bi çözüm yolu bulmak istiyorum?

Siz site kuralını okumadınız sanırım, sizin daha başlangıçta konu içeriğinde araba park eden birine söylediğiniz hakarettir üyelerde böyle birşey söylememeniz gerektiğini belirtmiş.
site kurallarını okumadım çünkü siteyi zaten yıllardır takip ediyorum. kuralları yaşayarak öğrenmiş oldum yani. ama ben bir sürü konuda özellikle de bir derdim var bölümündeki konularda ilk konuyu açan kişinin birçok hakaretine denk geliyorum. sevgilisine olsun, onu bırakın babasıyla ilgili bile neler yazanlar oluyor.
 
sağol canım bilgilendirdiğin için.
bizim sokağa da çöp kamyonu geliyor geç vakit ama inan onun sesini hiç duymuyorum. hatta çöp toplayan adamlar bağırışıyorlar falan onlarıda duymuyorum. yani o bile sorun olmuyor ama bu dediğim ses 1 km öteden duyulcak bi ses. not koyamam arabaya çünkü cadde çok kalabalık oluyor sabahları. bi de gerçekten psikopat biriyse peşime falan takılır. korkarım öyle tiplerden. ben polisi arayıp bilgi almayı düşünüyorum dediğin gibi.
 
İşte o tip yorumlar kiblendiği Zaman işlem yapıyoruz çünkü sitede argo veya küfür kabul edilen kelimeler yasak.
Fark ettiğiniz zaman lütfen kibleyin ki bir inceleyelim bakalım olur mu
 
Kız rahatsız olduğu bir durumu bizlerle paylaşıp öneri almak istemiş gelen yorumlara bak Valla ben bile konu açacakken yada yorum yazacakken tedirgin oluyorum artık.Konuya nereden vuracaklarını şaşırıyor millet yahu Ağza laf tıkamayı nede seviyoruz.Neyse canım yani o saatte kalkıp uyarılmaz adam tabi nasıl bi çözüm yolu izlemen gerek bilemedim.Umarım kısa sürede halldersin tatlı uykularına devam edersin
 
İşte o tip yorumlar kiblendiği Zaman işlem yapıyoruz çünkü sitede argo veya küfür kabul edilen kelimeler yasak.
Fark ettiğiniz zaman lütfen kibleyin ki bir inceleyelim bakalım olur mu
tamam olur
 
teşekkür ederim tatlım. ben biliyorum zaten kk' nın bu üstüne atlamaya hazır tiplerini de , belki yine aklı başında birkaç yorum alırım, belki aynı durumu yaşayan birileri vardır diye açtım zaten konuyu.
adama bulaşmayı zaten hiç düşünmüyorum da. artık bakalım 155 den sorucam biz bişey yapamayız derlerse yapcak bişey yok sanırım
 
En iyisi polis o zaman yarin sabah arar danışırsin plaka verirsin sonucu yaz merak ettim :)
 
siz de lafınıza dikkat edin. ben de aynı şekilde çalışıyorum ve ekmeğimi kazanıyorum. ve onun yüzünden uyamam gereken 3 saat daha zehir oluyor. kimse zevkle sabahın köründe kalkmıyor

Benim dikkat etmem gereken laf nedir? Siz bir insana calisan birine "gerizekali" diyorsunuz.Bu hangi hak hukuk? Suclusunuz bari zeytinyagi gibi uste cikmaya calismayin ben yanlis soyledim afedersiniz sinirle yazdim diyin.Bide iyi bir sey demis gibi siz de lafiniza dikkat edin diyorsunuz.Sizin gibi biriyle muhattap olmak istemiyorum Allah sabir versin etrafinizdakilere.
 
amin. sizin etrafınızdakilere de.
 
