Bi derdım varr

Açık açık kayınvalideye söyle resimleride gösterin şöylee birrr güzeel kalaylayıp kendine getirsin hanfendiyi..
Yoksa bunu sizin yapıcağınızı söyleyin.

Şeytan diyor ki git dayıya söyle ama neyse şeytanı dinlemeyelim
Bence bu konuda dinlemeli.
Kocası farketmemiş mi sormamış mı sen sosyaş medyada neyin klibini yüklüyosun diye.
Ben konu sahibinin yerinde olsam ortalığı ayağa kaldırır bir daha kendi evimede bulunduğum ortama da sokmazdım.

Nişanlınızla birlikte kayınvalidenize bunu anlatmalısınız bence.. Rabbim kalbi kararmış insanlardan korusun inşallah..
Söyledım ama oda yakıstırmıyor. Atması normal degıl amaaa. Oyle bısey olmaz falan dıuor bana. O yüzden bende nısanlımda konuşmuyoruz. Kayınvalıdeme aşla benım evıme o kadınla gelme dedım sende olduğu zamanda ben çıkar gıderım dedımmm. Nısanlımda o çıksın sen neden çıkıp gıdıyorsun dıyor amaaa utanma Yok kadında onun çıkmasını bekleyemem ben

Ben olsam dayıya ekran görüntüsü atardım "dayı merhaba ya x yengemden böyle bir gecelik fotosu gelmiş aynı foto nişanlıma da gelmiş whatsappına virüs mü bulaştı bir bakın isterseniz başkalarına da aynı mesaj gitmesin diye hemen haber vereyim dedim. İyi akşamlar" derdim

Kaldıracaktım amaaa eger bu konu duyulursa ne de olsa nısanlımında adı lekelenecektı ve ailem benı aşla vermez di bu iş bozulurdu.

Aynen ben de öyle yapardım ama bi an gaza getirmek gibi olmasın diye şey ettim

Kayınvalidenizle mi konuşmuyosunuz tam anlamadım o kısmı bence bu fırsatı yengeye verip onu mutlu etmeyin kendi tarafınızda kalmasını sağlayın o da ortalığı yatıştırıp sorunu engellemek icin büyük bi tepki vermemistir sonucta yüz yüze bakılacak gerci yengenin yüzünüze bakmaya utanması lazım o ayrı da

Kaldıracaktım amaaa eger bu konu duyulursa ne de olsa nısanlımında adı lekelenecektı ve ailem benı aşla vermez di bu iş bozulurdu.
Yahu neden nişanlının adı lekelensin yarın öbür gün bu cadaloz yenge olmadık bişeyi olmuş gibi gösterirse sen orasını düşün bence valla Allah korusun

Yengede utanma Yokk. O cok normal gıbı davranmayarak devam eder. Ben kayınvalıdemle konusuyorum. Ama hani kayınvalıdeme cok geldıgı ıcın deee orda ılerde karsılastıgımdaa o ortamda bulunmak iştemıyorum. Nısanlımın akraba tarafı kalabalıkk ve bunlar devamlı toplanıyorlar. Yengesıde devamlı orda oluyor ver kız kardeşleride hepsı orda bulunuyor ben o yüzden gitmek istemiyorum. Amaa nısanlım hıc benım akrabalarımın yanına yengem yüzünden gidemıyecekmıyiz dıyor

Gidin eşinizle salınaaa salınaaa gezinin atın havanızı.
O kim ki dış kapının dış mandalı.
Çatır çatır çatlayarak dönsün evine.
Muhatap olmayın ama mutlu olun.

Gidin eşinizle salınaaa salınaaa gezinin atın havanızı.
O kim ki dış kapının dış mandalı.
Çatır çatır çatlayarak dönsün evine.
Muhatap olmayın ama mutlu olun.
Öyleee de yapıyoruz amaaa yengesının kardeslerıde orda 5 kız bunlar illaki hepsi kardeslerını tutacaklar. Ben orda yanlız kalıcam aralarınada hıc girmek istemıyorumm cok bunaldım ıyıcce

Öyleee de yapıyoruz amaaa yengesının kardeslerıde orda 5 kız bunlar illaki hepsi kardeslerını tutacaklar. Ben orda yanlız kalıcam aralarınada hıc girmek istemıyorumm cok bunaldım ıyıcce
Eşiniz var görümceleriz var niye yalnız kalansın.
Bak ne yap biliyomusun madem kurcalamicaksın.
Bu konuyu unut.
Dayı hanımı denk geldiğinde selam de geç.
Başka demet verme küste olma.
Ortamda olunca muhatapta olma.
Ama şimdi unut ve hayatında böyle bir gereksizin olmadığını düşünerek uyu bak nasıl mutlu olucaksın.
Bırak o tırnaklarını kemirsin.
Sen nişanlınla mutlu ol.

İnsallahhh cok teşekkür ederim ama kadınsal duygularım olarak unutamıyorum bende. Hayırlısı diyelım artıkk

Bihter sen misin
Arsız midir nedir kadına bak ya
Nisanliniz gorusmesin mümkün mertebe
Ayrıca aynı yaşta oğlum gibi mi
Size de kalkar kaynım gibisin falan derse şaşırmayın
Kadın manyak çıktı rıza baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…