- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
Eferim nasıl kandırılıyomuş şimdi sen cevapla bakalım. :)
arkadasim senin niyetin carsafdan kacmak degilde sanki daha cok Hiltonda kalmak?!
düğününün ertesi günü gastelerden okumayız inşallah "hilton otelinde japon bayraklı gösteri" diye.
hayır erkek tarafını geçtim, anan da mı sana inanmıyo be kızım?
arkadasim senin niyetin carsafdan kacmak degilde sanki daha cok Hiltonda kalmak?!
Hahaha oyle birsey olursa kimin oldugunu bilirsiniz. yok canim annemide ikna ettim nisanlimidi. kaynanada birsey diyemez artik. aayyy valla buyuk bi yuk kalkti ustumden.
Allahımmmm koptuuummmmm. Süpersin.:)
Sen yine de işini garantiye al, eşin çarşafı alır çıkarsa otelden görürsün. :))))
Bende derim, hayatim sen kendini yorma cantani ben hazirlarim. Baktim olmuyor carsafi yikarim. Buna ikna ettim ya gerisi kolay.
Çok tatlısın yaa, yaşın kaç merak ettim, mutluluklar diliyorum sanaa...
kanlı çarşaf peşindeki aileye ve buna size ne diyemeyen nişanlı için bulduğun çözüm bu mudur yani arkadaşım ilk geceni otel odasında geçirdin diyelim bu zihniyetteki insanlarla ömrün nasıl geçer otur da bunu düşün
ay bu ne senden kanlı carsaf ısteyen bı adamla mı evlenıcen
Başıma böyle bişeyin geleceğini hiç düşünmemiştim,şaşkınım sadece, anneme de söyleyemem daha birşey çünkü nişanlı bile değiliz.. Çağdışı bi durumla karşıkarşıyayım
Tatlım sende benim gibi otele git. Otelden eve çarşaf götürecek hali yoktur. Hepsini al çöpe at. Zaten ben otelde olmasamda göstemicektim. Avucunu yalar sizinkiler dedim bişey diyemedi. Sonuçta birazda sana bağlı olan bişey. Benim annem bile adet böyle gösterirsin sadece annesi bakar diyordu yinede kimseye göstermedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?