• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi dukkan acti diye beni unuttu .

Beraber seçseydiniz elbette guzel bir hareket olurdu ama madem tercihini bu yönde kullanmadı çok üstelemeyin derim.

Şuan sizi yolun üstünde bırakması ve yaptığı berbat espri ! üzerinde durun. Kırgınlığınızı mutlaka iletin.
Ve size tavsiyem inatlaşmayın eşinizle.. İşyerine güzel, sıradışı bir hediye alıp gidin derim.
Arada da ziyarete gidersiniz.
Neden , niçin " sorularını yönlendirmektense adım adım temiz çalışmak en iyisi :)

Eşiniz sormuş zaten size fikrinizi ama beğenmemiş zevkinizi kendisi kullanacak orda önemli olan eşinizin begenmesi. Hiç sormasa hakli olabilirdiniz bu konuda.

Kardeşinin yaninda yaptığı öküzlükte zirveyi zorlar. Benm eşim yapsa donmezdim beni birakip gitmis adamin evine. Her sakanin altinda da bi gerçek yatar ayrica şimdiden diline vurmaya başlamış,geleceğin sinyalini vermiş.

Evet ben de kendi dusuncemi soyledim.Benim gibi dusunmek zorundasin demedimki.Ama yazik ki esin de benim gibi dusunmus olmali ki senin fikrini sormamis.

Esim her zmn fikrimi sorar alacagi seyleri benim secmemi ister . Kardesi geldi onunla secti diye kirginim sadece yoksa bu sekilde davranmaz zaten davransaydi bi sorun olmazdi

Bence fikrinizi almamasını değilde bilmediğiniz bir yolda sizi arabadan
atmasını dert edin..

Hemde kardeşinin yanında, cok ayıp.

Herseye burnunu sokan bi tipsin. Kocamin dukkanindaki mobilyadan bana ne! Benim esim de galerici. Daha 1kere adim atmadim dukkana. Ayrica hem fikir istiyosun hemde istedigin sekilde yorum gelmeyince azari kayiyosun hemen

Esinin dukkanindaki mobilya seni ilgililendirmeyebilir . Ben beraber secmek istiyordum

Sen bu galerinin işletmesine dahil olacak mısın? Daha doğrusu onların yapacağı işten anlıyor musun? Neden bu kadar dahil olmak istiyorsun? Bizimkilerde de var aile işi ve kim işletiyorsa bu işle de o ilgileniyor, yani teyzem, eniştem ve annem. Ailemizde bu üç kişiden başka kimse karışmaz onların işine. Eğer işe sen de dahilsen, ortaya sen de sermaye (para olarak ya da emek olarak sermaye) koyduysan senin de fikrin alınmalı ama koymadıysan fikrinin alınması çok anlamsız. Bırak adamlar nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar sen de işletmeye katılmayacaksan, ortaya bişey koymadıysan karışman çok anlamsız. Yalnız eşinin yaptığı espri(!)de eşini çok iyi bozmuşsun ben seni değiştireceğim diyerek, gülmekten alamadım kendimi okuyunca. :) Güzel laf sokmuşsun yani.

Ben olsam öyle arabada büyük laflar edip sonra da bu duruma düşsem basardım tekmeyi bu adama. Çok onu kırıcı bu yaptığı ne olursa olsun ne demek arabadan çıkartıp bırakıp gitmek

Bu arada bana öyle bir espri yapsa (muhtemelen gülerek konuşulan birşey) ve ben ona "ben de seni değiştireceğim yakında" tarzı bir laf edecek olsam muhtemelen gülerek yapardım ve soğuk rüzgarlar estirmezdim. Kardeşinin yanında bana dayılanabileceği bir ortam hazırlamaktan kaçınırdım yani. Neticede erkeklerin espri anlayışı ortada, kafaları bu tarz şeylere fazla basmıyor birçoğunun. Sen benim babamın ve dayımın yaptığı esprileri görsen, ciddiye alacak olsa insan bunalıma girer ama gülüp geçiyoruz, o kadar akıl edebiliyor onlar işte.

