bi durumdan hosnut degilim ömür boyu surmesinden korkuyorum

Sua.
ardında Allah var,VE kısmet olursa 2 tane pırlanta gibi evladın olacak ardında..
bu günlerde geçecek,o adamdan kurtulup kendı düzenını kurup,çocuklarınla mutlu huzurlu yaşayacaksın..
sen yalnız değilsin..
kötü insanlar olmasın zaten,seni aşağı çekmelerine izin verme..
doğumda yanında kim oalcak?
lik kimse yok gelmeleri muhtemel bir kac akrabam var ama ogune kadar.belli olmaz..komsularimdan bir kaci yanimda olcagini soyledi ama ben biraz isimi garantiye almaya severim ne olur ne olmaz yakinlarim bi bayanla anlasicam yedigun boyunca sabah gelip isyerini acsin kahvaltimizi hazirlasin oglene kadarda biraz yardim eder ogle yemeginden sonra evine gider isini haleder aksamda gelip kapatir diye planladim

Onlar da seninle kendilerini kıyaslayıp senin hüzünlenmen üstünden egolarını tatmin ediyorlar bilinç altlarında. Ama senin dayandığın zorluklara kaçı katlanabilir onların başına gelse? Böyle düşün bence. Zamanında ben de çok taktım geri kafalı akraba, arkadaş söylemlerini. Sonra bi baktım kendime bir de bana kendimi elimde olmayan sorunlarım yüzünden kötü hissettiren insanlara, çoğu boş beleş tipler, mesela kızının 25'inden önce evlenmesini başarı olarak gören bir akrabam var ve kızıyla kıyaslayıp sürekli beni ezmeye çalışır. Yetişkin kızı 2 gün evde yalnız kalamaz tek başına. Ama acınacak durumda olan benim ona göre zira "koca bulamadım" ve yalnız yaşıyorum. :)

Cok dogru kendi yapamadiklarina bakmazlar basaranada dil uzatirlar. Kizi evlenmiste basi goge ermis mi acaba ;))

Back