bi fikir verin lütfen

Bi de şöyle bi şey var adam gayet oturaklı birisi kızlarla pek muhabbeti yok ama biz diğerlerine göre daha samimiydik sürekli deneme cözerdik şimdi de sanırım öğrencilerinden sadece benle konusuyo

ben 15 gun once internetden kitap aldim geldi TR den
posta saolsun iyi i$liyor , kutunun içine girsen senide gonderirler :)
$aka bi yana kitap gonderme gibi goz boyamasina kanma derim
aranizda uzak, daha iyi taniman çok zor
uni yi bitir hala sana kitap gonderiyor olursa bakarsin artik :)

Tesekkur ederim gerçekten . Bi de simdi o kastamonu da BN ankaradayim te oradan bana uç tane kitap göndermiş

hayırlısı olsun canım
tabi böyle yorum yapmak kolay ama...
senin yüreğini hoplatmış belli ki
ama bazen gerçekçi olmak lazım...

hiç kimse için tek bir doğru yoktur...bazı şeyleri zaman gösterir...seni üzecek yada ümitlendirecek yorumlar yapmaya korkuyorum...
çünkü neyin hakkında hayırlı olduğunu kimse bilemez...Yaradan da başka...

Umarım mutlu olursun canım...sonuç ne olursa olsun...

Yok durum şöyle iki yıl aynı yerdeydık ben üniversiteye başlayınca ortamlar değişmek zorunda kaldı yani tanıyoruz birbirimizi

Yorumların içimi ısıttı teşekkür ederim ya :)

Yok durum şöyle iki yıl aynı yerdeydık ben üniversiteye başlayınca ortamlar değişmek zorunda kaldı yani tanıyoruz birbirimizi

ozel hayatini kastedmi$tim
okulda olup ozel hayatindan haberdarsan zaten ba$lami$iniz demekdir :))

Yorumların içimi ısıttı teşekkür ederim ya :)

canım benim insan kaç yaşında olursa olsun...duygularını kontrol edemiyor aslında...o nedenle seni anlıyorum...

benzer durumları yaşıyor insan...ama ben kendini biraz dinlemeni tavsiye ederim...önce kendi duygularından emin ol...

bu adamda seni çeken ne var...sadece onun ilgisi mi seni etkileyen yoksa karekteri hayata bakışı....vs mi...

birde bayanlar biraz uyanık olmalı...

çünkü duygularımız gözümüzü karartabiliyor...

Allahım güzel yazılar yazsın...Amin...

Amin ... Öncelikle üslubun uzun içtenliğiden dolayı teşekkür ederim :) açıkçası ben erkeklere karşı çok önyargılı bi insanım ama bu hocamın şöyle bi huyu var kızlara karşı çok mesafeli duruyo ne biliyim tavrı davranışı çok farklı yani beni kendisine çeken tipi falan değil de bu yaklaşımları oldu

Sınıftakiler hep sorardi birisi var mi diye o da yok kimse olsa parmagimda yüzük olurdu vs şeyler derdi :)) kafam karısıyo ya

yani sadece okuldan onun anlattiklari kadari ile taniyorsun
be,ce birisini taniyorum diyebilmek için yeterli deil bu
sen yinede ondan adim bekle , Ilk adim atan olma senin durumunda

yani sadece okuldan onun anlattiklari kadari ile taniyorsun
be,ce birisini taniyorum diyebilmek için yeterli deil bu
sen yinede ondan adim bekle , Ilk adim atan olma senin durumunda

Yok atmam zaten o atmadıkça. Sadece ne olup bittiğinden emin olamiyorum .s

Son düzenleme:
Olabilir
Bulmuş tabi çıtırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…