Bi erkek hiç bir şey hissetmediği biri ile 4 gün aynı evde kalır mı?

Onun ne hissettiğini düşünmeyin çünkü asla emin olamazsınız. Bunu ileriki dönemde sizin için yapacaklarından anlayabilirsiniz. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz. O evde kalıyorsanız ve tek amacınız iyi vakit geçirmekse kalın. Ama amacınız onun ne hissettiğini anlamak hatta sizi sevmesini sağlamak ise bir daha bunu asla yapmayın. Çünkü sonrasında işler istediğiniz gibi olmazsa bu sizi çok üzebilir.

Onun ne hissettiğini düşünmeyin çünkü asla emin olamazsınız. Bunu ileriki dönemde sizin için yapacaklarından anlayabilirsiniz. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz. O evde kalıyorsanız ve tek amacınız iyi vakit geçirmekse kalın. Ama amacınız onun ne hissettiğini anlamak hatta sizi sevmesini sağlamak ise bir daha bunu asla yapmayın. Çünkü sonrasında işler istediğiniz gibi olmazsa bu sizi çok üzebilir.
Maalesef ki üzdü

Prety woman vardı eski bir film ama cokgüzel bir filmi

Iş gezisine gitmesi gerekiyirdu richart gere julio robert kiralık bir kadınla gitmek durumunda kalmıştı ve büyük aşk yaşamışlardı

O film geldi aklıma

Konuya gelince olur neden olmasin

Prety woman vardı eski bir film ama cokgüzel bir filmi

Iş gezisine gitmesi gerekiyirdu richart gere julio robert kiralık bir kadınla gitmek durumunda kalmıştı ve büyük aşk yaşamışlardı

O film geldi aklıma

Konuya gelince olur neden olmasin
Yorumlara baksanıza sanki saçma sapan bir davranış yapmışım dalga geçmişler belki ilerde sever ya da sevmez önemli olan bu değil ki benim hislerim nedir bu kadın düşmanlığı bir anlasam

Bilmiyorum ben kalmazdım herhalde sadece aklıma takıldı. 4 gününü komple ona harcar mı? Sadece cinsellik değil yeme içme gezme tozma sohbet muhabbet Yaşar mı? Bilemedim şu an karşı taraftan ve kendimden emin değilim
bayıla bayıla kalır. :rolleyes:

Şu anlık bir şey yok ama ilerde olması için ne yapmam gerek aslında onu soruyorum ama bilmiyorum sonu hüsranda olabilir
Olursa olurdu. Zorlamayla olmaz. Taktikle olmaz, olsa da sonu güzel olmaz. Hiç görmedim ben en azından. Yani baştan ters giden bir şeyi boşuna zorlamayın. Genelde nasıl başlarsa öyle gider. Zorla kimseye sevdiremezsiniz

Bunu dusunmeniz yanlis bence sonucta birlikte vakit gecirmeyi siz istemissiniz cagirmissiniz onunda hosuna gitmis bu durum gelmis kalmis sizinle..
Sonunu cok dusunmemek lazim bu gibi durumlarda.
Onun ne hissettiginin cok onemi olmamali eger bir seyler hissediyorsa devamini getirmek icin adım atacaktir yok eger o adım gelmezse de birlikte guzel vakit gecirdik gozuyle bakmaya calisin.

Yorumlara baksanıza sanki saçma sapan bir davranış yapmışım dalga geçmişler belki ilerde sever ya da sevmez önemli olan bu değil ki benim hislerim nedir bu kadın düşmanlığı bir anlasam

Ama bana.niye kızdın Ben ne güzel yorum yapmıştım hatta o filmin hit müziği vardı onu bile açtım:KK23:
Nostanjik yapiyordum

Sakin ol sende

Back
X