asıl sizin bilmediğiniz ve yaşamadığınız durumla ilgili bu şekilde hakaret ederek konuşmanız terbiyesizce. çözüm üretmediğiniz için yazdığınız yazıyı da dikkate almıyorum
Almazsanız almayın. Ama adama hakaret etmenizdeki mantık nedir o zaman onu açıklayın. Düşüncesizce falan demiş olsanız anlarım ama ettiğiniz laf düpedüz hakaret yani. Elalemin adamı, ne yapabilirsiniz ki? Sunduğum çözümlerin dışında yapılacak ne var bilmiyorum. Eğer arabanın sesini kısamıyorsa, o sesi yok etme imkanı da yoksa polis bile ne yapabilir ki? Ne yapsın adam siz söyleyin o zaman ses kısma dışında? Adama sesi daha az olan bir araba alıp hediye ederseniz belki bir çözüm olur, ne diyeyim. Burada adam için söylediğiniz o lafı gidip adamın yüzüne söyleme cesareti de gösterebilir misiniz acaba Burada bu lafın terbiyesizce olduğunu düşünen tek insan ben değilim. Kendinizi hazırcevap göstermeye çalışıyorsunuz burada ama boşuna uğraşmayın, gidin adamın yüzüne söyleyin bakın ne oluyor.
 
Adam geri sinyalini kısarsa yayalar için risk yaya duymadı diyelim o an görmese aracın geri gittiğini altında kalabilir o mecburi yani.
Ben de çok hassasım ses konusunda bizim yan aptda da dolmuşçu var gece 3 te eve geliyo hem harıl hurul gaz hem de sinyal sesi çok duyuluyo ama uyurken duymuyorum ben. Uyku kulaklığı deneyin dicem ama bu kez işe kalkamazsınız.
 
Ben burada sıradan bir üye olarak ilk mesajınızda bahsettiğiniz adam için kullandığınız çirkin lafı mesajınızdan silmenizi rica ediyorum. Terbiye sınırını aşan bir kelime olduğunu düşünüyorum ve bir hanımefendiye yakıştıramıyorum. Lütfen mesajınızdan o sözü kaldırabilir misiniz?
 
ben de buna benzer bir şey yaşadım bu yaz ve inan çook iyi anlıyorum seni. insan çok geriliyor ve o saatte uyanıp geri uyuyamayınca tüm gün zehir oluyor. bence polise gitmeden önce bir yakınınızla birlikte(tek başına o saatte tekin olmayacağından ve karşındakinin nasıl biri olduğunu bilmediğinden) adamla konuşun sakince. baktın olmadı polise haber verirsin. hatta bu durumdan başkaları da rahatsızsa onlardan biriyle de gidebilirsin. kulak tıkacı denemedim olabilir belki fakat her gece kulak tıkacıyla mı uyuyacaksınız?
kolay gelsin, gelişmelerden haber verirsin :)
 
normalde değil ama gece 4 te mahalleye girdiğinde yapabilir bunu. sonuçta o sesi kendisi de duyuyor. bunu zaten düşünmesi lazım. arada bir olsa anlarım da her gece 4 de ya da 5 gibi geliyor. ben de çok düşündüm ama çözüm bulamadım maalesef canım
 
çok sağol tatlım. kulak tıkacı almayı düşündüm aslında ama sonra zararlı olduğunu okudum internetten.
adamı görüyorum geceleri parkettikten sonra yani görünüş olarak biraz dağınık bi tip yani hiç beni anlayabilecek modda değil. belki başkası da söyler de bebeği falan olan biri o zaman belki ancak anlar diye düşünüyorum. yoksa kimse sesini çıkarmıyor diye umrunda da olmaz yani sanmıyorum. gelişme olursa yazarım tatlım :)
 
Bence hiç bulaşmayın. Çünkü insan gerçekten zamanla alışıyor ve artık fark etmiyor. Ben 1 seneden fazla caminin dibinde yaşadım. Evimde bir defa yatılı kalan bir daha kalmıyordu. Bir süre her sabah uyandım. Sonra kendiliğinden alıştım, duymaz oldum.
 
o aracın dıt dıt sesi kısılabiliyor muymuş?
kusura bakma ama sen o hafif uykundan uyanma diye adam iki sokak öteye mi parketsin ki orda da insanlar var.
yolun ortasında mı bıraksın, geri geri mi gitmesin. adamda bir gerizekalılık yok.
 
acaba bi a4'e sabaha karsi yaptigi sesten rahatsız olduğunuzu, kisabiliyorsa kismasini yazsanız. kibar bir dille tabi. imzasız bir sekilde sileceğe sikistirirsiniz. belki geri gitmeden park edeceği bir yere falan girer, ne bileyim ozen gösterir. denemekten zarar gelmez sanki. polisin uğraşacağını sanmam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…