• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi fikir verin lütfen ne yapsam bilmiyorum...

En mantıklısı tabi ki o şimdi sen hiç bulaşma o gelsin en azından başlatan o görünsün

En mantıklısı tabi ki o şimdi sen hiç bulaşma o gelsin en azından başlatan o görünsün
böyle yapınca onu iterim diye de korkuyorum yani o da ''bu iş zaten olmaz'' der uzaklaşır gider.. insanların yanında birbirimizle konuşmuyoruz bile ama bire birde suratıma öyle bakıyor ki... kardeşim fark etmiş zaten o da olsun istiyor ama bilmiyorum niyeyse korkuyorum

ya annem zaten ne zaman ondan konu açılsa ABİN diye vurguluyor farkında bir şeylerin. göze alamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum
Aynı pisliği yedim zananında aman uzak durun yaş iş.. pislik beni aldatmıştı bende onu terketmiştim.. arkamdan ne laflar ne laflar.. memlekette adım çıktı aile içi huzursuzluk had safhada. Bizimkilerle düğünde bayramda 40 yılda bi karşılaşsalar bile hala terbiyesizlik peşindeler. O evlendi 2 çocuklu bende evliyim çocukluyum hala dönen muhabbetler o biçim. Arada o taraftan laf getirenler falan. Mimlemek gibi olmasın ama doğuda olsak kesin kan çıkardı.. babamı halamı bana düşman etti o çıkan laflar..

Uzak durun erkek mi yok Allah aşkına

Aynı pisliği yedim zananında aman uzak durun yaş iş.. pislik beni aldatmıştı bende onu terketmiştim.. arkamdan ne laflar ne laflar.. memlekette adım çıktı aile içi huzursuzluk had safhada. Bizimkilerle düğünde bayramda 40 yılda bi karşılaşsalar bile hala terbiyesizlik peşindeler. O evlendi 2 çocuklu bende evliyim çocukluyum hala dönen muhabbetler o biçim. Arada o taraftan laf getirenler falan. Mimlemek gibi olmasın ama doğuda olsak kesin kan çıkardı.. babamı halamı bana düşman etti o çıkan laflar..

Uzak durun erkek mi yok Allah aşkına
ben de diyorum koca ankarada erkek mi kalmadı diye ama dediğim gibi olmuyor of ki ne of

ben de diyorum koca ankarada erkek mi kalmadı diye ama dediğim gibi olmuyor of ki ne of
Olmuycak bi şey yok. Aranızda yaşanmış bi şey de yok. Gözleriniz belki açılır benim düştüğüm hataya düşmezsiniz diye yazdım. Anneniz de gönüllü değil. Tıpkı benim annem gibi. Benim durumuma düşmeyin. Sonra aaahhh ahh burdan bi abla beni uyarmıştı ama dinlemedim diye üzülseniz de ne çare..

Olmuycak bi şey yok. Aranızda yaşanmış bi şey de yok. Gözleriniz belki açılır benim düştüğüm hataya düşmezsiniz diye yazdım. Anneniz de gönüllü değil. Tıpkı benim annem gibi. Benim durumuma düşmeyin. Sonra aaahhh ahh burdan bi abla beni uyarmıştı ama dinlemedim diye üzülseniz de ne çare..
haklısınız...

Emin olun yasayacaginiz en ufak bir tatsizlik duyulursa, memleket meselesine donusecek ve herkes birbirine dusecek. Akraba evliligi hic akil kari degil. Cok seversen birakmazsin, tamam. Ama siz ne kadar vskit gecirdiniz? Cocugun sevdiginden nasil eminsin? Yaslariniz kac?

hadi ilişki evliliğe gitse belki tamam halledilir de
bi de ayrıldığınızı düşün evlenmeden
ya da nişan attığınızı
ya da boşandığınızı

aileler birbirine girer valla.
bence bu iş yaş
vazgeç derim

Kuzenle dünür olmak...
Aman Allah korusun.

Yabancı iki aile arasında çıkacak sorunları düşün, 5le çarp ve vazgeçmeye çalış.

Back
X