Bi derdım varr

Yengeniz bence ruh hastası.. aynı yaşta biri için oğlum gibi demesi çok absürt ve o geceliği atması asla masum bi davranış değil ne yazık ki... kesinlikle uzak durun....

Korkuyorum kıı ilerde evlenınce cok sıkıntı yasıyacam diye. Kadında utanma arlanma Yokk üstelık cok yalancı bir kadın. Ama akraba olduğu ıcın illa denk gelecegımız yerler bende asla aynı ortamda olmak bıle istemıyorum. Kayınvalıdeme cok gelıyor o yüzden evlıkten sonra oraya bıle gitmek istemiyorum

Konu sahininden daha iyi anlatmışsınız

Çok tuhaf ya, kıllandım ben biraz. Zamanında aralarında flörtöz şeyler geçmiş olabilir. İğrenç bir durum. Kadın durduk yere böyle aleni davranamaz, bir şekilde yüz bulmuş olmalı anlatabildim mi? Yani aralarında Aşk-ı Memnu tarzı aşk geçmiş olabilir demiyorum ama sizden önce böyle flörtöz hareketler, davranışlar olmuş olabilir. Ben olsam evlenmeden önce iyi bir araştırır, sorgulardım.

Kayınvalidenize anlattınız mı durumu ? Ben olsam anlatırım

Ohaa
Yenge niyeti bozmuş icraat istiyor
Ya Allahım sen bu insanlara biraz utanma duygusu ver.
Keşke bi şekilde bu remi attığı dayısına gitse.
Rezil.
Hoşt diyeydin.
Böylesi laftan anlamaz utanmaz arlanmaz. Siz kendinize de dikkat edin Allah korusun iftara atmaya filan kalkar evlenmeyin diye.
Ay Allahım sinirlerim hopladı gece gece terbiyesiz seviyesiz....

Nisanlin ne dusunuyo
Nişanlım görmek bıle istemıyor. Kayınvalıdemle görümce oldukları ıcın. Nısanlımın evıne gıtttıgnde. Kendısı eve gitmıyır cok rahatsız oluyor
Nisanlin emin demekki yengesinin pislik oldugundan.. senden once yengesi hic birsey beli etmismi sorsaydin

Yanı Cok degısık bir Kadinn kendını bu konuda cok normal göruyor sankı normal bir şeymiş gıbı ben kendı görümceme anlattım. Erkek kardesım olduğu halde ben o resmî atamam dedı banaaa.

Nişanlınızla birlikte kayınvalidenize bunu anlatmalısınız bence.. Rabbim kalbi kararmış insanlardan korusun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…