Anlayan yazsın sadece nişanlım nişanlıma gerisi karışık
Dayısının karısı gecelık resmî atıyor kataloktan cekılmıs bir gecelık resmî yanıı. Bunu nişanlına aldım benım zevkim gıbısınden tanga gıbı gecelık
Nısanlım bana kendısı soyledı. Hemen atttıgında bende sok oldum. Sonradan ertesı günü banaa atıyor. Sana aldım dıyee yanı nısanlım cevap verse farklı konuşacak. Ben nısanlımda gözü oldgunu düşünüyorum. Bak ben boyle kıyafetler gıyorum gıbısınden. Aralarında yas farkıda yokÇok normal gelmedi. Nişanlına atılan gecelik mesajını sen mi farkettin yoksa nişanlın mı gösterdi.
Aradı benı ben onu oglum gıbı görüyorum o yüzden attım dıyor.bana nısanlımda konusmuyor artıkk. Aralarında yas farkı Yok oglu Nası olabılıyorEee siz tersleyince savunması ne oldu?
Yengeye bak utanmasa fantezileri yıllık plan şeklinde hazırlayıp verecek.
Nısanlım bana kendısı soyledı. Hemen atttıgında bende sok oldum. Sonradan ertesı günü banaa atıyor. Sana aldım dıyee yanı nısanlım cevap verse farklı konuşacak. Ben nısanlımda gözü oldgunu düşünüyorum. Bak ben boyle kıyafetler gıyorum gıbısınden. Aralarında yas farkıda yok
Tövbe est yenge ye bak hele bide dayı karısı olacakDayısının karısı gecelık resmî atıyor kataloktan cekılmıs bir gecelık resmî yanıı. Bunu nişanlına aldım benım zevkim gıbısınden tanga gıbı gecelık
.... karısı kimin karısı olduğunu anlamadım ama yengesi oluyormuş damadın , söz yapıldıgı gün mutfakta ağlamış , mutluluktan ağlıyorum demiş , sonra damadın doğum gününe özel klip yapmıs internete yüklemiş , o da yetmemiş hızını alamamıs damada gecelik fotosu atmış , karsılık bulamayınca , sözlüne hediye aldım demiş bunuda doğrulamak için aynı geceliği kıza da atmıs ertesi gün , kızda hoşt köpek bu benim özelim sana avcunu yalamak düşer demişşş demesine de yinede soruyor acaba yengem niyeti bozmuşmu diye ? Bence bozalı çok olmuş gibi :)Anlayan yazsın sadece nişanlım nişanlıma gerisi karışık
Yanıı ben hisslerınden süpelıyım. Söz alısverısine cıktıgımızda bana kötü seylerı almam ıcın cabaladı gecelık alırken yüzü hep asıktı.O senin yengen yengen diyesim geldi ya.Bişey mi hissediyor nişanlınıza yoksa?Öyle değilsede çok yüz göz olmuşlar.
Aman boş verin uzak durun, bana savunması da pek mantıklı gelmedi.Aradı benı ben onu oglum gıbı görüyorum o yüzden attım dıyor.bana nısanlımda konusmuyor artıkk. Aralarında yas farkı Yok oglu Nası olabılıyor
Aynen oyleee cok gzuel anlatttınn vallaaaa.... karısı kimin karısı olduğunu anlamadım ama yengesi oluyormuş damadın , söz yapıldıgı gün mutfakta ağlamış , mutluluktan ağlıyorum demiş , sonra damadın doğum gününe özel klip yapmıs internete yüklemiş , o da yetmemiş hızını alamamıs damada gecelik fotosu atmış , karsılık bulamayınca , sözlüne hediye aldım demiş bunuda doğrulamak için aynı geceliği kıza da atmıs ertesi gün , kızda hoşt köpek bu benim özelim sana avcunu yalamak düşer demişşş demesine de yinede soruyor acaba yengem niyeti bozmuşmu diye ? Bence bozalı çok olmuş gibi :)
Bi daha götürmeyin sizde.Alacağınız şeylerde söz sahibi olmamasını sağlayın.Mesafe koyun nişanlınızada açıkça söyleyin mesafe koyması gerektiğini.Böyleleri çok tehlikeli olur dikkat edin derim.Yanıı ben hisslerınden süpelıyım. Söz alısverısine cıktıgımızda bana kötü seylerı almam ıcın cabaladı gecelık alırken yüzü hep asıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?