Bi erkegı etkıleme yolları nedır ??

nasıl hissediyorsan öyle davran.

3 konusmada iyiysen 1 nde tersle.
kiskanclik yapma, trip atma, sana karismasini asla onaylama :)

Tabi ben tek izledim ondan hosuma gitmedi sanirim :) :)
Yok kız erkek arkadaşımda yanımdaydı ama tek gitseydim de zevklen izlerdim yinede...
Kitlenmişim zaten izlerken dikkatli izliyomya şimdi ben, erkek arkadaşım koptu benii öyle görünce bana bakmaktan filme odaklanamadı

Alt yazili olunca illa kitleniyosun :)
Fazlasini bekledim ben cogu detay atlanmis felan. Olaylarin sirasi karismis ama seriyi okumadim sonunda ne oluyor alakasiz bitti cunku :)

kezban kanunlarından uzak dur. bir adamı bunaltmak, gereksiz trip atmak falan, bunlar iğrenç şeyler. üzerine de çok düşme.

onun seninle görüşme, yazışma ve konuşma isteği, her zaman seninkinden fazla olsun.

erkek arkadaşlarıyla maç izleyeceği, pes oynayacağı akşamlar "aşkkıımm hiç benle ilgilenmiyossuuaaann, ühühühü" deme.
bir akşam da 4-5 saat haberleşmeden durabil.
o arada sen de banyo yap, saçlarınla ilgilen, kek pişir, kitap oku, spor yap. yani kendinle meşgul ol.
sen onu bunaltmadıkça, emin ol her zaman sana uçarak gelecek.

Alt yazili olunca illa kitleniyosun :)
Fazlasini bekledim ben cogu detay atlanmis felan. Olaylarin sirasi karismis ama seriyi okumadim sonunda ne oluyor alakasiz bitti cunku :)
Ben kitabın 3nüde okudum harika, filmi 3'e bölücekler zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…