bi erkek başkasıyla çıkarsa sevdıgı kızı unuturmu

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar ya sevgılım ayrıldıgımızda bana demıstıkı: bısuru kızla cıkıcam ve senı unutucam demıstı.bu gercekten ıse yararmı.evet karsısındakının duygularıyla oynamaktır bu.pekı işe yararmı.cıvı cıvıyı sökuyomu.
cok cırkınce bısey ama kendı acından baktıgında gercekten ıse yararmı bu sekılde unuturmu benı dersınız

hayir canim gönlünü ferah tut ben cok iyi biliyorum ki erkekler asla baska kizlarla cikarak sevdiklerini unutamazlar benim en iyi arkadasim
oda sevgilisinden ayrildi ve oda sevdigi kizi unutmak icin bir sürü baska kizlarla cikti gezdi tozdu baslarda hicbir yorum yapmadin bole geyip tozmasina
sonunda o bana gelip neden bisey sormadigimi sordu bende soruyorum unutabildin mi dedim oda hayir herkezde ondan biseyler ariyorum bazen buluyorum ama buda canimi daha cok yakiyo diye yanit vermisti benden demesi üzülme asil onemli olan senin eger tamamen suclu degilsen sabirla beklemen asil sen baskalariyla cikarsan problem olur bilirsin erkekler bu konuda biraz tutucudurlar

evet canım bılıyorum.hayır suclu olan ben degılım onun yuzunden bıttı ama bıtıncede hıcbıse yapmadı bızım ıcın..aramamaya calısıyorum msj atmıyorum sırra kaddem bastım aslında.boyle ıyıce unuturmukı dıye dusundüm.pekı o kızlardan hıcbırının ılgısı hosuna gıtmezmı ona odaklanmazmı

evet bılıyorum.bnm hıcbı sucum yok onun yuzunden bıttı ama bıtınce hıc ugrasmadı.bende aramamaya calısıyorum msj atmıyorum sırra kadem bastım yanı.ama boyle ıyıce unuturmukı acaba benı.pekı o cıktıgı kızların ılgısı hosuna gıtmezmı ona odaklanmazmı zamanla

evet canım bılıyorum.hayır suclu olan ben degılım onun yuzunden bıttı ama bıtıncede hıcbıse yapmadı bızım ıcın..aramamaya calısıyorum msj atmıyorum sırra kaddem bastım aslında.boyle ıyıce unuturmukı dıye dusundüm.pekı o kızlardan hıcbırının ılgısı hosuna gıtmezmı ona odaklanmazmı

eger seni seviyorsa (seninde sordugun gibi) unutamaz cnm ama aski bittiyse baska birini aricaktir uzgunum bunu soledigim icin...diyelimki seni hala seviyor ve snei unutmak icin baskalariyla olcak ilk baslarda belki zevk alir vs vs ama sonra gorcekki hepsi yalan gercek bisey yokk o zmn aklina sen gelebilirsin cnm pisman olabilir o zmn :(( of bilmiyorum ama bi erkek sildimi tam siler yani cani yansada gururlu ya geri donmez anlican filmlerdeki gibi olmuyor heleki turk erkekleri hic yapmaz ole :)bilmyiorum herkes bole olcak demiyorum ama cogunluk bole...hayirlisi neyse o olsun cnm

belki gider ama asla senin yerini tutmazlar tabi gercekten sana asiksa hem bu arada bence sende bos durma unutturma kendini baska bi arkadasina atar gibi ona mesaj at oda elbet yanlis attin dicektir sana sende kusura bakma dersin bu kadar ufak bisey ama unutturmazsin kendini hem ayni yerlere takiliyosaniz eger sende suslen püslen gözüne bat ufak taktikler ama kendini unutturmamis olursun eger hic bisekilde eskisi gibi olmazsa sende kendini onu düsünüp üzme bence ama sana ilgisinin devam ettigini fark edersen sen kazaniyosun demektir tabi yine sen bilirsin

