Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nikahı kiyacak olan imam. Ama kıyamamis sanırım 😬
Ben istedim imam nikahını önce ailemle tanış dedi tanıştırdı sonra da ne zaman konusunu açsam gergin oldu zaten o yüzden buraya gelip soru soruyorum da evet haklıydınız aslında içten içe hissediyordum beni sevmediğini hisler doğrudur ama bir şekilde kanıyordum

Ben istedim imam nikahını önce ailemle tanış dedi tanıştırdı sonra da ne zaman konusunu açsam gergin oldu zaten o yüzden buraya gelip soru soruyorum da evet haklıydınız aslında içten içe hissediyordum beni sevmediğini hisler doğrudur ama bir şekilde kanıyordum
Üzgünüm gercekten😪

kardeş niye imam nikahı?resmi nikah kıysana adam gibi.niye imam niyeee?hem yasak ya ülkede bir de .önce resmi kıyılacak ya hanii :işsiz:

Sen bunu bırak, tinderden minderden bir genç bul, azcık seviş, stresini at, pammık gibi ol, durumun hiç iyi değil yavrum. 👌🏻

Yani kıymak istese kıyarmış. Sonuçta bürokratik bir işi yok. Bağlayıcılığı da yok, boş ol dedi mi bitti. Yani buna bile gerek görmemiş, o denli umursamıyor seni. Buradan anla. Bunla bile avutmak istememiş seni.

Çok saçma zaten imam nikahı falan şu durumda.
Cidden sağlıklı düşünemiyorsun. Oyuncak değil bu işler.
Ailesiyle tanışman falan da önemsiz.

Ay üstte baba figürü, ilgi falan demisler de yine bu ısık hızına rakip olacak sekilde cabuk biten cinsellik üstüne coluk cocuklu amcayla takılmak icin gerekli bahaneler degil bence.

Yani ben özellikle bizim ülkede kadınların (aile faktörü haric) erkekler tarafından ilgisiz kaldığını hiç düşünmüyorum. Yaşıtlarından da ilgi görüyorsundur eminim konu sahibi.

Baba figürü olayına da gelince mesela ben böyle travmalardan dolayı büyük birine ilgi duysam her zaman gittiğim kafenin sahibi var adamla bazen üç beş kelime sohbet ediyoruz, otuzlu yaşlarında ama cok karizmatik ve entelektüel biri. Onun gibi birinden hoslanırım (bu arada adamı beğendigimi de ortaya çıkardım :KK70:)

Ne isim var elin issiz gucsuz, cocuk sahibi, cirkin, cok erken bosalan ve gözü dısarıda adamıyla? Normalde adam icin de bu kadar kötü yazmak istemezdim ama anlatılanlar bu yöndeydi ve karakter yoksunu olduğunu düsündüğümden dolayı da acımadım. Yani konu sahibi daha genceciksin bak burada millete ilkokul çocuğu gibi laflar sokacağına git bir aynanın karşısına geç ben napıyorum falan diye bir sorgula. Burada sana yazan kadınların çoğu işinde gücünde, ilişkilerinde mutlu insanlar. Onlar bu sayfayı kapattıkları anda sen onlar için yoksun ama bu yaslarını hic olmayacak biriyle heba eden, yaptıgın hatalarla da basbasa kalacak olan sensin.

Bu tarz konularda yazılanlar hep havaya gidiyor, kimsenin umursadığı yok ama yine de iste bi umut 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X