Bi çözüm olamaz mı?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Günaydın
Diyeceksiniz eh sana da bebeğine de be !

Konu şu ki uyurken maruz kaldığım şiddet veya rahatsızlık diyelim

1 Ay içinde eşim yaklaşık 2 hafta kadar geceleri evde olmuyor, o olmadığında bende korktuğum için oğlumla yatak odasında uyuyoruz. Fakat oğlum gece çok dibimde yatıyor birbirimize dönük ve ayaklarıyla sürekli olarak uyanma üzeri veya sağa sola ddönerken karnımı veya bacaklarımı ittiriyor , hatta bebekkende böyleydi ayagımda koyardık tabi biraz daha büyüyünce karnımızı ittirirdi :)
Ayrıca aniden gece dönüp ayagını üzerime atarkende vurduğu çok oluyor

Eşime gelince arada ondanda tekme yemiyor değilim , gecen seferki hamileliğimde karnıma tekmeyi yemiştim.

E şimdi haliyle korkuyorum , küçük bi yastık alıyorum karnıma gece uyurken ama uyku sırasında onu gözetemediğim için böyle bi rahatsız uyuyorum dün gece mesela uykuda refleksle oglumun sürekli vurmak üzere olduğunu zannedip, onun arkasını döndüyorum en fazla 1 dk sonra dibime dibime geliyor

Aacaba diyorum ince bi kirlenti karnıma mı bağlasam ? Yani bu sorunu bi ben yaşıyor olamam ya

bendede oğlum 6 yaşındaydı karnıma tekmeyi bir koydu soluğu hastanede aldık.o oldu bidaha birlikte yatmadık.erkek çocukları deli yatıyor.yatmayın ne yapın edin ayrılın.onun ruh sağlığı içinde iyi olacak.

Bence cocugunu kendi yatagina alistir,esinde boyle ise ayri yatin derim cunku uyurken insan hareketlerini kontrol edemeyebilir ,sende tekme gelme korkusuyla uykusuz kalmamis olursun

Senin o oğlunun ayaklarını yerim:), bir şeyler bağlamak belki yerini daraltabilir bebeğin. Oğluşun yerinde yatsın, eşinde bir zahmet dikkat eden taraf olsun, bıraksınlarda hamileliğin tadını çıkar.

Sadece o degıl ama esımde cok vuruyor ya kolunu bı ındırıyor gogus tahtama ya da bacagıyla karnıma bacaklarıma
Buarada bi dönem oglanı odasında yatırdım ben yatak odasında yattım ama mumkunatı yok ben c ok korkuyorum kendımızı yatak odasına kıtleyıp oyle yatıyoruz.

Uyumayin oglunuzla ayri neden yatmiyosunuz. Tm esiniz yok geceleri oglunuzla ayni odada ayri yataklarda uyuyun. Care varken neden kendinize eziyet ediyosunuz, rahatca uyumak varken hep tedirginmi uyuycaksiniz

Oturma grubunuz yok mu?Birine oğlunuza yatak yapsanız,birine size.
Ya var evet salonumuz var ama buyuk bı salon koltugun bırı duvar dıbınde dıgerı ıse ortada duruyor biri uclu bırı ıkılı benım oglan oradan yuvarlanıp yere dusuyor ıkı tarafıda acık oldugu ıcın ben 2 'lıde yatsam sıgmıyorum. oglanın odasında 2 koltuk var bı donem orada yattım sırf bu sıkıstırmalardan oturu ama tutuluyorum cunku ayaklarım koltugun dısında kalıyor. ama salondakı koltukların yerını degıstırebılırız aslında

benim 2,5 yaşındaki oğlum bile canımı ne kadar yakıyor, seninkiler koca adam yahu...

canın yanar ama bebeğim zarar görür mü dersen;

ben düşük yaptıktan sonra doktoruma şundan mıdır bundan mıdır falan diye sormuştum
doktorum bebek sağlıklı olsaydı bu tip şeylerden asla düşmezdi demişti.

sen yine de kendini koru elbette.
ama karnına bağlayıp nasıl rahat uyuyabilirsin ki,
Ege ile aynı yatakta yatma bir daha bence,
eşini de sen tekmele, belki biraz değişir.

Yatak odanız büyükse odaya da çekyat koyabilirsiniz.Ben öyle yaptım.Tv ve kanepe var.Kızımı tek başına diğer odada uyumasından rahat olamıyorum.Akşamları açıyorum yatak oluyor.Biraz büyüyünce tabii yatırmayacağım aynı odada.Sizin eşinizde sık sık olmuyormuş yanınızda .Belki sizde bu formülü deneyebilirsiniz.Salon bozulmamış olur en azından.

Eşiniz kastten mi tekme atıyor uyku arasında yanlışlıklamı anlamadım

çözüm yatakları ayırmak bence. yani çok korkuyorum kapıyı kilitleyip yatıyoryz diyosunuz da bu da normal değil. sizin korkunuz çocuğunuza geçer, onunda sağlıklı bi uyku çekmesine engel olur belki ilerde.

Korksanız dahi çocuğun uyuma ortamını değiştirmeyin bence. Kendi odasında kendi yatağında yatmayı sürdürmeli. Ve yanlış bilmiyorsam 5 6 yaşlarında oğlunuz. Ayrı uyuma vaktiniz çoktan gelmiş. Bebek de hayırlı olsun.

bence ikisini de at yatağa yayıl...
bende aynı şekilde hep tekme yiyorum kızım dan bazen cok soguk olduğu için yanımda yatiriyorum ama sanki sabaha kadar uyumamis gibi dinlenmeden kalkiyorum.

Eşiniz kastten mi tekme atıyor uyku arasında yanlışlıklamı anlamadım
Uyku sırasında yapıyor canım bılerek degıl.

Buarada esım yokken oglumla beraber yatmayı sevıyorum aslında cok huzurlu bıseydı daha dune kadr ama sımdı korkuyorum ya kolumu tersınden koyuyorum karnıma bısı gelmesın dıye kı sırtımı donemıyorum dondurmuyor :) bıde buaralarda bıızım oralarda cok hırsızlık oluyormus gece elektrıkler fılanda cok sık kesılıyor kısa surelıde olsa

Bebek oğlunun tekmeyle falan düşmez ama rahatsız oluyorsanız mecbur ayrı yataklarda yatacaksınız

Canım benim bukadar endişelenme onun karnında güvende olduğunu o kesenin onu koruduğunu biliyorsun onun zarar görmesi için tekmeden fazlası gerekir ama için rahat etsin istiyosan bebek yastığı bağla rabbim nasip ettiyse sana ikinci kez kucağınada almayı nasip eder inşallah :)

Kaç yaşında kadınsın, korkman da çok normal gelmedi bana. Çocuğa da iyi örnek olmazsın ki böyle, kapıyı kilitleyip uyumak filan normal değil. Bence bu korku problemini çöz önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…