libidosu yükselmiştir..Önceki konumdan da bilirsiniz kızlar daha 1 ay oldu hayatıma bir çocuk girdi onu tanımak istiyorum ama o çok aceleci sürekli evlenelim diyip duruyor ben 20 yaşındayım o 27 yaşında. İkili lafından biri evlilik bunun nedenini hala çözemedim. Bir erkek neden bu kadar çok evlenmek ister ki?
Evlendiniz mi??Önceki konumdan da bilirsiniz kızlar daha 1 ay oldu hayatıma bir çocuk girdi onu tanımak istiyorum ama o çok aceleci sürekli evlenelim diyip duruyor ben 20 yaşındayım o 27 yaşında. İkili lafından biri evlilik bunun nedenini hala çözemedim. Bir erkek neden bu kadar çok evlenmek ister ki?
bende merak ettim vallah evlenmiş miki :)Evlendiniz mi??
ARKADAŞIM EVLENDİN Mİ MERAK ETTİM :)Önceki konumdan da bilirsiniz kızlar daha 1 ay oldu hayatıma bir çocuk girdi onu tanımak istiyorum ama o çok aceleci sürekli evlenelim diyip duruyor ben 20 yaşındayım o 27 yaşında. İkili lafından biri evlilik bunun nedenini hala çözemedim. Bir erkek neden bu kadar çok evlenmek ister ki?
biz eşimle tanıştık 1.5 ay sonra nişanlandık 6 ay sonrada evlendik,yani tabiki tedbirli davran iyi tanımaya çalış .Ama bazen insan öyle bi duygu yakalıyor ki işte bu diyor ! Biz MAŞALLAH keşke daha önce tanışıp evlenseydik diyoruz umarım arkadaşında ki de böyle bi duygudur ..Önceki konumdan da bilirsiniz kızlar daha 1 ay oldu hayatıma bir çocuk girdi onu tanımak istiyorum ama o çok aceleci sürekli evlenelim diyip duruyor ben 20 yaşındayım o 27 yaşında. İkili lafından biri evlilik bunun nedenini hala çözemedim. Bir erkek neden bu kadar çok evlenmek ister ki?
aslında evlenilecek biri değildir sen bunu anlamadan tongaya düşmeni istiyordur. benim de başıma geldi aklı başında bişey değildi beni boğuyordu..hemen sepetledim..Önceki konumdan da bilirsiniz kızlar daha 1 ay oldu hayatıma bir çocuk girdi onu tanımak istiyorum ama o çok aceleci sürekli evlenelim diyip duruyor ben 20 yaşındayım o 27 yaşında. İkili lafından biri evlilik bunun nedenini hala çözemedim. Bir erkek neden bu kadar çok evlenmek ister ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?