan oradan yuvarlanıp yere dusuyor ıkı tarafıda acık oldugu ıcın ben 2 'lıde yatsam sıgmıyorum. oglanın odasında 2 koltuk var bı donem orada yattım sırf bu sıkıstırmalardan oturu ama tutuluyorum cunku ayaklarım koltugun dısında kalıyor. ama salondakı koltukların yerını degıstırebılırız aslındaOturma grubunuz yok mu?Birine oğlunuza yatak yapsanız,birine size.
Yatak odanız büyükse odaya da çekyat koyabilirsiniz.Ben öyle yaptım.Tv ve kanepe var.Kızımı tek başına diğer odada uyumasından rahat olamıyorum.Akşamları açıyorum yatak oluyor.Biraz büyüyünce tabii yatırmayacağım aynı odada.Sizin eşinizde sık sık olmuyormuş yanınızda .Belki sizde bu formülü deneyebilirsiniz.Salon bozulmamış olur en azından.Ya var evet salonumuz var ama buyuk bı salon koltugun bırı duvar dıbınde dıgerı ıse ortada duruyor biri uclu bırı ıkılı benım oglan oradan yuvarlanıp yere dusuyor ıkı tarafıda acık oldugu ıcın ben 2 'lıde yatsam sıgmıyorum. oglanın odasında 2 koltuk var bı donem orada yattım sırf bu sıkıstırmalardan oturu ama tutuluyorum cunku ayaklarım koltugun dısında kalıyor. ama salondakı koltukların yerını degıstırebılırız aslında
Korksanız dahi çocuğun uyuma ortamını değiştirmeyin bence. Kendi odasında kendi yatağında yatmayı sürdürmeli. Ve yanlış bilmiyorsam 5 6 yaşlarında oğlunuz. Ayrı uyuma vaktiniz çoktan gelmiş. Bebek de hayırlı olsun.Günaydın
Uyku sırasında yapıyor canım bılerek degıl.Eşiniz kastten mi tekme atıyor uyku arasında yanlışlıklamı anlamadım
Canım benim bukadar endişelenme onun karnında güvende olduğunu o kesenin onu koruduğunu biliyorsun onun zarar görmesi için tekmeden fazlası gerekir ama için rahat etsin istiyosan bebek yastığı bağla rabbim nasip ettiyse sana ikinci kez kucağınada almayı nasip eder inşallah :)Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?