beraber uyuduğumuz gece beni öptüğü gece ztn. sarhoştum ayağa kalkcak halim yoktu o yüzden birlikte uyumak zorunda kaldık. sonraki öpmelerinde de hep sarhoştum. şöle anlatayım biz aynı ofiste calısıoruz. bazen dısarıya eğlenmeye gidioruz içioruz ve bu hep alkollüyken öpüo. evet ben deli gibi hoşlanıodum ama hiç belli etmemeye calısıodum, kıskandırmak için uğrasıodu hiç taviz vermiodum. cıkıo gibiydik ama adı konulmadığı için ben kendimi kötü yane kullanılıomuş gibi hissediodum.
sarhoş olunca kimseyle birlikte uyumak zorunda kalmaz insan... insanlık hali insan içince sarhoş olduysa onun yanındaki erkek onu evine kadar bırakır, çıkar evine döner... Haa sarhoşluk nedeniyle ailenden çekindiysen de bieraber uyumak zorunda değildiniz.. Uyuduğunuz yerde başka oda mı yoktu???
Ayrıca içince size yapılanlara itiraz edemeyecek kadar kendinizi kaybediyorsanız içmeyin kardeşm...
S>izi hep siz alkollüyken öpmesinin sebebi de çok açık.... alkollüyken itiraz edemeyeceğiniz suratına bi tokat çarpamayacağınız için....
Size hiç sizden hoşlandığını söylememiş, size çıkma teklif etmemiş.... Hiçbir vaadde bulunmamış.. Sadece biyerler götürüp yedirip içirip öpmüş....
Buna izin veren de sizsiniz... Çünkü hadi ilkinde sarhoştunuz engel olamadınız, ikinci gittiğinizsde kendinizi kaybedecek kadar içmeseydiniz...
Adam sizi kullanmış falan değil.. Ayrıca nedir bu allah aşkına siz nesiniz ki sizi kullansın, ne kadar kaba bir tabir....
Ama siz kendnizi kullandırtmışsınız.. Bi ihtimal belki bişeyler olur umuduyla...
Şimdi de niyetini açıkça belli etmiş.. Bekleme demiş...
Boşu boşuna adamı suçlamayın.. ortada bir kullanma varsa bunu siz istemişsiniz.... O yüzden de kendinizden başkasını suçlamaya hakkınız yok....
,