- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Kimse anlam veremedi ona hususa. :)Siz niye bu kadar karıştınız ben anlayamadım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse anlam veremedi ona hususa. :)Siz niye bu kadar karıştınız ben anlayamadım..
Selam kizlar
Esim galeri dukkani acti . Kardesiyle yapacaklar isi ama arabalarin hepsi bizim esim kardesine maas verecek yardimcisi olacak kardesi . Benim esim dukkan aciyor bu bizim dukkanimiz olmuyor mu ? Yoksa sadece esimin dukkanimi oluyor . Bence evliysek ve biz olmussak dukkan da ikimizin olmali . Herneyse dukkan bizim demisti bana esim ama kardesinede bizim diyor . Esya bakmaya dukkan icin beni goturmeyip gidip kardesyle secmis yerlestrmis . Burda hakszmiyim ? Insan bi beni de cagirir dukkanini kardesiyle kurmus bile Ben daha gormedim . Bende cok bozuldum kardeside yanimizdaydi .arabadaydik . Bensiz neden sectiniz dedim . ( bayramda bikac yere bakmistik benim fikrimi begenmediler bnde arabada oturdum onlar baktilar ) bu yuzden sorun olmasin diye beni cagrmamis esya bkmaya . Dukkanin yerinide kardesiyle bakmislardi karar vermislerdi . Kardesi bnden 1 ya kucuk . O olmadan bnm secimlerimi secerdi esimde o geldi hep beraber karar veriyorlar . Arabada esim kardesine espri yapti yok havalandim blmm ne zengin olan ilk arabayi sonra kariyi degstrio filan diye ikisi gulduler . Hanimi degstrmem tabikidedi . Ben seni degstrcem ama merak etme dedim . Kardesinde yenisini bulur sana dedim . Kardesimi neden karstriyorsun dedi . Bozulacak Cocuk dedi . Bozulursa bozulsun napayim dedim . Yolun ortasnda in arabadan diye bagrdi bana bende nerde oldugumu bilmeden indim eve ordan geldim bi sekilde . Cok moralim bozuk . Yok gulusmelerdir espirilerdir bilmem ne bu burnu buyuklukler kardesin in cok bilmis havalari . Ikisi bir olup beni attilar resmen . Kendi ofisimizin esyalarini bile beraber seciyorlar . Beni umursayan yok . Gercekten cok kirildim cok da uzgunum . Bu dukkan actilar bilmem nereleri kalkti . Nasil davransam . ? Hergun dukkana Ben De mi gitsem yoksa adimimi dahi atmasammi ?
Size
Size nezaketen fikrinizi sormuş zaten eşiniz, beğenmeyince nezaketi bitirmiş
Adam iş kuruyor var mı ortaya koyduğunuz bir sermaye, yok o halde istediğini yapar, siz onun ortağı değilsiniz
Kardeşinin seçimleri daha aklına yatıyor demek ki bence haklı da yazınızda fazlaca bir dominantlık gördüm, benim dediğim olacak hırsınız fazla ağır basmış
Yaptığı espri sevimli değil ama sizin verdiğiniz cevabın, yani ben seni değiştireceğim cümlesinin üzerine ben eşimi hayatımdan dönüşümsüz olarak çıkartırdım, ne kadar ucu açık ve çirkin bir söz. Sizi sadece arabadan indirdiğine dua edin, ciddi söylüyorum fikrim bu, eşim bana bu cümleyi sarf etse bir daha yakınımdan bile geçemez. Üstelik kardeşini bariz bir çekememezlik durumunuz var ve bunu da belirterek adamı o ortamda zor durumda bırakmışsınız. Eşinizin yerinde olsam sokmam sizi o beğenmediğiniz dükkana
Sen çok enteresansın cidden. Kocanın malı elbette senin malın oluyor, sizin dükkanınız. Ancak biri dükkan açınca karısıyla eşya almaya giden kaç tane erkek vardır acaba? Hatta kaç tane kadın vardır ki bunu konu eden.Sen bas bayağı kardeşini kıskanıyorsun.Selam kizlar