Ve ben olsam adamın işine karışmam, para kazansın, eline yüzüne bulaştırmasın yeter yani ofisindeki mobilya beni ilgilendirmiyor.

Selam kizlar
Esim galeri dukkani acti . Kardesiyle yapacaklar isi ama arabalarin hepsi bizim esim kardesine maas verecek yardimcisi olacak kardesi . Benim esim dukkan aciyor bu bizim dukkanimiz olmuyor mu ? Yoksa sadece esimin dukkanimi oluyor . Bence evliysek ve biz olmussak dukkan da ikimizin olmali . Herneyse dukkan bizim demisti bana esim ama kardesinede bizim diyor . Esya bakmaya dukkan icin beni goturmeyip gidip kardesyle secmis yerlestrmis . Burda hakszmiyim ? Insan bi beni de cagirir dukkanini kardesiyle kurmus bile Ben daha gormedim . Bende cok bozuldum kardeside yanimizdaydi .arabadaydik . Bensiz neden sectiniz dedim . ( bayramda bikac yere bakmistik benim fikrimi begenmediler bnde arabada oturdum onlar baktilar ) bu yuzden sorun olmasin diye beni cagrmamis esya bkmaya . Dukkanin yerinide kardesiyle bakmislardi karar vermislerdi . Kardesi bnden 1 ya kucuk . O olmadan bnm secimlerimi secerdi esimde o geldi hep beraber karar veriyorlar . Arabada esim kardesine espri yapti yok havalandim blmm ne zengin olan ilk arabayi sonra kariyi degstrio filan diye ikisi gulduler . Hanimi degstrmem tabikidedi . Ben seni degstrcem ama merak etme dedim . Kardesinde yenisini bulur sana dedim . Kardesimi neden karstriyorsun dedi . Bozulacak Cocuk dedi . Bozulursa bozulsun napayim dedim . Yolun ortasnda in arabadan diye bagrdi bana bende nerde oldugumu bilmeden indim eve ordan geldim bi sekilde . Cok moralim bozuk . Yok gulusmelerdir espirilerdir bilmem ne bu burnu buyuklukler kardesin in cok bilmis havalari . Ikisi bir olup beni attilar resmen . Kendi ofisimizin esyalarini bile beraber seciyorlar . Beni umursayan yok . Gercekten cok kirildim cok da uzgunum . Bu dukkan actilar bilmem nereleri kalkti . Nasil davransam . ? Hergun dukkana Ben De mi gitsem yoksa adimimi dahi atmasammi ?
Yani bence cok karismissin. Kardesinin gönlü kalmasin diye bizim diyo. Dedi diye tapu onun üstüne degl

Bende eşimin açacağı dükkana dahil olmak isterdim ve hatta birlikte çalışırdık. Kardeşini dışlamadan hep birlikte bir fikir alışverişi yapabilirdiniz. Arabadan indirme meselesi asıl sorun olurdu bende...O arabadan inerdim ama eve gitmezdim muhtemelen. Neyse umarım özür diler ve sizde kardeşinidaha fazla kafaya takmadan affedersiniz.

Sermayeye ortak oldun mu? Senin de kendi birikimin olan bi para işin içinde mi? Mobilyalarin taksitlerini, ücretini kim ödeyecek? Galeri işinde çalıştın mi? Ya da işletme işinde çalıştın mi? Çalışmak mühim değil de, alış verişlerde ismin işletmeci vasfiyla geçecek mi?

Eğer sen sadece evlilik kurumuna dayanak o dükkan benim hakkım deyip mobilya seçmek istiyorsan ben eşine hak veririm. Diğeri de kan bağına güvenerek işe ortak olmuş ve orada çalışacak ona kalırsa. Sen de gidip orda çalışacak mısın her gün?

