Kaç yaşında ergen yenge cikYanıı ben hisslerınden süpelıyım. Söz alısverısine cıktıgımızda bana kötü seylerı almam ıcın cabaladı gecelık alırken yüzü hep asıktı.
Konu sahininden daha iyi anlatmışsınız.... karısı kimin karısı olduğunu anlamadım ama yengesi oluyormuş damadın , söz yapıldıgı gün mutfakta ağlamış , mutluluktan ağlıyorum demiş , sonra damadın doğum gününe özel klip yapmıs internete yüklemiş , o da yetmemiş hızını alamamıs damada gecelik fotosu atmış , karsılık bulamayınca , sözlüne hediye aldım demiş bunuda doğrulamak için aynı geceliği kıza da atmıs ertesi gün , kızda hoşt köpek bu benim özelim sana avcunu yalamak düşer demişşş demesine de yinede soruyor acaba yengem niyeti bozmuşmu diye ? Bence bozalı çok olmuş gibi :)
Nişanlım görmek bıle istemıyor. Kayınvalıdemle görümce oldukları ıcın. Nısanlımın evıne gıtttıgnde. Kendısı eve gitmıyır cok rahatsız oluyorDayisinin karisi terbiyesizmis. Nisanlin ne duyunuyor
Nısanlım 26 yasında yengede 31Kaç yaşında ergen yenge cik
Kayınvalidenize anlattınız mı durumu ? Ben olsam anlatırımKorkuyorum kıı ilerde evlenınce cok sıkıntı yasıyacam diye. Kadında utanma arlanma Yokk üstelık cok yalancı bir kadın. Ama akraba olduğu ıcın illa denk gelecegımız yerler bende asla aynı ortamda olmak bıle istemıyorum. Kayınvalıdeme cok gelıyor o yüzden evlıkten sonra oraya bıle gitmek istemiyorum
Bende oyleee aklıma geldıkce sinir oluyorum vücudum komple uyuşuyor.Evlerden ırak midem bulandı
Nisanlin ne dusunuyoKorkuyorum kıı ilerde evlenınce cok sıkıntı yasıyacam diye. Kadında utanma arlanma Yokk üstelık cok yalancı bir kadın. Ama akraba olduğu ıcın illa denk gelecegımız yerler bende asla aynı ortamda olmak bıle istemıyorum. Kayınvalıdeme cok gelıyor o yüzden evlıkten sonra oraya bıle gitmek istemiyorum
Nisanlin emin demekki yengesinin pislik oldugundan.. senden once yengesi hic birsey beli etmismi sorsaydinNişanlım görmek bıle istemıyor. Kayınvalıdemle görümce oldukları ıcın. Nısanlımın evıne gıtttıgnde. Kendısı eve gitmıyır cok rahatsız oluyor
Nısanlım 26 yasında yengede 31
Yanı Cok degısık bir Kadinn kendını bu konuda cok normal göruyor sankı normal bir şeymiş gıbı ben kendı görümceme anlattım. Erkek kardesım olduğu halde ben o resmî atamam dedı banaaa.Ohaa
Yenge niyeti bozmuş icraat istiyor
Ya Allahım sen bu insanlara biraz utanma duygusu ver.
Keşke bi şekilde bu remi attığı dayısına gitse.
Rezil.
Hoşt diyeydin.
Böylesi laftan anlamaz utanmaz arlanmaz. Siz kendinize de dikkat edin Allah korusun iftara atmaya filan kalkar evlenmeyin diye.
Ay Allahım sinirlerim hopladı gece gece terbiyesiz seviyesiz....
Sordum aamaaa boyle bısey dusunmesı bıle cok zoruna gıdıyor. Cunku dayısı karısını cok sevıyor kendıne yedıremıyor odaNisanlin ne dusunuyo
Nisanlin emin demekki yengesinin pislik oldugundan.. senden once yengesi hic birsey beli etmismi sorsaydin
Nişanlınızla birlikte kayınvalidenize bunu anlatmalısınız bence.. Rabbim kalbi kararmış insanlardan korusun inşallah..Korkuyorum kıı ilerde evlenınce cok sıkıntı yasıyacam diye. Kadında utanma arlanma Yokk üstelık cok yalancı bir kadın. Ama akraba olduğu ıcın illa denk gelecegımız yerler bende asla aynı ortamda olmak bıle istemıyorum. Kayınvalıdeme cok gelıyor o yüzden evlıkten sonra oraya bıle gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?