• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi erkek bukadar gurursuz olabilirmi ?

ya ben anlamadım
sevgilini aldatmışsın, yalan söylemişsin ayrılmışsınız filan
ama senin burda eleştirdiğin şey erkeğin gurursuz davranışı.
tamam adam aptallık etmiş de
seninki çok mu gurur duyulacak bir şey?
"iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır." diye bir sözümüz vardır.

Bence erkek arkadaşınız sizi gerçekten sevmiş ve
buna rağmen yalanlarınızı yok sayıp tekrar istiyor sizi..
Ama ilerde sorun yaşayabilirsiniz bence, yani bu
yalanlarınızdan dolayı size olan güveni azalmış olabilir,
bir durum karşısında yine mi yalan söylüyorsun diye
size yalancı çoban muamelesi yapabilir,bilemiyorum..
Ama bu bence gurursuzluk değil!

bu nasıl bi konudur ya :hulya:
bi bayan gurursuzluk yapıp aşkı için yalvarıp ağladığında genelde bunun adı gurursuzluk olmuyo, aşkların en büyüğü oluyor ve bu bayan yüceltildikçe yüceltiliyor:delphin:
vay be kızdaki aşka bak deniyo..
neden aynı durumdaki kişi bi erkek olunca erkek iyice yerin dibine batırlııyor????
onlar da bizlerle aynı duygulara sahip..yerimseniben
erkekler de aşık olur, aşk acısı çeker ve ağlar kızlar.
bunun adı gurursuzluk değil, aşk bence arkadaşım..
ben oldukça feminist bi insanım ama bu konuda kadın erkek ayrımı yapılmasına karşıyım...
hem gurursuz olsa nolur ki..zaten aşkta gurur yoktur lafı yumurtadan çıkmadı, tecrübelerin ve gerçeklerin sonucunda söylenmiştir naniknaniknaniknanik
insanlar böyle işte...seven erkek gurursuz oluyorsa pes diyorum, başka bi şey demiyorum..
sevmesi değil de, hatalara rağmen affetmesi gurursuzluk diyosanız ona da pes!!
zaten sevmek hatalara rağmen hala sevebilmek bi yerde :delphin:

arkadaş çok güzel açıklamış. bende bu görüşe katılıyorum. gamyoncuiremsu

bak canım burda hatayı yapan sensin ama tutmuş erkek arkadaşına gurursuz diyosun birkere bu lafın yanlış belkide gerçekten seni sevdiği için seni herşeyinle kabul ediyodur ama belkide intikam için bunları yapıyordur erkek arkadaşına dikkat et derim bu benim düşüncem tabi gene sen bilirsin

marifet gbi anlatıyosunuz bide :ecrin_bebek:
çok ilginç :ecrin_bebek:
bi bayana hic yakışmıyor bence :ecrin_bebek:

yaw allah allah konu acmayada korkar oldum artik. hersey tersinden anlamak zorundamisiniz kardesim.. Konuyu saptirmasaniza.. Konuya cevap verecekseniz verin ben buraya benim dogrularimi yanlislarimi yazin demedimki.. Hem maasallah abartmaktada uzerinize yok.. Aldatmadim dioruz deme bide dogru duzgun anlasaniz nerde fesatlik kotuluk var hemen oraya cekiosunuz.. Ben Kabul ettim zaten konu basligini yanlis sectigime dair.. Ben ona gurursuz demedim genel olarak erkeklerden bahsettim hani sasirdigim icin oda, ben erkekler kabullenmez biliodum ne kdr sevselerde gururlarindan dolayi kabul etmezler diye !.. TABIKI O AFFETTIGI ICIN VE SEVDIGI ICIN GURURSUZ DEIL.. DAHADA YUCELIR BENIM GOZUMDE..

ya bide marifetmiş gibi söylüyosun
bakın ben bunları yapıyorum siz bi tarafınızı yırtıyosunuz ama ben daha kıymetliyim havası mı yaratmaya çalışıyosun?
bence hayal aleminde yaşıyosun sen canım çok film izliosun etkilenmişsin baya

ya bide marifetmiş gibi söylüyosun
bakın ben bunları yapıyorum siz bi tarafınızı yırtıyosunuz ama ben daha kıymetliyim havası mı yaratmaya çalışıyosun?
bence hayal aleminde yaşıyosun sen canım çok film izliosun etkilenmişsin baya

Yok tatlim ya biliomuusn aslinda hic sevmem film izlemesini.. Ama bak senin gibi zeki insanlar oldukca su dunyada vay be maasallah yani hemen anlayiverdin hayal dunyasinda yasadigimi deilmi, pes dogrusu bukdr zeka :).. Hey allahim ya ne insnalar var gece gece guldurdun beni :) Hava atmaya calisiorum oylemi.. Inan aklimin ucundan gecmez kirk yil dusunsem... CUNKI SIZIN GIBI FESATLIK YOK ICIMDE. Bak hemen pat diye cozmussun sen olayi :)

Yok tatlim ya biliomuusn aslinda hic sevmem film izlemesini.. Ama bak senin gibi zeki insanlar oldukca su dunyada vay be maasallah yani hemen anlayiverdin hayal dunyasinda yasadigimi deilmi, pes dogrusu bukdr zeka :).. Hey allahim ya ne insnalar var gece gece guldurdun beni :) Hava atmaya calisiorum oylemi.. Inan aklimin ucundan gecmez kirk yil dusunsem... CUNKI SIZIN GIBI FESATLIK YOK ICIMDE. Bak hemen pat diye cozmussun sen olayi :)
film izlemiyosan hayal gücün geniş canım, zekandan bahsetmiyorum bile o başlığı yazma tarzından belli zaten
asıl gurursuzun kim olduğunu herkes anlamış
takılmaya devam et ugrasamıycam senle gülmeye de devam et

Son düzenleme:
gurursuz erkekten hayır gelmez canım..tamam çok seviyoda olabilir ama dikkatli ol qenede canım senin hayatın sonçtaa son karar senin..

Back
X