bi çözüm yolu bulmak istiyorum?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
mrb kızlar, günlerdir sinirimi bozan bir derdim var.
biz ara sokakta oturuyoruz. sokak dar ve sağlı sollu hep ev var. ve evlerin önünde de arabalar park etmiş durumda. sorun bunlar değil. karşı apartmanda oturan bir adamın ortaboy yolcu taşıyan minibüsü var. ve bu adam her gece sabaha karşı 4-5 gibi eve minibüsle sokağa giriyor ve park ediyor. park ederkende geri gidince bu büyük araçlar dıt dıt dıt diye ses çıkarıyor ve gece sessiz olduğu için bi de araç büyük olduğu için çok yüksek ses çıkıyor. ben de her sabah bu aracın sesine korkarak uyanıyorum. çünkü gerizekalı adam tam bizim evin önüne park ediyor ya da karşısına park ediyor. sinirden delircem. bıktım artık zaten sabahın 7 sinde işe gitmek için kalkıyorum. bi de böyle her sabah 4-5 gibi uyanmak iyice beni aptallaştırıyor. sonrada bir süre uyuyamıyorum. özellikle son zamanlarda sinirim de çok bozulmaya başladı iyice uyuyamaz oldum. yani ben mi hassasım bilemiyorum. ama çok yüksek bir ses çıkıyor tüm mahalleyi inletiyor resmen. şimdi bu durumda ne yapabilirim ki? adama söyleyemem zaten tanımıyorum. desem de sanane falan der. polis bunla ilgilenir mi onu da bilmiyorum. yani bu durumda napmalıyım hiç bilmiyorum. siz olsanız ne yapardınız?

Yapabileceginiz hicbir sey yok sanirim. Yani adam minibusun sesini kisamaz ki gecenin sessizliginde çok yuksek cikiyordur.

bu konuda yapabileceğiniz bişey yok sanırım adam arabasını park etmesimi

diyorum çünkü normal bir insan bunu farkeder ve en azından bu kadar mahalleyi inletiyorum her gece sesini kısayım diye düşünür.
ayrıca ben de her gece o adamın arabası yüzünden saatlerce uykusuz kalmak yüzünden sinirleniyorum. yani şuan sana oturduğun yerden konuşması kolay. yaşaman gerekiyor bence anlaman için

Ulu orta yola bıraksın..trafikten gelen cezaları da sen öde..

Adam sabaha kadar çalışmış yorgun argın evine dönüyor..aman prensesim uyanmasın mı dicek..
yazdıklarımı okuduktan sonra yorum yazsaydın iyi olurdu. adam orta yere bıraksın mı diyorum arabayı. sesi kıssın diyorum. sonuçta o büyük araçlardaki ses arkasında biri varsa çekilsin diye. sonuçta park sensörü olan bir aracın gecenin 4 ünde o sese ne ihtiyacı var.
çözümü olmayanlar niye yorum yazar onu anlamıyorum

Senin cozumun varmış madem git soyle adama..

Ayrıca konuna cozum sunmak zorunda değilim..bakış açını beğenmedim..belki sende bakış açını beğenmezsin diye yazim dedim..

Senin cozumun varmış madem git soyle adama..

Ayrıca konuna cozum sunmak zorunda değilim..bakış açını beğenmedim..belki sende bakış açını beğenmezsin diye yazim dedim..
ben de senin bakış açını beğendim. neyse hiç uğraşamıcam.

Ya kızmayın ama siz takmışsınız buna. Mesela bende de var bazen insanların nefes alışı bile çok yüksek geliyor. Gece kulaklık takarak uyumayı deneyin. Yatmadan önce hafif bir mum güzel bir müzik dinleyip rahatlayın ve bu gece o sesi duymayacağım diye vücudunuzu şartlandırın. Hani misafirlikte yaparız ya erken kalmam gerekiyor der alarm kurmadan gerekli saatte uyanırız aynı o hesap işte. Şu anda en mantıklı çözüm bu geldi. Adam piskopat falan çıkar allah korusun. Bunu deneyin yinede çok rahatsız ediyorsa adama sakin sakin anlatın durumu yada yalıtımı arttırın yada duba falan koyun oraya park etmesin. Yada sizin binadan biri koysun sizin kapının önüne uzak yere park etmek zorunda kalsın. Benim çözümlerim bunlar şu anda. Umarım rahatlarsınız. Sizi anlıyorum çünkü sinir bozucu bir durum

Eşiniz söylese olay çıkabilir Allah korusun.
Bu rahatsız edici ses sanırım.tüm.mahallece duyuluyordur.
Mahelle sakinlerince konuşulup uyarilsa onada kim razı gelecek bilemem.
En iyisi kulakla uyumak.
Yada kiradaysaniz başka bi semte tasinmak

tşk ediyorum tatlım.
ben de aslında gidip adama bunu söylemenin doğru olmadığını biliyorum. ancak benim sinir olduğum bu adam bu sesi duya duya niye hiç düşünmüyor. insan rahatsız etmiyim der. ayrıca bu ses duyulmayacak bi ses değil. evin önüne duba ya da taş koymayı ben de düşündüm. ancak adam kendi apartmanının önünde park eder o zaman ki zaten arada 1 metre var bir araba geçecek kadar dar bir sokak . duymayım diye pamuk tıkıyorum ama onunla da uyuyamıyorum. gece zaten çıkmış oluyo falan. anlamıyorum kocaman mahallede tek rahatsız olan ben miyim. evden benden başka rahatsız olan olmadığı için kimseye bahsetmedim bile. şimdilik kendim çözüm arıyorum. ama beni sinir eden adamın bunu düşünmeden yapması. insanın aklına gelir herkes uyuyor. bu araba da son ses k.çını yırtıyor. ama yok.

Yatarken takılan kulak tikaçlari varya onlardan edin. Yinede duyarsan sesi ve konuşmaya çekiniyorsan adamla, kibar bir not yaz, böyle böyle oluyor.uykudan sıçriyorum falan diye, imza; mahalle sakini şeklinde :) ön camına bırak. Belki insafa gelir :) rahatsız olunduğunu farkeder en azından..

İnsanlar rahat işte. Ben karşıda arabanın hizasında cam var ise farları yakmam gece uyuyan olur rahatsız olur korkar diye. İnsan bu kadar ince düşününce karşındakinden de bekliyor. Sizi anlıyorum. Geç saatte gelebilirsin yorgun olabilirsin işin ağır olabilir seninle kişisel bir derdim yok ki di mi herkes kendi ekmek parasının peşinde. Ama gecenin bir yarısı beni öyle uyandırma. Benimde kendi işim var bende erken kalkıyorum di mi yani :) ay sizin adınıza konuştum. Havlu ile falan pencerelere yalıtım yapmayı deneyin o vakit. Birde gerçekten rahatlayın ve duymayacağım diye şartlayın kendinizi inanının işe yarayacak

O dot dır diye çıkan ses park sensörü araç büyük olduğu için okunarak arasında ki mesafeyi korumak için onu kullanmalı. Tıkaç tıkayın. Ne yapsın ki adam siz uyumuyorsunuz diye başka yere mi park etsin ? Hayır toplasan kaç saniye sürer ki bu işlem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…