- 29 Ocak 2014
- 367
- 662
- 23
Tıkaclar kulak buşonlarını,kulak zarına yaklaştırıp dış kulak enfeksiyonuna sebep olur.Kulak tıkacları var yüzücüler için onu kullanabilirsiniz uyurken ama bir zararı var mı bilmiyorum
Doğrudur teşekkürler bilgilendirdiğiniz içinTıkaclar kulak buşonlarını,kulak zarına yaklaştırıp dış kulak enfeksiyonuna sebep olur.
canım benim ya sağol empati kurarak cevap verdiğim için.İnsanlar rahat işte. Ben karşıda arabanın hizasında cam var ise farları yakmam gece uyuyan olur rahatsız olur korkar diye. İnsan bu kadar ince düşününce karşındakinden de bekliyor. Sizi anlıyorum. Geç saatte gelebilirsin yorgun olabilirsin işin ağır olabilir seninle kişisel bir derdim yok ki di mi herkes kendi ekmek parasının peşinde. Ama gecenin bir yarısı beni öyle uyandırma. Benimde kendi işim var bende erken kalkıyorum di mi yani :) ay sizin adınıza konuştum. Havlu ile falan pencerelere yalıtım yapmayı deneyin o vakit. Birde gerçekten rahatlayın ve duymayacağım diye şartlayın kendinizi inanının işe yarayacak
mune hanım ben şimdi bu hadsiz, terbiyesiz falan yazanlara aynı dilden cevap vericem de daha büyüyecek hiç uğraşmayım diye kib ledim ama msjlar da aynen duruyo.Hanımlar gerginliğe gerek yok.
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.mune hanım ben şimdi bu hadsiz, terbiyesiz falan yazanlara aynı dilden cevap vericem de daha büyüyecek hiç uğraşmayım diye kib ledim ama msjlar da aynen duruyo.
ben park etmesin demiyorum ama sonuçta bunun sesini kendi de duyuyor yani insan kısar sesini.
hiç tanımadıkları insana söylediğim bi söz yüzünden bana direkt hakaret yazmaları aynı şey değil. tamam site kuralları gereği bu aykırı değilse. bende aynı şekilde cevaplarını veririm bundan sonraI) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Gece arabayı park eden kişiye yazdığınız kelimeyi tekrarlamışlar böyle söyleyemezsiniz diye.
Forumda üyelerin birbirine üslubu kadar içerikte bahsettikleri, üye olmayan 3. şahıslar içinde kullanılan üslup site kurallarında belirtilmiştir.
asıl sizin bilmediğiniz ve yaşamadığınız durumla ilgili bu şekilde hakaret ederek konuşmanız terbiyesizce. çözüm üretmediğiniz için yazdığınız yazıyı da dikkate almıyorumAdama gerizekalı demeniz çok terbiyesizce. Bu ses kısılabiliyor mu? Devredışı bırakılabiliyor mu? Eğer bu sesi devre dışı bırakmak ya da kısmak mümkün değilse adamın yapabileceği birşey yok. Çok rahatsızsanız sokağa daha uzak bir odada uyumalısınız ya da kulak tıkacı falan kullanmalısınız. Bizim de ev, ilkokula çok yakın mesela. Sabahın köründe çoluk çocuk sesi, müdürün bağıra bağıra nutuk çekmesi falan bazen beni de uyandırıyor ama yapacak birşeyim yok. Kimsenin yapacak birşeyi yoksa kendinizi yapacak birşey yok şeklinde telkin etmeniz lazım.
yani evet polise danışmayı düşünüyorum. sonuçta eğer o ses kısılabiliyorsa kıssın en azından çünkü burada onlarca araba park ediyor ve kamyonetler bile park ediyor görüyorum ama o aracın sesi gibi değil. yani anormal yüksek bir ses. sonuçta her gece 4 de ben gürültüyle uyanmak zorunda değilim.Polis gürültü konusunda çok yardimci oluyor. Ama bu konuda bişey yapar mi bilemem. Sem karakoluna danışın sizi cok güzel yönlendirirler
siz de lafınıza dikkat edin. ben de aynı şekilde çalışıyorum ve ekmeğimi kazanıyorum. ve onun yüzünden uyamam gereken 3 saat daha zehir oluyor. kimse zevkle sabahın köründe kalkmıyorLafiniza dikkat edin.Adam ekmegini kazaniyor.Siz kafanizi takmissiniz resmen ve beyniniz o saatte kalkiyor.Takinti haline getirmissiniz.Eminim forumda da bir suru caddede oturan vardir bende caddede oturuyorum daha bir kisiden duymadim.Siz bir geri geri gitme sesine ayar oluyorsunuz
Siz site kuralını okumadınız sanırım, sizin daha başlangıçta konu içeriğinde araba park eden birine söylediğiniz hakarettir üyelerde böyle birşey söylememeniz gerektiğini belirtmiş.hiç tanımadıkları insana söylediğim bi söz yüzünden bana direkt hakaret yazmaları aynı şey değil. tamam site kuralları gereği bu aykırı değilse. bende aynı şekilde cevaplarını veririm bundan sonra
Karakol sizi telefondan bilgilendiriyor zaten. Bi de gürültü ölçüm Cihazları falan varmış ona göre değerlendiriliyor .yan komşumuz aşırı yüksek bi sesle müzik dinliyor eşimin kapiya gitmesini istemiyorum çünkü adam hem alkollü oluyor hemde sorunlu bi tip aradim semt karakolunu direk 155 i aramami söylediler polisler hemen geldi ikinci kez okursa ceza kesilecek .sizin durumunuz biraz farkli ama danışın derim.yani evet polise danışmayı düşünüyorum. sonuçta eğer o ses kısılabiliyorsa kıssın en azından çünkü burada onlarca araba park ediyor ve kamyonetler bile park ediyor görüyorum ama o aracın sesi gibi değil. yani anormal yüksek bir ses. sonuçta her gece 4 de ben gürültüyle uyanmak zorunda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?