bi fikir verin lütfen

bukre

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
24
0
6
35
Ankara
Selamlar. Üniversite birinci sinf öğrencisiyim lise 3teyken dershanede bi hocamiz vardi tarih dersine giren tarih dersim çok zayifken onun sayesinde çok iyi düzeldi ve simdi tarih öğretmenliği okuyorum hal böyleyken ben teee lise 3teyken bu hocadan hoşlanmaya basladim bana sen tarih kazan ben seni asistan olarak alirim diyordu bana kazandigimda da daha asistanim olcaksin falan dedi neyse biz lisedeyken ben öğretmenler gününde doğum gününde vs küçük hediyeler aliyodum o da ayni şekilde küçük hediyelerle karsilik veriyordu bu durum duygularimi daha da tetikliyordu sonra geçen de bana kitap gönderdi hocamiz biraz sogukkanli ve baya oturakli birisi olduğundan bu küçük şeyler aklima soru işaretleri getirdi acaba onda da var mi bi seyler dedim ablama anlattim o bence var diyor bende arafta kaldim vazgecmekle devam etmek arasinda. Ne diyorsunuz cevabiniza gore bi şey daha daniscam bu konunun devamiyla ilgili hic anlamiyorum bu konulardan ilk gibi boyle duygularim o yüzden bi fikir verir misiniz bana....

sanırım dünde acmıstın bu konuyu

kac yas var aranızda

canım sana karşı hisleri olabilir tabi...ama karşı tarafı tanımıyoruz ki..
bazen bazı davranışlar yanlış anlaşılabiliyor...bence emin olmadan hayaller kurma derim...
bu arada kaç yaşındasın ve hocan kaç yaşında...

Gencecik kızlar,ne istiyorsunuz öğretmenlerinizden!
Rahat bırakın onları!
Lütfen yaşıtlarınızla takılın.

sanırım dünde acmıstın bu konuyu

kac yas var aranızda

Aramizda on yaş var malesef

Şu ben danışıyorum kırıcı olmayın lùtfen

Ben kırıcı değilim,gerçekçiyim.
Bu kaçıncı konu burada okuduğum.
Bizim zamanımızda öğretmenler odasına girmek bile yürek isterdi.
Şimdi maşallah hiç hudut,seviye kalmamış!
Senin yaşın kaç,onun yaşı kaç? Hiç mi düşünmüyorsun bunları?

Evet oraya cevap yazdim aslında geri cevap gelmeyince bi de buraya yaziyim dedim . Aramizda 10 yaş var malesef

canım bende eğitimciyim danışmanlık yapıyorum...
benden 5 yaş küçük öğrencime dahi o gözle bakmıyorum...bakmadığım içinde bırak hediyeleşmeyi kardeşim gibi düşünüp yakın davranıyorum...

hocanın davranışı da böyle olabilir...karşı taraftan net bir yaklaşım görmediğin sürece hayaller kurma derim...
sonra sen üzülürsün...

ve belkide şuan hocanla kurduğun diyoloğu da kaybedebilirsin...

Sen uni 1 de olsaydin ve baska yerde tanissaydiniz bir dene derdim ama dershane de sana o gozle bakan adamdan uzak dur. Bil ki her zaman kiz ogrencileri olacak. Sagi solu belli olmaz bunlarin. :26:

Sen uni 1 de olsaydin ve baska yerde tanissaydiniz bir dene derdim ama dershane de sana o gozle bakan adamdan uzak dur. Bil ki her zaman kiz ogrencileri olacak. Sagi solu belli olmaz bunlarin. :26:

Haklısin ya . ne biliyim bu hediyeleşmeler falan gözünü çelmişti

Haklısin ya . ne biliyim bu hediyeleşmeler falan gözümü çelmişti

Haklisiniz yorum için tesekkur ederim

yazıları okudum ama atladım belkide bu öğretmeniniz evlimi diye sorsam :26:

Yok hayir değil 35ime kadar bekliycem diyo

çok idealist bir öğretmenmiş
tatlım biz bayanlar ilgiden hoşlanırız senin hocana duyduğun aşk ve sevgiden çok...
ilgisinden hoşlanıyorsun...

eğer onu düşünmemeye ve farklı uğraşlarla kendini meşgul etmeye çalışırsan kısa sürede unutursun...

sana abla tavsiyesi

Son düzenleme:
benim bir arkadaşım bu yaz bizim bi asistan hocayla evlendi arkadaşım 1.sınıfken aşık olmuş ona 4.sınıfta çıkmaya başladılar kız mezun oluncada işte evlendiler bence böyle şeyler olabilir kesinlikle yokkkk olmaz dememk lazım 10 yaş çok aşırı bir yaş değil ama senin fikirlerinin değişme ihtimali çok yüksek şimdi hayranlık duyuyorsun ama üniversitede kendi yaşıtın biri çıksa karşına aklın kayabilir gibi sanki ama tabi içini bilemeyiz belki hakkaten aşıksın bence adamın tavrı önemli sen sakın ilk adımı atma o bişey yaparsa yine ablana danış muhakkak haberi olsun adamın davranışlarını analiz etsinki sana bi yanlış yapmasın dikkatli olun yaşı itibariyle
kısacası ben yoook olmaz demiyorum ama dikkatli olmak lazım diyorum

Gerçekten çok tesekkur ederim içim açıldı bi nebze

Tesekkur ederim gerçekten . Bi de simdi o kastamonu da BN ankaradayim te oradan bana uç tane kitap göndermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…