Diğer konu ise sacma bi sataşma... Eşinin tavrı çirkin. Bence eleştirilmesi gereken konu bu ama birazcikta senin tutumun ortamı germiş gibi... Cok heves ettikleri belli. Evet saçma espriler dönmüş ama sanki teşvik eden de sen olmuşsun gibi. (şimdi okuyan bazı kişiler oh iyi olmuş diyorum sanacak ama onu kastetmiyorum. Alttan almak yerine üste koymak durumu bu hale sokmuş diyorum.

Selam kizlar
Esim galeri dukkani acti . Kardesiyle yapacaklar isi ama arabalarin hepsi bizim esim kardesine maas verecek yardimcisi olacak kardesi . Benim esim dukkan aciyor bu bizim dukkanimiz olmuyor mu ? Yoksa sadece esimin dukkanimi oluyor . Bence evliysek ve biz olmussak dukkan da ikimizin olmali . Herneyse dukkan bizim demisti bana esim ama kardesinede bizim diyor . Esya bakmaya dukkan icin beni goturmeyip gidip kardesyle secmis yerlestrmis . Burda hakszmiyim ? Insan bi beni de cagirir dukkanini kardesiyle kurmus bile Ben daha gormedim . Bende cok bozuldum kardeside yanimizdaydi .arabadaydik . Bensiz neden sectiniz dedim . ( bayramda bikac yere bakmistik benim fikrimi begenmediler bnde arabada oturdum onlar baktilar ) bu yuzden sorun olmasin diye beni cagrmamis esya bkmaya . Dukkanin yerinide kardesiyle bakmislardi karar vermislerdi . Kardesi bnden 1 ya kucuk . O olmadan bnm secimlerimi secerdi esimde o geldi hep beraber karar veriyorlar . Arabada esim kardesine espri yapti yok havalandim blmm ne zengin olan ilk arabayi sonra kariyi degstrio filan diye ikisi gulduler . Hanimi degstrmem tabikidedi . Ben seni degstrcem ama merak etme dedim . Kardesinde yenisini bulur sana dedim . Kardesimi neden karstriyorsun dedi . Bozulacak Cocuk dedi . Bozulursa bozulsun napayim dedim . Yolun ortasnda in arabadan diye bagrdi bana bende nerde oldugumu bilmeden indim eve ordan geldim bi sekilde . Cok moralim bozuk . Yok gulusmelerdir espirilerdir bilmem ne bu burnu buyuklukler kardesin in cok bilmis havalari . Ikisi bir olup beni attilar resmen . Kendi ofisimizin esyalarini bile beraber seciyorlar . Beni umursayan yok . Gercekten cok kirildim cok da uzgunum . Bu dukkan actilar bilmem nereleri kalkti . Nasil davransam . ? Hergun dukkana Ben De mi gitsem yoksa adimimi dahi atmasammi ?
Offff çok itici geldi tavırlarınız bana ya. Bütün gün işyerinde onlar olacak tabi ki kendi zevklerine göre alacaklar. Ayrıca dükkan yerine kendileri bakmaları da normal en iyi nerden kar edebilirler bunu erkekler daha iyi anlar. Siz yemek yaparken bi sorun olursa kocanızı mı arıyorsunuz kız kardeşinizi veya annenizi mi. Yada temizlik işinde bi sıkıntı olunca. Yada biberleri kurutmak için nereye asmak gerektiği konusunu kocanla mı konuşursun.

Ailenzle ya da esinzle bi ofis kursaniz icini beraber doldurmak istemez miydiniz ? Bi ffikriniz alinsin istemezmiydnz ?
Siz orada c alisacak misiniz?
Benim esimde yeni is kurdu yer tuttu duzenledi vs ama ben orada calismayacagim icin sadece yardim istediginde fikir danistiginda fikrimi soyledim.
Esimin dukkani tabi ki kazanc ailemizin. Ben de calisiyorum calistigim is benim kazancimiz ortak ama o esimin dukkanidir isin ayrintilarini o bilir

Back
X