Esim galeri dukkani acti . Kardesiyle yapacaklar isi ama arabalarin hepsi bizim esim kardesine maas verecek yardimcisi olacak kardesi . Benim esim dukkan aciyor bu bizim dukkanimiz olmuyor mu ? Yoksa sadece esimin dukkanimi oluyor . Bence evliysek ve biz olmussak dukkan da ikimizin olmali . Herneyse dukkan bizim demisti bana esim ama kardesinede bizim diyor . Esya bakmaya dukkan icin beni goturmeyip gidip kardesyle secmis yerlestrmis . Burda hakszmiyim ? Insan bi beni de cagirir dukkanini kardesiyle kurmus bile Ben daha gormedim . Bende cok bozuldum kardeside yanimizdaydi .arabadaydik . Bensiz neden sectiniz dedim . ( bayramda bikac yere bakmistik benim fikrimi begenmediler bnde arabada oturdum onlar baktilar ) bu yuzden sorun olmasin diye beni cagrmamis esya bkmaya . Dukkanin yerinide kardesiyle bakmislardi karar vermislerdi . Kardesi bnden 1 ya kucuk . O olmadan bnm secimlerimi secerdi esimde o geldi hep beraber karar veriyorlar . Arabada esim kardesine espri yapti yok havalandim blmm ne zengin olan ilk arabayi sonra kariyi degstrio filan diye ikisi gulduler . Hanimi degstrmem tabikidedi . Ben seni degstrcem ama merak etme dedim . Kardesinde yenisini bulur sana dedim . Kardesimi neden karstriyorsun dedi . Bozulacak Cocuk dedi . Bozulursa bozulsun napayim dedim . Yolun ortasnda in arabadan diye bagrdi bana bende nerde oldugumu bilmeden indim eve ordan geldim bi sekilde . Cok moralim bozuk . Yok gulusmelerdir espirilerdir bilmem ne bu burnu buyuklukler kardesin in cok bilmis havalari . Ikisi bir olup beni attilar resmen . Kendi ofisimizin esyalarini bile beraber seciyorlar . Beni umursayan yok . Gercekten cok kirildim cok da uzgunum . Bu dukkan actilar bilmem nereleri kalkti . Nasil davransam . ? Hergun dukkana Ben De mi gitsem yoksa adimimi dahi atmasammi ?
Tum bileziklerim dahil diger altinlarimda var bu iste is kurulurken bu para kullanildi .
Yok o zaman kardeşi yüzünden battık diye konu açacak bak görürsünüzkonu sahibi abla benim galerim var havalarına girip ,samur kürkünü giyip ortalıkta arzı endam hayallerine girmiş sanırım ..eşinin kendini ekarte edip kardeşine danışmasına bu sebeple tahammül edememiş belli ki..ablacım gözünü bu kadar tepelere dikmeyeydin iyiydi..kurulan işin garantisi belli olmaz yarın battığında da bende batırdım diyebilecek misin?
Sana geçen konunda da kaç sayfa yorum yazdım biliyorsun,eltin konusunda,böyle davranma dedim.Senin derdin para falan da değil,yine kıskançlık yapıyorsun.Yok o dükkan bizim niye kardeşine bizim dedi,yok eşyayı onla baktı,bak en sonunda eşin patladı ve seni arabadan indirdi.Şu kıskançlık huyundan vazgeç,senin iyiliğin için söylüyorum.Yoksa bu aile seni dışlayacak.İstese 10 tane kadın ya da erkek bulur bir insan ama kardeş bir daha yerine gelmez bunu unutma.Eşinin tahammül sınırlarını zorlama,yoksa kaybeden sen olacaksın.Adam sana ben eşimi değiştirmem tabi ki diyor,sen ama ben seni değiştircem diyorsun kardeşinin yanında.Dua et sadece arabadan indirmiş seni.Samimi söylüyorum,erkek olsam ve benim karım kardeşimin yanında bana öyle dese ağzının üstüne elimin tersiyle çarpardım sonra indirirdim arabadan.Elti için söylediklerini sende hatırlıyorsun,bir konu açtın burada ki herkes kıskançlık yaptığını anladı.Hareketlerine bakınca kıskanç olduğun anlaşılıyor dışardan ve burada ki insanlar sadece konunu okuyarak bunu anlıyorsa emin ol eşinin ailesi de anlayacak.Ve insanların gözünde kimseyi çekemeyen,kıskanç biri durumuna düşeceksin.Etrafında kimse kalmayacak sonra.Senin iyiliğin için söylüyorum,dikkate alırsın ve ya almazsın sen bilirsin.Tum bileziklerim dahil diger altinlarimda var bu iste is kurulurken bu para kullanildi .