unutur canım.neden mi çünkü onlar bizim gibi değil ne yazık ki . eski sevgilim ki benimle çıkmak için tüm sülaleme nerdeyse yalvaran adam ben ondan ayrıldıktan sonra bana dönmem için yalvardığı gunlerden sadece 2 ay sonra başka bir kızla çıktı. kızıda görsen gbunu söylemem doğru değil gunah ama erçekten boyle bir çirkinlik olamaz. okadar şaşırmıştım ki..... sonra ne mi oldu bir yıl sonra evlendi.... guya beni okadar sveiyordu ki.....onun haberi yok ama ben neredeyse onu affedecektim:43: o yuzden ilşlkiniz neden bitti bilmiyorum ama erkekler çabuk unutuyo canım bunu bil

BU hiic belli olmaz,
Beni ben 18 yasindayken biri cok sevmisti, istemeye geldi, uzerine seker doktum diye mahcup olup yuzune bakamadim ve hayir demistim.
Cok uzulmustu felan, aradan yillarr gecti gecenlerde tekrar face e ekledi, kisisel adiyla degil bir website ismiyle.
Onun oldugunu biliyordum kabul ettim, ilk konusmada hayirdir felan filan derken diyer gunler hep bu benimle konustu msnden
devam konusmak felan istedi, megerrr gecen sene evlenmis bu.. Bende bunu dun ogrendim.
Yanii beni unutamamisda, kizami uzuleyim unutulamadigimami sevineyim bilemedim.
Hicte evliyim felan demiyor essek. Bir ara yuzune vurcamda nasil bilmiyorum
Bu arada suan 24 yasindayim yani aradan 5-6 yil gecti.. :ssz:

Son düzenleme:
Aslında gerçekten seven erkek unutmaz, unutamaz ama senin durumuna bakacak olursam unatacağa benziyor diyebilirim.
O bitirdi demişsin, seni gerçekten seviyor olsa ciddi bir sebep olmadığı sürece bitirmez zaten.
Ya da gerçekten değer verseydi seni üzmeye çalışmazdı başka kızlarla çıkacağım diyerek.
Gerçekten seven erkek bıraksada çok zor bırakır canım bunu unutma.

erkeklerin yapıları bizden daha farklı... eğer yaşı daha küçükse, evet işe yarar

ama yaşı başı oturmuş, ne istediğini bilen biriyse işe yaramaz.. zaten öyle biri olsaydı da böyle bir laf etmezdi.

bıtıren ben oldum ama onun yaptıgı seyler yuzunden..dengesız bırı yası buyuk olmasına ragmen

BU hiic belli olmaz,
Beni ben 18 yasindayken biri cok sevmisti, istemeye geldi, uzerine seker doktum diye mahcup olup yuzune bakamadim ve hayir demistim.
Cok uzulmustu felan, aradan yillarr gecti gecenlerde tekrar face e ekledi, kisisel adiyla degil bir website ismiyle.
Onun oldugunu biliyordum kabul ettim, ilk konusmada hayirdir felan filan derken diyer gunler hep bu benimle konustu msnden
devam konusmak felan istedi, megerrr gecen sene evlenmis bu.. Bende bunu dun ogrendim.
Yanii beni unutamamisda, kizami uzuleyim unutulamadigimami sevineyim bilemedim.
Hicte evliyim felan demiyor essek. Bir ara yuzune vurcamda nasil bilmiyorum
Bu arada suan 24 yasindayim yani aradan 5-6 yil gecti.. :ssz:

hadı ya.ne guzel unutulmamak..bunu hep merak etmısımdır evlense dahı unutamayan varmı dıye demek oluyomus.ama aramadı bıda uc hafta oldu.bnde sonucta kızım onun ugrasması gerekır ve de suclu o yuzden sadece susuyorum hıc aramıyorum

Back
X