Offf deli gibi güldüm ya.Nikahı kiyacak olan imam. Ama kıyamamis sanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf deli gibi güldüm ya.Nikahı kiyacak olan imam. Ama kıyamamis sanırım![]()
Ben istedim imam nikahını önce ailemle tanış dedi tanıştırdı sonra da ne zaman konusunu açsam gergin oldu zaten o yüzden buraya gelip soru soruyorum da evet haklıydınız aslında içten içe hissediyordum beni sevmediğini hisler doğrudur ama bir şekilde kanıyordumNikahı kiyacak olan imam. Ama kıyamamis sanırım![]()
Bi dahakine önceden haber vereyim bariBir dahaki espriye sunumsuz yakalanmayalim ahretligim![]()
Ay imam kimKonuda imamda mi vardi ?![]()
Şöyle tamam 8 saniye ama iki kere yapıyor.Yani aynı günde iki kez yapabiliyor bunuda es geçemem
Yaşlı kurtun sevgisinden emin olmak için ön hazırlık gibi düşünmüş mermad imam nikahını. İmamı kıyan hükümeti kıyar diyor herhalde, bilmiyorum.resmi nin nesi var?kafamda çılgın sorular![]()
![]()
Üzgünüm gercektenBen istedim imam nikahını önce ailemle tanış dedi tanıştırdı sonra da ne zaman konusunu açsam gergin oldu zaten o yüzden buraya gelip soru soruyorum da evet haklıydınız aslında içten içe hissediyordum beni sevmediğini hisler doğrudur ama bir şekilde kanıyordum
kardeş niye imam nikahı?resmi nikah kıysana adam gibi.niye imam niyeee?hem yasak ya ülkede bir de .önce resmi kıyılacak ya haniiBen istedim imam nikahını önce ailemle tanış dedi tanıştırdı sonra da ne zaman konusunu açsam gergin oldu zaten o yüzden buraya gelip soru soruyorum da evet haklıydınız aslında içten içe hissediyordum beni sevmediğini hisler doğrudur ama bir şekilde kanıyordum
Sen bunu bırak, tinderden minderden bir genç bul, azcık seviş, stresini at, pammık gibi ol, durumun hiç iyi değil yavrum.Ben istedim imam nikahını önce ailemle tanış dedi tanıştırdı sonra da ne zaman konusunu açsam gergin oldu zaten o yüzden buraya gelip soru soruyorum da evet haklıydınız aslında içten içe hissediyordum beni sevmediğini hisler doğrudur ama bir şekilde kanıyordum
Yani kıymak istese kıyarmış. Sonuçta bürokratik bir işi yok. Bağlayıcılığı da yok, boş ol dedi mi bitti. Yani buna bile gerek görmemiş, o denli umursamıyor seni. Buradan anla. Bunla bile avutmak istememiş seni.Ben istedim imam nikahını önce ailemle tanış dedi tanıştırdı sonra da ne zaman konusunu açsam gergin oldu zaten o yüzden buraya gelip soru soruyorum da evet haklıydınız aslında içten içe hissediyordum beni sevmediğini hisler doğrudur ama bir şekilde kanıyordum
Çok saçma zaten imam nikahı falan şu durumda.Ben istedim imam nikahını önce ailemle tanış dedi tanıştırdı sonra da ne zaman konusunu açsam gergin oldu zaten o yüzden buraya gelip soru soruyorum da evet haklıydınız aslında içten içe hissediyordum beni sevmediğini hisler doğrudur ama bir şekilde kanıyordum
resmi için hazır değilim ki sanki istesem saniyesinde resmi nikah yapcaz sanki..kardeş niye imam nikahı?resmi nikah kıysana adam gibi.niye imam niyeee?hem yasak ya ülkede bir de .önce resmi kıyılacak ya hanii![]()
Ben daha konuya giremeden,adam dusa gidiyo, fiskiyenin hortumuyla dalarim allah canimi alsin8 saniye ara ile günde 10 kere yapsa ne olacak gözünü aç kapa bitti
![]()
resmi ye hazır değilsin olabilir o zaman imam da kıyma yahuu.sevgili olarak kalresmi için hazır değilim ki sanki istesem saniyesinde resmi nikah yapcaz sanki..
Kız bide 9 saniye diyor hahahahahahahahaha ay Allahım sen başınıza getirmeKötü gadın.![]()
tinder denilen sitenin nasıl bir yer olduğunu duydun mu ? şaka yaptığını falan düşünüyorum tek gecelik ilişkiler için farkındasın dimi ?Sen bunu bırak, tinderden minderden bir genç bul, azcık seviş, stresini at, pammık gibi ol, durumun hiç iyi değil yavrum.![]()