SEN çook tatlısın yaaaaa... valla iyi niyetin süper..Canım benim eşim de kafe tarzı bi yer açmıştı vaktinde ve kredisini ben çekmiş olduğum halde ne eşyalara ne mobilyalara dekora falan hiç müdahil olmadım. Sonra seçtiklerini görünce keşke ben seçseymişim dedim berbattı amaneyse ben bu kısımda hiç sorun yaşamadım sorun eşim dükkanı açtıktan sonra bütün dünyasının dükkan oluşu olmuştu. Nasılsın diye bile sormazdı gözünü açıyordu dükkan yatıyordu dükkan. Her boş anında dükkana bi bakayım diye çıkıyodu. 1 saat oturamaz olmuştuk başbaşa! En Son garson kız beni rahatsız etti zaten 5 kuruş gelmedi dükkandan elimize.
Aylarca evliliğim b.k gibi oldu o aptal dükkan yüzünden ve sonunda ya dükkan ya ben karar ver dedim devretti o pis dükkanı!
Sen çok ufak şeylere takılmışsın boşver onlar yapsın nolcak işleri iyi gider inş
Teşekkür ederimSEN çook tatlısın yaaaaa... valla iyi niyetin süper..
Canım benim eşim de kafe tarzı bi yer açmıştı vaktinde ve kredisini ben çekmiş olduğum halde ne eşyalara ne mobilyalara dekora falan hiç müdahil olmadım. Sonra seçtiklerini görünce keşke ben seçseymişim dedim berbattı amaneyse ben bu kısımda hiç sorun yaşamadım sorun eşim dükkanı açtıktan sonra bütün dünyasının dükkan oluşu olmuştu. Nasılsın diye bile sormazdı gözünü açıyordu dükkan yatıyordu dükkan. Her boş anında dükkana bi bakayım diye çıkıyodu. 1 saat oturamaz olmuştuk başbaşa! En Son garson kız beni rahatsız etti zaten 5 kuruş gelmedi dükkandan elimize.
Aylarca evliliğim b.k gibi oldu o aptal dükkan yüzünden ve sonunda ya dükkan ya ben karar ver dedim devretti o pis dükkanı!
Sen çok ufak şeylere takılmışsın boşver onlar yapsın nolcak işleri iyi gider inş
İyi de canım henüz öyle bir süreç yaşamamışsın ki... Ve konunda hiç böyle bir endişeden bahsetmemişsin. Kaynınla kendini kıyaslayıp durmussun. Daha bu aşamada çok yaralayıcı laflar etmişsin hem de kaynının yanında. Kredini doldurmuşsun kısaca. Adam evi ihmal ederse bu tavırların yüzünden de olabilir. Hem eşinin evi ihmal etme endişen varsa keşke hiç müsade etmeseydin. Gerçi eşinin tek işi bu ise böyle bir durum da olamaz. Benim eşim kendi işine ek olarak dükkanla ilgileniyordu. Yani kazancımız yerinde iken kısa yoldan çok paranın hayalini kurarak açtı dükkanı. Evi geçindirmek için olsa yine bişey diyemezdim.Aslinda skntm birazda bu yuzden dukkandan eve gelmeyecek surekli orda olacak diye