bi erkek tarafından kullanıldımmmm !

açıklayayım, bulduğu her fırsatta dudağa yapısan tipler.. adam doğruluk oyununda bile fırsattan istifade etti arkdsların önünde yahu. ben bölesine ilk defa rastladım. ama her defasında tavrımı kotup cekerdim kendimi geri

Her öpmeye çalıştığında kendini geri çektiysen neden kullanıldığını hissediyorsun ki....

Yapma alah aşkına....
Bi hoşlanıyor demişsin, bi hoşlanmıyor gibi demişsin...

Sizin bir ilişkiniz bile yok.... Senin ondan hoşlandığını biliyor.. Ama kendisi senden hoşlanmıyor... Sadece nasılsa sen ondan hoşlanıyorsun ya bir 2 öperim, sevdiği için de itiraz etmez diye düşünen biri.... askere giderken de seni uyarmış.. Bak boşuna beni bekleme demiş...
Adam dürüst davranmış bence... Boşa bekletmemiş seni....

açıklayayım, bulduğu her fırsatta dudağa yapısan tipler.. adam doğruluk oyununda bile fırsattan istifade etti arkdsların önünde yahu. ben bölesine ilk defa rastladım. ama her defasında tavrımı kotup cekerdim kendimi geri

bu ne demek ya...çocuk musunuz doğruluk oyununda öpmeye çalıştı filan diyorsunuz..o da ne demek???
iki kişi birbirinden hoşlanır, ortada bir ilişki vardır öpüşürler, kimse de kullandı mı diye düşünmez...ama sizin bir ilişkiniz yoktu anladığım kadarıyla...bu kadar sıkıntınız bundan...
üzgünüm...akıllı olsaydınız...
bir yakışıklı surat, iki kıskanma tribi..ooohhh yelkenler suya...ondan sonra gidiyor beni kullandı mı...
tövbe yarabbim yaaa...kız çocuğum var büyük laf edecem yine olmayacak...

bişi yasamadık, başbaşaydık ve ben alkol almıştım o an . o gece beraber uyuduk ileri gitmeden ama.

valla,kullanılma kelimesi bana ters.
herkes karşılıklı yaşar bazı şeyleri. sizde karşılıklı yaşamışsınız. kalmışsınız beraber uyumuşsunuz. ee bırakında adam öpsün artık. ona o rahatlığı vermişsiniz. yani bazı şeyler karşılıklı olmuş.

senin sormak istediğin sanırım şu adam askere gideceğini biliyodu ama bunu bile bile bana mı yaklaştı demek istediniz acaba sonrada bekleme deyip terketti bumu?

adamla aranızda bir ilişki yok,sevgi sözcükleri yok, beraber uyumuşunuz, öpüşmüşünüz...adam belki de bu yüzden beni bekleme demiştir ne dersiniz???
püffffffffffffffff...

ne alaka kullanmak..yanlış düşünüyorsun canım..

iyide söylemiş..boşver sende kısa süreli tandıgın birini beklemiş olmayacaksın buna sevin

Yazdıklarının hepsi çok çelişkili....
Bir diyorsun ki sürekli öpmeye çalıştı.. Ben herseferinde kendimi geri çektim...
Sonra bi diyorsun ki.. Bir gece beraber uyuduk...

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
İyi ki öpmeye kalkıştığında kendini geri çekiyormuşsun.... Öpmeye kalktığında kendşni geri çekip sonra beraber uyumak da ne oluyor anlamadım....

Sen kullanılmadın arkadaşım... Adamdan hoşalnıyordun, o senden ne istediyse sen de yaptın.. Öpmek istedi öpti, yatmak istedi yattı....
Ama o kadar... Seni evlilik vaadiyle falan kandırmadı ki bu adam... sizin bir ilişkiniz bile yok.... Niye kullanılmış olasın....

başlığı okuyunca eyvah biri tecavüze falan mı uğradı dedim
ama konunun alaksı yok beraber hoş vakit geçirmişsiniz
öyleyken iyi de ayrılınca mı böyle

beraber uyuduğumuz gece beni öptüğü gece ztn. sarhoştum ayağa kalkcak halim yoktu o yüzden birlikte uyumak zorunda kaldık. sonraki öpmelerinde de hep sarhoştum. şöle anlatayım biz aynı ofiste calısıoruz. bazen dısarıya eğlenmeye gidioruz içioruz ve bu hep alkollüyken öpüo. evet ben deli gibi hoşlanıodum ama hiç belli etmemeye calısıodum, kıskandırmak için uğrasıodu hiç taviz vermiodum. cıkıo gibiydik ama adı konulmadığı için ben kendimi kötü yane kullanılıomuş gibi hissediodum.

