bi erkegin sewgisi nasıl anlasılır?

babys07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
309
0
96
Antalya
arkadaslar bi erkein sewgisini nasıl ölcersinis nasıl anlarsınız lütfen tecrübe we bilgisi olanlar paylassın tsk ler

Bahsettiğimiz erkek bekarsa farklı gösterir sevgisini,
Evliyse farklı....

Ama her ikisinde de sanırım ortak nokta:Bakışlar...:1shok:

ya ama öyleleri varki bakışlarını bile aşık gibi yapabiliyo ama değil çok profesyonel kız avcıları onlara yakalanmak kötüdür yani.kullanır atar sanaysa sevgin kalır.bide öyle bağlarlarki allan nse ya sölemicem:D

aynen şekil A kuzenim sakın benim gibi biriyle birlikte olma diyo kendi söylüyo bunu yani.mesela zoraki kocayı izliyorum adam üç gün evinin önünde yattı yav ben olsam bende inanırım sevdiğine halbuki iddiiayı kazanmak için yaptı bunları misal yanii.

Bakışlar bir erkeğin sevgisini değil anca ilgisini gösterir bence...benneyaptımki

Yani benim gibi sevince tam seven,kendinden önce onu düşünenler çok şey bekler...

Mesela ilgisi,konuşurken dikkatlice dinlemesi,benle ağlaması,benle gülmesi,buluşunca benden başka hiçbişeyle ilgilenmemesi,her sorunumu kendi sorunu bilmesi,anlayışlı olması vs. vs. vs. çoğaltabiliriz..bunlar sadece birkaç şey...

Ayy aşkım beni seviyo
:1rolleyes:

sana hiç kıyamaz gözünden sakınır hep ilgilenir dertlerine ortak olur çözüm yolu arar kendini çok iyi hissetmeni sağlar sana dünyanın en güzel kızıymışın gibi davranır vs vs..

Bahsettiğimiz erkek bekarsa farklı gösterir sevgisini,
Evliyse farklı....

Ama her ikisinde de sanırım ortak nokta:Bakışlar...:1shok:

kesinlikle sana katılıyorum
aynıo kişiye bekarken arklı evlenince arklı davranışlar görüyosun bence esas erkekler anlaşılmaz varlıklarKötü Kazen

ya ama öyleleri varki bakışlarını bile aşık gibi yapabiliyo ama değil çok profesyonel kız avcıları onlara yakalanmak kötüdür yani.kullanır atar sanaysa sevgin kalır.bide öyle bağlarlarki allan nse ya sölemicem:D

bencede artık erkekler proesyonel olmuşlar bir tek amaçları var o da malum

artık öle bi dewirdeiski insanlar cok farklılık gösterebilior deilmi bigün bi bakıorsunus o kadar tatlı we sewecenki bi günde sanki hic umrunda deil gibi kestirmek zor yani yinede deismeyen seyler wardır die düsünüorum mesela uzun zamandır birlikte olan insanlarda yerlesmis dawranıslar wardır benim erkek arkdaasım sewgisini hep sıcaklıgıyla anlatmıstır we bakıslarıyla eger onun o sıcaklıgını birgün kaybedersen weya azaldıgını hissedersem bana yol gözükmüstür demektir

arkadaslar bi erkein sewgisini nasıl ölcersinis nasıl anlarsınız lütfen tecrübe we bilgisi olanlar paylassın tsk ler

Gerçek sevgiden bahsediyorsan{çünki kendi nefsi için sevgi de vardır,o geçicidir} yaramazlık yaptığınızda,babanız bile gerkirse size kıyarken,o size ne olursa olsun kıyamıyorsa.Çocukları büyütürken,yoruldun birazda sen uyu diyerek,gerekirse sabaha kadar bebşini omuzunda gezdiriyorsa..........vb...örnekler çoğaltılabilira.s.

Back
X