Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sence onda da var mıdır bişeylerkızlar babamın kuzeninin oğluna aşık oldum ne yapacağım hiçbi fikrim yok...
çok yakın akraba sayılmazsınız neden konuşmuyorsunuz kikesin var ya yazmayı unutmuşum, benden önce onda vardı zaten![]()
çok yakın akraba sayılmazsınız neden konuşmuyorsunuz ki
bizce uzak ama annemler komşu çocuğunu bile kardeş bilir ki adamın abileriyle abi kardeş ilişkisi var aramdaBayada uzaktasiniz. Hemen sorun yapma.
ha diyince de vazgeçilmiyor ki bi yandan içim gidiyor bi yandan ya ne yapıyorum ben diyorumannen karşıymış
vazgeç baştan
evet durumlar biraz karışıkmış. karşı taraftan adımı beklemelisin öncelikle. o adım gelirse bir müddet gizli görüşebilirsiniz. işler ciddileştiğinde eminim her şey olacağına varacaktırya iki abisi var onlar abim gibi ben de kardeşleriyim, onunla yaşımız yakın hiç abi demedim zaten birbirimizi sevmezdik çocukken o da kardeşi bilmedi. ne olduysa yeni oldu ama benim anne tarafımda çok karşılar sülale içi böyle durumlara. üstelik şu an babamla da görüşmüyoruz, çocuğa yapacakları muamele direkt ''babası başında değilken kıza yan gözle baktın'' olacak ve çok fena gümbürtü kopacak
evet durumlar biraz karışıkmış. karşı taraftan adımı beklemelisin öncelikle. o adım gelirse bir müddet gizli görüşebilirsiniz. işler ciddileştiğinde eminim her şey olacağına varacaktır
Yani işte aslında birazda öyle olmalı ama gönül bu annen belki işi baştan saglama almaya calisiyordur ama ciddilesirse yumusar
seviyorsa direnmesi lazım zaten. aynısı senin için de geçerli. en katı aileler bile eninde sonunda yumuşarailesi ortalığı ayağa kaldırır dövebilirler bile çocuğu, çünkü o da benim kardeşimin abisi gibi. biz eskiden onunla konuşmazdık bile ama ne zaman konuşmaya birbirimizi tanımaya başladık babası bile abi vurgusu yapmaya başladı ki aramızda bi yaş bile yok. o adım attı zaten açıkça o kelimeleri söylemese de anlattı durumu ben kaldım öyle
haklısın, ben hep kaçıyorum öyle bi durum yok gibi davranıyorum ama bırakayım açıkça söylesin de konuşalım enine boyunaDeğecek bi sevgide bazı şeyler göze alınmalı ama işte bunun için yola çıktığın insan önemli onun tek yanlış hareketi hem aileyi birbirine düşürür hemde seni kötü konuma sokar dikkatli olmakta fayda var