beraber uyuduğumuz gece beni öptüğü gece ztn. sarhoştum ayağa kalkcak halim yoktu o yüzden birlikte uyumak zorunda kaldık. sonraki öpmelerinde de hep sarhoştum. şöle anlatayım biz aynı ofiste calısıoruz. bazen dısarıya eğlenmeye gidioruz içioruz ve bu hep alkollüyken öpüo. evet ben deli gibi hoşlanıodum ama hiç belli etmemeye calısıodum, kıskandırmak için uğrasıodu hiç taviz vermiodum. cıkıo gibiydik ama adı konulmadığı için ben kendimi kötü yane kullanılıomuş gibi hissediodum.

sarhoş olunca kimseyle birlikte uyumak zorunda kalmaz insan... insanlık hali insan içince sarhoş olduysa onun yanındaki erkek onu evine kadar bırakır, çıkar evine döner... Haa sarhoşluk nedeniyle ailenden çekindiysen de bieraber uyumak zorunda değildiniz.. Uyuduğunuz yerde başka oda mı yoktu???

Ayrıca içince size yapılanlara itiraz edemeyecek kadar kendinizi kaybediyorsanız içmeyin kardeşm...
S>izi hep siz alkollüyken öpmesinin sebebi de çok açık.... alkollüyken itiraz edemeyeceğiniz suratına bi tokat çarpamayacağınız için....

Size hiç sizden hoşlandığını söylememiş, size çıkma teklif etmemiş.... Hiçbir vaadde bulunmamış.. Sadece biyerler götürüp yedirip içirip öpmüş....
Buna izin veren de sizsiniz... Çünkü hadi ilkinde sarhoştunuz engel olamadınız, ikinci gittiğinizsde kendinizi kaybedecek kadar içmeseydiniz...

Adam sizi kullanmış falan değil.. Ayrıca nedir bu allah aşkına siz nesiniz ki sizi kullansın, ne kadar kaba bir tabir....
Ama siz kendnizi kullandırtmışsınız.. Bi ihtimal belki bişeyler olur umuduyla...
Şimdi de niyetini açıkça belli etmiş.. Bekleme demiş...
Boşu boşuna adamı suçlamayın.. ortada bir kullanma varsa bunu siz istemişsiniz.... O yüzden de kendinizden başkasını suçlamaya hakkınız yok....
,

Kullanma filan yok ortada.
Çünkü her şey karşılıklı yaşanmış.
Bir teklif yok, kandırma yok, terketme yok.
Ciddi bir ilişki veya umutlanmanı istemiyor o kadar.

bence kullanılmamışsın.

erkekler askerdeyken aldatılmaktan korkabilirler.

sonuçta daha yeni bir ilişki ve uzunca bir süre ayrı kalacaksınız.

düşüncelerini saklamaması iyi olmuş. dürüst birisi olduğunu düşünüyorum.

bu süre içinde düşünmen gerekiyor. gerçekten istediğin o mu değil mi?

kullanılmak illa bedensel olmaz.
ruhsal olarak kullanıldığını düşünüyorum.
sonuçta bir beklentiye girmişsin ve kararı veren mercii de o olmuş.

wallahi tek olumlu yazan mayıscadısı sen olmuşsun.. eet biz tanıştıktan 1 ay sonra yasandı bunlar, 1 ay sonrada askerlği cıktı ztn. ayrıca gittğimiz her ortamda fark edilen bi tiptim, kıskanıodu, bana güvenmesi imkansız tanımadık birbirimizi sonucta.

Tatlım yaşadığın şeylerden hiçbirzamab pişman olma
öpüşmek masumane bir paylaşım bunda kötü bır durum yok.
kullanmak öpüşmeyle olmaz,erkeklerin beklentileri öpüşmek değildir.
İleriye gitmiş olsaydınız,paylaşımlarınızın boyutu büyüseydi evet kullanılmıştın...

İlk defa öpüştüğüm insandı demişsin,bu yüzden aklın karışmış olabilir.
düşünce tarzını değiştir ve bu durumu kabul et,o insanıda bekleme canım...

kullanmamış sana bağlanmak istememiş,
arkada birini bırakıp onu düşünüp üzülmekte.
ben seni beklerim deseydin

Back
X