bi durumdan hosnut degilim ömür boyu surmesinden korkuyorum

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Canlarim hayirli aksamlar
Su sevmedigim huyumdan durumumdan kurtulmak istiyorum onerilerinizi bekliyorum.
Kendimi bildim bileli hep yalnizim aklimin erdigi kadariyla uc dort yaslarindan itibaren hep kendi kendime bakmak tum sorumlulugumu yalniz basima ustlenmek zorunda kaldim..saldim cayira mevlam kayira misali yetistirildik tabi koruma kollama cocuga maddi manevi destek yok ama disiplin hat safhada her turlu siddete meyilli bir aile ben ise fazla masum kirilgan ciddi ve asiri sorumluluk sahibi biri olmak zorunda kaldim..
ailemin yasattigi bu lanetten kurtulmak icin evliligimden uzak tutmaya calistim ama aile iste istemeselerde zoraki hayatimin bir yerinde var oldular ve annem cok guzel giden evliligimin icine etti bir daha duzen tutmadi ne kadar uzakta durmaya calissam neticede aile bir sekilde yine muhatap oldum ve her sefenrinde cok ciddi anlamda kotu seyler yasattilar..neyse yillardir gorusmuyorum.bu seferde esim ailemin bu durumundan.hep kendine yol buldu bir iyi bir kotu derken oda meydani bos buldu hayatimizi mahfetti.hic biri umrumda degil asil mesele o kadar yalnizim ki ne kadar mucadeleci olsamda hep bir cozum bulsamda girdigim her ortamda durumumu gizleye calisiyorum ama o kadar yalnizim ki desifre oluyorum ve insanlar bana acimaya sorgulamaya basliyo artik icimde tutamiyorum kismende olsa paylasmak zorunda kaliyorum..acinmaktan ve acindikca
kendimi kotu hissetmekten biktim bir omur boyle mi gecicek nasil bir cozum bulabilirim

hissetmekten biktim

Biraz zor yaziyorum ve duzeltemiyorum yazdiklarimi k.bakmayin

Canim yerinde olsam kendime güzel hobiler edinirdim, ısın gücün varsa kendi yolumu çizerdim. Bence güçlüsün kimseye ezdirme kendini.

Çok üstü kapalı yazmışsınız tam anlayamadım ama geçmiş konu başlıklarınız biraz fikir verdi.
Eşinizden ayrısınız sanırım ve hamilesiniz.Zor bir süreçten geçiyorsunuz,böyle hissetmeniz normal.Üzerine bir de hamilelik duygusallığı var.Hayat hep aynı gitmiyor,siz de bu durumdan kurtulup güzel bir çevre edinebilirsiniz.Belki tekrar evlenirsiniz kimbilir.Şimdilik en yakın teselliniz,bebeğiniz hayırlısıyla dünyaya gelince herşeyiniz O olacak.

Canim yerinde olsam kendime güzel hobiler edinirdim, ısın gücün varsa kendi yolumu çizerdim. Bence güçlüsün kimseye ezdirme kendini.

Cok fazla sorumlulugum var zaten..yeni bir is kurdum ilk zamanlar tum ozel durumlarimi gizledim ama insan sorguluyor iste kimsen yokmu esin niye yardimci olmuyor diyorlar ki ayri oldugumuzu yeni yeni soyluyorum..paylasmak istemiyorum yasadigim bu dehset verici olaylari ama mecbur kaliyorum bu beni savunmasz bi care birakiyor

Çok üstü kapalı yazmışsınız tam anlayamadım ama geçmiş konu başlıklarınız biraz fikir verdi.
Eşinizden ayrısınız sanırım ve hamilesiniz.Zor bir süreçten geçiyorsunuz,böyle hissetmeniz normal.Üzerine bir de hamilelik duygusallığı var.Hayat hep aynı gitmiyor,siz de bu durumdan kurtulup güzel bir çevre edinebilirsiniz.Belki tekrar evlenirsiniz kimbilir.Şimdilik en yakın teselliniz,bebeğiniz hayırlısıyla dünyaya gelince herşeyiniz O olacak.

Tskederim tatlim ama yillardir hep boyle her isimde her zaman hepppp yalnizim buda uzun sure bulundugum ortamlarda ailemin yasattiklarini gorusmedigimi esimin yadattiklarini anlatmak mecburiyetin kaliyorum yillardir bu durum hic degismedi

Size tek tavsiyem , hicbirseyiniz kimseyle paylaşmayın. Mecbur değilsiniz.
Ve yeni iş kurmussunuz. Hamilesiniz. Elinizden ayrılmissiniz. Ailenizin ve eşinizin ailesine karşı durabilmissiniz ; hiçte güçsüz görünmuyorsunuz. Masaallah size.

