- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Hala israrla seni arabadan atmasını dert edinmiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pat diyede soyluycem: onun degil sizin biyerleriniz kakmis.
Iyi tamam anladik sizde cabaladiniz para biriktirdiniz.
Ama birakin kocaniz biraz patronculuk oynasin. Nedir bu dahil olma cabalari.
Haklı bir yorum. 2 aydır üye olmadan okurum buraları, sırf yorum yapmak için üye oldum.
Herkes arabada ki olayı anlatılan kadar biliyor. Kimse karısını bu kadar basit bir nedenden dışarı atmaz. Arabadan dışarı atılmanızda ben ağır tahrik ettiğinizi düşünüyorum. Tabi ki her ne olursa olsun sizi indirmemesi gerekirdi, fakat ben seni değiştireceğim bu gidişle diyerek haklıyken haksız duruma geçmişsiniz. Onun yaptığı espiri ne kadar kötüyse buda bi o kadar kötü.
Aşırı kıskançlık ilişkinize çok zarar verecektir. Her işede bu kadar dahil olmaya çalışmayın, dahil olacak iş bulamayabilirsiniz.
Akasyam,eşinin yerinde olsam bende indirirdim arabadan.Konu sahibi bu kıskançlık konusunu abarttı artık.Geçen konudada eltisi ,kayınvalidesine temizlik yapacak diye kıskanıyordu,kıza yalaka diyordu.Bence eşi iyi bile sabrediyor kendisine.En nefret ettiğim şey kıskançlık huyu bir insanda.Kendi eşim,ailem dahil kimseye taviz vermem bu konuda,bende sert tepki veririm.Eşi de bence dolmuş artık.Espiriyi yapan eşi,konu sahibi kardeşine laf söylemiş o sana bulur yenisini diye.Şimdi çocuğun yanında böyle bir şey söylemeye gerek yok ki.Bir de banane bozulursa bozulsun demiş üstüne.Ayrıca bu espiride bu kadar büyütülmemeli bence,adam alt tarafı şaka yapmış,hemen akabinde söylemiş zaten ama ben eşimi değiştirmem diye.Hatta konu sahibi merak etme ben seni değiştircem demiş,kocası sadece şaka yapıp,üstüne ben eşimi değiştirmem dediyse,konu sahibinin kardeşin yanında böyle bir cümle kurması çok yanlış bence.Konu sahibi yine kıskançlık krizlerine girmiş,insanlara saracak yer arıyor.Elti bitti,kardeşe sıra geldi şimdi.Allah yardımcısı olsun bu eltiyle kardeşin,konu sahibinden çok çekecekler gibi duruyor.Zaten konuda ki detaylara dikkat edersen daha iyi anlarsın,bu dükkan bizim demiş ya kardeşine adam,ona bile kafayı takmış konu sahibi.Sanki adam tapuyu devretti kardeşinin üstüne.Kardeş onlar yahu burası bizim kardeşim,seninde işyerin dese ne olacak ki,ayıp yani bu kadar da kıskançlık.En sonunda ya kardeşlerin arasını bozacak ya da eşiyle kendi arasını bozacak böyle davranmaya devam ederse.Dükkan ve kardeşi kıskanma konusunda haksızsın.
Eşinde yaptığı kötü espri ve arabadan indirme konusunda haksız.
Keşke kardeşinin yanında konuşma saydınız o konuları sizin sorununuz eşinizle kardeşini karıştırmayın.