Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu şey değil mi mermad 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• 20220126_123236.webp
    20220126_123236.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 134
  • 20220126_120147.webp
    20220126_120147.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 132
Okudum.. teşekkür ederim ama ayrılamıyorum ayrılsam da peşimden geliyor sorun orda anladınız mı ? yani ayrılma olayı olmuyor başaramıyorum
Normal düşünemiyorsun şu an farkında mısın gelecegini karartıyorsun çok yazık destek almalisin

Sizi hatırladım da bu adamın nesi cazip geldi onu hatirlayamadim.

konu sahibinin çok doğru bir ilişkisi yok ama bu kadar dalga geçilecek bir durumu da yok bence.sen naif bir dille uyarmışsın her zamanki gibi.keşke herkes öyle yapsaydı
Katiliyorum yorumunuza yüzde yüz.
Herkes eğlenmenin peşinde ama dozunun kaçırıldığını düşünüyorum ben de.

Konu sahibi bence siz de yakın zamanda bu adamın size uygun olmadığını anlayıp ayrılacaksınız aklınızda şüphe olmasa konu açmazdınız diye düşünüyorum.

Bu gece kararımı verdim bile,bence de uygun değil
Sevindim sizin adınıza. Net ve son kararınız olsun lütfen bu adamda kaldıkça karşınıza başka birilerinin çıkma durumuda gider. Vaktinize yazık ilerde pişman olursunuz. Biran önce net bir şekilde bitirmelisiniz.

Bak sana ne güzel mesaj yazdım. Hiç takmadın bile. Ne yapabiliriz ki daha fazla. Sen yazılanları ciddiye almıyorsun ki ciddi cevap alasın…

Uzun zamandır forumu takip ediyorum,
Gerçekten yorumlarınız için sizi tebrik ederim Otrera Otrera alaycılıktan uzak.. Yorumlarınızın Okurken itici geldiğini hatırlamıyorum.
Bazı arkadaşlar negatif enerjisini atmak için yorum yapıyor gibi gelıyor

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
evet kesinlikle

Normalde ciddi adım olması gerekiyor fakat eski erkek arkadaşımla 2,5 sene birlikteydik tüm ailesiyle tanıştım hatta tatilde günübirlik gidip tatilde yaptık fakat kendisi beni aldatıp hemen sonrasında iş arkadaşıyla nişanlandı şimdi o kız ailede :KK70: yani bu bir kıstas değil ama bence ciddi adım atılmasında bir öncü diye düşünüyorum
Gerçekten bu erkeklerin yatacak yeri yok zebani bunlar.

Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Biri vardı, tanıştıktan iki hafta sonra beni il dışında yaşayan ailesine götürüp tanistirmisti, ailesinde ilk izlenim iyiydi sonra onlar da bana geldiler,annesi evlilige laf getirip duruyordu hatta fakat şahıs bir au sonra sebepsizce ayrıldı,eski sevgilisini unutamamis diye düşünüyorum.Ben de ciddi adım işareti değilmiş yani

Tüm erkekler şerefsiz, yavşak değil. Normal de ciddi bir adım. Ama bu işler kısmet. Belki anlaşamayacaksınız ayrılacaksınız bunu bilemiyoruz.

Merhaba,
Eskilerin bir sözü var annelerle anneler tanışır diye.
Ben ciddi bir adım olduğunu düşünmüyorum aksine ilerleyecek samimiyet sizin açınızdan dezavantaja dönüşür.
Elinizden geldiğince mesafeli olun.
Ciddi bir adım atmasını istiyorsanız samimi olup konuşun. 1 sene buna uygun bir süre. Aileler tanıyabilir şeklinde talebiniz olsun.
Sevgiler

Eskidenmiş o şimdi öyle değil her sevgilisini ailesiyle tanıştıran erkekler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X