Konularını takip ediyorum. . Inşallah evlatlarınla mutlu olursun. Allah en kısa zamanda sana kardeşim diyebileceğin arkadaşlar verir.

Ben de tam anlamıyla kelimesi kelimesine yalnızım. Ne ailem var nr de bi iki saat oturup sohbet edeceğim bi çevre. Bu durum hep böyle sürecek diye gün içinde sürekli gelgitler yaşıyorum. Allah yardımcımız olsun. Çok zor.
Siz psikolojikmen bence kafanızda huzursuzluk hissediyorsunuz. Soruyorlar anlatmak zorunda kalıyorum diye. Aslında anlatmak zorunda değilsiniz biliyosunuz siz de. Acaba ben böyle eşsiz ailesiz kaldıysam kötü biri olduğumdan değil onlar bana zulüm ettiklerinden yalnız kaldım diye insanlara açıklama yapma ihtiyacı mı hissediyorsunuz?

Tam olarak oyle degil yapsyalniz bi kadinim bekarkende yapayslnizdim insanlar ister istemez soruyorlat ailen yokmu kocan yokmu diye esim sehit disinda calisiyor dedim bir sure idare etti ama bu halimle mucadele ettigim icin insanlar yatimci olmak istiyor esin niye gelmiyor niye hic yardim etmiyor diyorlar bende misalen umursamaz sorumsuz ne yapayim diyorum bu sefer lanet ediyirlar..yarn birgun dogumda niye ailen gelmedi mevzu olcak bunuda acikmak zorunda kalcam istemiyorum anlatmak mecbur oluyorum..kizimin dogumuna bile millet laf soz etmesin diye cagirdim ama annem tum komsulrima esime karsi beni rezil etti..o oylr gectide bundan sonta is yerindeki kolu komsuya nr deyim..uzsk olanlar zaten sormsz amayakin olanlara ne demeliyim

QUOTE="daisysun, post: 48270053, member: 612598"]Ben de tam anlamıyla kelimesi kelimesine yalnızım. Ne ailem var nr de bi iki saat oturup sohbet edeceğim bi çevre. Bu durum hep böyle sürecek diye gün içinde sürekli gelgitler yaşıyorum. Allah yardımcımız olsun. Çok zor.
Siz psikolojikmen bence kafanızda huzursuzluk hissediyorsunuz. Soruyorlar anlatmak zorunda kalıyorum diye. Aslında anlatmak zorunda değilsiniz biliyosunuz siz de. Acaba ben böyle eşsiz ailesiz kaldıysam kötü biri olduğumdan değil onlar bana zulüm ettiklerinden yalnız kaldım diye insanlara açıklama yapma ihtiyacı mı hissediyorsunuz?[/QUOTE]

özel konulara balıklama atlayan insanlardan nefret ederim cnm söylemek zorunda değilsin

Öldüler de geç.Ayrıntıya gerek yok.
Senin konularının hepsini biliyorum
Kendimi güçlü zannederdim ama senden sonra bende bunu sorgular oldum :)
Seninle gurur duyuyorum.Sende duy.

Sen çok çok güçlü bir kadınsın

Kimseye birşey anlatma ayrıyız de kestir at ayrıntı verme

Biraz zamana ihtiyacın var sonra çok daha iyi bir hayatın olacak

Hiç üşenmedim tüm konularını okudum. Gördüğüm en güçlü kadınlardan birisin. Kendinle gurur duymalısın. O koca müsveddesinin derdi de bu zaten kendisinin sahip olamadığı vasıflara sahipsin seni sürekli aşağılaması da bu yüzden. Sende kendi basitliğini, beceriksizliğini, karakter siz liğini görüyor. Bak şuraya yazıyorum o adam sana köpek gibi yalvaracak bu tipler boşanmayı bile beceremez. Ama sen asla geri adım atma zaten zoru atlatmışsın güzel günlerin çok yakın Allah'ın izniyle. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Allah yardımcın olsun çocuklarınla çok mutlu ol inşallah.

Tesekkur ederim canim her kadin gucludur birde kolumuzu kanadimizi kiranlar olmasa

Öldüler de geç.Ayrıntıya gerek yok.
Senin konularının hepsini biliyorum
Kendimi güçlü zannederdim ama senden sonra bende bunu sorgular oldum :)
Seninle gurur duyuyorum.Sende duy.

Eşini sorarlarsa mesafeli bi sesle ayrıyız, ailenizi sorana görüşmüyorum de açıklama yapma ekstra sorulara izin verme.

Back
X