site kurallarını okumadım çünkü siteyi zaten yıllardır takip ediyorum. kuralları yaşayarak öğrenmiş oldum yani. ama ben bir sürü konuda özellikle de bir derdim var bölümündeki konularda ilk konuyu açan kişinin birçok hakaretine denk geliyorum. sevgilisine olsun, onu bırakın babasıyla ilgili bile neler yazanlar oluyor.Siz site kuralını okumadınız sanırım, sizin daha başlangıçta konu içeriğinde araba park eden birine söylediğiniz hakarettir üyelerde böyle birşey söylememeniz gerektiğini belirtmiş.
sağol canım bilgilendirdiğin için.Karakol sizi telefondan bilgilendiriyor zaten. Bi de gürültü ölçüm Cihazları falan varmış ona göre değerlendiriliyor .yan komşumuz aşırı yüksek bi sesle müzik dinliyor eşimin kapiya gitmesini istemiyorum çünkü adam hem alkollü oluyor hemde sorunlu bi tip aradim semt karakolunu direk 155 i aramami söylediler polisler hemen geldi ikinci kez okursa ceza kesilecek .sizin durumunuz biraz farkli ama danışın derim.
Bi de aklima silecege not yazıp birakmak geldi.
Bu arada benim bulundugum sokaga gece geç saatte çöp kamyonu geliyor baya gürültü oluyor derin uyur takinti yapmazsam hiç duymuyorum onları
İşte o tip yorumlar kiblendiği Zaman işlem yapıyoruz çünkü sitede argo veya küfür kabul edilen kelimeler yasak.site kurallarını okumadım çünkü siteyi zaten yıllardır takip ediyorum. yani kuralları yaşayarak öğrenmiş oldum yani. ama ben bir sürü konuda özellikle de bir derdim var bölümündeki konularda ilk konuyu açan kişinin birçok hakaretine denk geliyorum. sevgilisine olsun, onu bırakın babasıyla ilgili bile neler yazanlar oluyor.
tamam olurİşte o tip yorumlar kiblendiği Zaman işlem yapıyoruz çünkü sitede argo veya küfür kabul edilen kelimeler yasak.
Fark ettiğiniz zaman lütfen kibleyin ki bir inceleyelim bakalım olur mu
Yardım edeceğinizi duymak sevindirdi, teşekkür ederimtamam olur
teşekkür ederim tatlım. ben biliyorum zaten kk' nın bu üstüne atlamaya hazır tiplerini de , belki yine aklı başında birkaç yorum alırım, belki aynı durumu yaşayan birileri vardır diye açtım zaten konuyu.Kız rahatsız olduğu bir durumu bizlerle paylaşıp öneri almak istemiş gelen yorumlara bakValla ben bile konu açacakken yada yorum yazacakken tedirgin oluyorum artık.Konuya nereden vuracaklarını şaşırıyor millet yahu Ağza laf tıkamayı nede seviyoruz.Neyse canım yani o saatte kalkıp uyarılmaz adam tabi nasıl bi çözüm yolu izlemen gerek bilemedim.Umarım kısa sürede halldersin tatlı uykularına devam edersin
En iyisi polis o zaman yarin sabah arar danışırsin plaka verirsin sonucu yaz merak ettim :)sağol canım bilgilendirdiğin için.
bizim sokağa da çöp kamyonu geliyor geç vakit ama inan onun sesini hiç duymuyorum. hatta çöp toplayan adamlar bağırışıyorlar falan onlarıda duymuyorum. yani o bile sorun olmuyor ama bu dediğim ses 1 km öteden duyulcak bi ses. not koyamam arabaya çünkü cadde çok kalabalık oluyor sabahları. bi de gerçekten psikopat biriyse peşime falan takılır. korkarım öyle tiplerden. ben polisi arayıp bilgi almayı düşünüyorum dediğin gibi.
ne demek ben teşekkür ederim, bu kadar kibar bir yöneticimiz varken başkası düşünülemez zatenYardım edeceğinizi duymak sevindirdi, teşekkür ederim
siz de lafınıza dikkat edin. ben de aynı şekilde çalışıyorum ve ekmeğimi kazanıyorum. ve onun yüzünden uyamam gereken 3 saat daha zehir oluyor. kimse zevkle sabahın köründe kalkmıyor
amin. sizin etrafınızdakilere de.Benim dikkat etmem gereken laf nedir? Siz bir insana calisan birine "gerizekali" diyorsunuz.Bu hangi hak hukuk? Suclusunuz bari zeytinyagi gibi uste cikmaya calismayin ben yanlis soyledim afedersiniz sinirle yazdim diyin.Bide iyi bir sey demis gibi siz de lafiniza dikkat edin diyorsunuz.Sizin gibi biriyle muhattap olmak istemiyorum Allah sabir versin etrafinizdakilere.
Almazsanız almayın. Ama adama hakaret etmenizdeki mantık nedir o zaman onu açıklayın. Düşüncesizce falan demiş olsanız anlarım ama ettiğiniz laf düpedüz hakaret yani. Elalemin adamı, ne yapabilirsiniz ki? Sunduğum çözümlerin dışında yapılacak ne var bilmiyorum. Eğer arabanın sesini kısamıyorsa, o sesi yok etme imkanı da yoksa polis bile ne yapabilir ki? Ne yapsın adam siz söyleyin o zaman ses kısma dışında? Adama sesi daha az olan bir araba alıp hediye ederseniz belki bir çözüm olur, ne diyeyim.asıl sizin bilmediğiniz ve yaşamadığınız durumla ilgili bu şekilde hakaret ederek konuşmanız terbiyesizce. çözüm üretmediğiniz için yazdığınız yazıyı da dikkate almıyorum
normalde değil ama gece 4 te mahalleye girdiğinde yapabilir bunu. sonuçta o sesi kendisi de duyuyor. bunu zaten düşünmesi lazım. arada bir olsa anlarım da her gece 4 de ya da 5 gibi geliyor. ben de çok düşündüm ama çözüm bulamadım maalesef canımAdam geri sinyalini kısarsa yayalar için risk yaya duymadı diyelim o an görmese aracın geri gittiğini altında kalabilir o mecburi yani.
Ben de çok hassasım ses konusunda bizim yan aptda da dolmuşçu var gece 3 te eve geliyo hem harıl hurul gaz hem de sinyal sesi çok duyuluyo ama uyurken duymuyorum ben. Uyku kulaklığı deneyin dicem ama bu kez işe kalkamazsınız.
çok sağol tatlım. kulak tıkacı almayı düşündüm aslında ama sonra zararlı olduğunu okudum internetten.ben de buna benzer bir şey yaşadım bu yaz ve inan çook iyi anlıyorum seni. insan çok geriliyor ve o saatte uyanıp geri uyuyamayınca tüm gün zehir oluyor. bence polise gitmeden önce bir yakınınızla birlikte(tek başına o saatte tekin olmayacağından ve karşındakinin nasıl biri olduğunu bilmediğinden) adamla konuşun sakince. baktın olmadı polise haber verirsin. hatta bu durumdan başkaları da rahatsızsa onlardan biriyle de gidebilirsin. kulak tıkacı denemedim olabilir belki fakat her gece kulak tıkacıyla mı uyuyacaksınız?
kolay gelsin, gelişmelerden haber verirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?