Bi erkek neden evlenmek için acele eder?

daha dur bismillah 1 ay oldu hoopppp derdin nedir senin diye ona sor? bu hızla evlenin aynı hızla boşanmayı isteye bilir.

libidosu yükselmiştir..

Yaşı 27 olmuş işini gücünü de oturtmuşsa askerliğini yapmışsa evlenmek istemesi normal ama bir aydır tanıdığı biriyle evlenmek istemesi bana da saçma ve garip geldi.
Seninle ciddi düşünüyorum ayağına seni kullanmaya çalışmakta isteyebilir evlilik vaatleriyle kandırmaya çalışabilir çok dikkat et bence iyi gözlemle ve düşün derim...

gaydir. paravan evlilik yapmak istiyordur. net.

hiçbir erkek öyle koşa koşa evlenmeye yanaşmaz üzerine binecek maddi manevi yükün farkındadır.

ya benim sozlûmde çok acele ediyordu evlenmeye, ama bizim aramızda 13 saatlik mesafe var ve yılda bir iki kere anca gôrûşebiliyoruz çûnkû onun tatili hafta sonu, ben ise hafta sonu çalışıyorum ve hafta ici tatilim var... onun acelesinin sebebi birbirimize hep hasret kalmamız yani

Canim benim bizde nisanlimla ilk günden evlilik düşünüyorduk nisanlim 29 ben 23 yasindaydim ama yinede bi sekiz ay bekleyelim dedik daha iyi tanıdık birbirimizi ailelere söyledik benim okulum vardi bizimkiler bekleyin dedi sonunda 2 yil sonra nisanlandik bir senede nisanli kalıp oyle evleneceğiz en azından bi bes altı ay bekleyin derim belki ailelere söyleyebilirsiniz o arada

Bizimkinin tüm arkadaşları evlenip çoluk çocuğa karışmış bizimki de onlara imreniyor diye düşündüm bende. Birde daha 27 yaşında olmasına rağmen yaşlandığını düşünüyor. Bende 20 yaşımdayım bana da erken geliyor orta yolu bulacağız inşallah.

ilk aklıma gelenler

1-hormonlar

2- eski sevgilisine nispet

3-babası zengin başkası kapmadan ben alayım

Evlilik vaadi ile kandırmaya çalışıyordur, hedefe ulaşmak için,
Yıldırım aşkıdır (en düşük olasılık),
Eski sevgiliye nispet (ki bu kıza hala aşık olduğunu gösterir),
Tayin amaçlı,
Kız yada ailesinin maddi durumu iyidir.

Aklı selim bir insan pat diye evlenmek istemez.

Son düzenleme:
çünkü bilhassa türk erkekleri, kendilerini bi kadına umutsuzca yamamaya çalışan parazitlerdir. parazit lafı hakaret olarak algılanmasın. bilimsel anlamına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Evlendiniz mi??

ARKADAŞIM EVLENDİN Mİ MERAK ETTİM :)

Ben esimle 1 ay icersinde filan evlenmiş mutluyuz ama acelesinin altinda bisey olup olmadigina emin ol

kendi arkadaşlarımdan da biliyorum canım. genelde bu kadar aceleye getirmek isteyen erkekler birine inat için hemen evlenmek ister. senden önceki kız arkadaşını bi öğren. genelde erkeklerin çoğu tanıdıktan zaman geçtikten sonra evlenmek ister. mutlaka bişey vardır canım iyice araştır iyice emin ol. erken adım atma sakın ha.

biz eşimle tanıştık 1.5 ay sonra nişanlandık 6 ay sonrada evlendik,yani tabiki tedbirli davran iyi tanımaya çalış .Ama bazen insan öyle bi duygu yakalıyor ki işte bu diyor ! Biz MAŞALLAH keşke daha önce tanışıp evlenseydik diyoruz umarım arkadaşında ki de böyle bi duygudur ..

aslında evlenilecek biri değildir sen bunu anlamadan tongaya düşmeni istiyordur. benim de başıma geldi aklı başında bişey değildi beni boğuyordu..hemen sepetledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…