Bi derdim var

Haklisin suçlu benim onun gözünde
Sen onu aldatsaydin ne olurdu soruma, öldürürdü diye cevap yazmışsın.

Sen neden affedesin peki onu?

Bu kadar mı değersizsin?

Hem aldatmış hem vajinismussun diye suçlamış. Allah bilir tedavi için destek falan olmamistir.

Hayır sadece vermem gereken kararın doğru olduğunu birilerinin desteklediğini bilmek istyrm içim az da olsa rahatlyck o yüzden sizlere sordm
Verdiğin karar elbette doğru. Bak yukarda ne de güzel demişin aldatan ben olsam öldürürdü beni diye. Kocan seni aldattıysa sen de yüzüne bakmayacaksın onun. O da yaşarken ölecek. Merak etme gencecik kızın günahını girip mutlu olamaz zaten. Cesaretli ol korkma hiçbir şeyden

Hayır sadece vermem gereken kararın doğru olduğunu birilerinin desteklediğini bilmek istyrm içim az da olsa rahatlyck o yüzden sizlere sordm
Vajinismus olmak senin suçun değil. Vajinismussun diye aldatılmayı haketmiyorsun. Sor bakalım o kocana erken boşalması, sertleşme sorunu ve isteksizliğinin olması durumunda senin tarafından aldatılmayı hak eder mi?

Sen onu aldatsaydin ne olurdu soruma, öldürürdü diye cevap yazmışsın.

Sen neden affedesin peki onu?

Bu kadar mı değersizsin?

Hem aldatmış hem vajinismussun diye suçlamış. Allah bilir tedavi için destek falan olmamistir.
Aynen hatta bile bile yapmadığımı düşünüyor malesef

Vajinismus olmak senin suçun değil. Vajinismussun diye aldatılmayı haketmiyorsun. Sor bakalım o kocana erken boşalması, sertleşme sorunu ve isteksizliğinin olması durumunda senin tarafından aldatılmayı hak eder mi
Hastalık olduğuna inansa sorardm

Yorma kendini kızım, çocuksun cinselliğe hazır değilmişsin yapamamışsın. Belki bu da allahın bir lutfudur, belki yapabilsen de aldatacaktı. Kurtar kendini, büyü, çalış, mesleğin olsun, bedenin olgunlaşsın. Bu adama dönünce vajinismusu yenebilecek misin, aynı şeyler devam edecek. Tedavini bul olgunlaş. Burada kimse sana affet demez zaten

Beni bile suçlu olduğuma inandırıyor
İnanma.

Aldatmanın bahanesi olmaz.

Vajinismus için tedavi oldun mu? Bu teşhisi kim koydu bilmiyorum. Eşin bu süreçte ne kadar destekti sana? Bunlar ayrı konular ama hiçbiri aldatmanın bahanesi olmaz.

Hastalık olduğuna inansa sorardm
Onun inanması birşey değiştirmez. Vajinismus bir hastalıktır. Sor bakalım, erken boşalma, sertleşme ve isteksizlik birer hastalık mıymış? Hastalıklar aldatılmayı mazur gösterir miymiş
?

İnanma.

Aldatmanın bahanesi olmaz.

Vajinismus için tedavi oldun mu? Bu teşhisi kim koydu bilmiyorum. Eşin bu süreçte ne kadar destekti sana? Bunlar ayrı konular ama hiçbiri aldatmanın bahanesi olmaz.
Çevremizde ki herkes onu haklı buluyor suçlu olduğumu düşünmem bundan aslında gözünü doyursan yapmazdı başka bi erkek olsa ilk günden kovardı vs gibi şeyler duyuyorum

Onun inanması birşey değiştirmez. Vajinismus bir hastalıktır. Sor bakalım, erken boşalma, sertleşme ve isteksizlik birer hastalık mıymış? Hastalıklar aldatılmayı mazur gösterir miymiş
?
Bunu anlayabilecek zihniyet yok malesef

Evlenip evlenmeme yorum yapan diyen kim ???

burada fikrimizi belirtme özgürlüğüne sahibiz talimatlamı yorum bekliyorsunuz şu olsun, bu olmasın diye? Çocuk yaşta evlenmişsiniz, üzücü şeylerle karşılaşmışsınız ve bu yaşta bunları evlilik gibi ciddi bir müessede tecrübe ediyor olmak çok zor bu yaştaki biri için. Aynı zamanda bir şans daha vermeyi düşünüyorsunuz. Aldatılma durumunda birini affetmek demek, ikincisine izin vermek demek. Eşim diye bahsettiğiniz kişininde sizin gibi genç olduğunu varsayıyorum (en azından öyle olmasını umuyorum) genç yaşta bunları yaşıyorsunuz, bu yüzden size değilde size mani olmayanlara tepki vermem normal değil mi?

Yorma kendini kızım, çocuksun cinselliğe hazır değilmişsin yapamamışsın. Belki bu da allahın bir lutfudur, belki yapabilsen de aldatacaktı. Kurtar kendini, büyü, çalış, mesleğin olsun, bedenin olgunlaşsın. Bu adama dönünce vajinismusu yenebilecek misin, aynı şeyler devam edecek. Tedavini bul olgunlaş. Burada kimse sana affet demez zaten
Zaten bunu yenemezsem yanında istemiyormuş

Çevremizde ki herkes onu haklı buluyor suçlu olduğumu düşünmem bundan aslında gözünü doyursan yapmazdı başka bi erkek olsa ilk günden kovardı vs gibi şeyler duyuyorum
Cinsellik sadece erkeğin hoşuna giden birşey değil. Burda cinsellik sorunu yüzünden kocayı boşayan kadınlar var, sizinkiler duysa enfarktüs geçirir ahahaha.

burada fikrimizi belirtme özgürlüğüne sahibiz talimatlamı yorum bekliyorsunuz şu olsun, bu olmasın diye? Çocuk yaşta evlenmişsiniz, üzücü şeylerle karşılaşmışsınız ve bu yaşta bunları evlilik gibi ciddi bir müessede tecrübe ediyor olmak çok zor bu yaştaki biri için. Aynı zamanda bir şans daha vermeyi düşünüyorsunuz. Aldatılma durumunda birini affetmek demek, ikincisine izin vermek demek. Eşim diye bahsettiğiniz kişininde sizin gibi genç olduğunu varsayıyorum (en azından öyle olmasını umuyorum) genç yaşta bunları yaşıyorsunuz, bu yüzden size değilde size mani olmayanlara tepki vermem normal değil mi
Ben zaten yaşımın farkındayım evlendim bi kere buna yapabilecek bişeyim yok hata olduğunun da farkındayım bundan sonrasını düşünüyorum sadece ondandı tepkim kusura bakmayın ❤

Çevrendeki herkes cahil çünkü.

Hiç gittin mi ilişkiye giremediğin için doktora merak ettim?
Birde bu sözle geliyor sana 😑 adamda ki özgüvene bak.

Vajinismussan bile tek başına değil eşinin de destek olması lazım sana. Ama bu kafada bir adamda da o potansiyel yoktur tâbi.

Yenebilmen için onun desteğine ihtiyacın var ki bu adamda o kapasite olsaydı zaten şimdiye kadar destek olurdu. Kurtar kendini sen, bu adamdan sana hayat arkadaşı olmaz. Öküz bu

Back
X