bi fikri olan varmı?

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
sevgilimin yazdığı mesajları bi yere yazmak istiyorum ama kardeşim yada annem okur diye çekiniyorum nasıl bişey yapmalıyımki onlar okuyamasın önerisi olan varmı kızlar?

benimde bi defterim var. bende sevgilimin mesajlarını, askerdeyken telefondaki güzel sözlerini tarih atarak deftere yazmıştım. hala da arada yazarım. okurkende güzel oluyor. ben normal küçük çizgisiz bi defter almıştım, sonra hazır kaplıklar varya ondan aldım. kimse anlamaz zaten normal okul defteri gibi dıştan bakınca.:1: ben resim öğrencisiyim resim çantamda bir sürü kağıtlar, resimler, ödevler var onların arasına koyuyorum valla nasıl olsa annem filan bakmaz asla oraya. sende hiç ilgilenmedikleri bi yere koy istersen :27:

benimde bi defterim var. bende sevgilimin mesajlarını, askerdeyken telefondaki güzel sözlerini tarih atarak deftere yazmıştım. hala da arada yazarım. okurkende güzel oluyor. ben normal küçük çizgisiz bi defter almıştım, sonra hazır kaplıklar varya ondan aldım. kimse anlamaz zaten normal okul defteri gibi dıştan bakınca.:1: ben resim öğrencisiyim resim çantamda bir sürü kağıtlar, resimler, ödevler var onların arasına koyuyorum valla nasıl olsa annem filan bakmaz asla oraya. sende hiç ilgilenmedikleri bi yere koy istersen :27:

iyi fikir canım ama yinede yanlışkla açarlar diye korkuyrm :)

Gmailin varsa mail yazar gibi yaz, taslaklara kaydet.Hem kaybolma ihtimali olmaz,hemde istemedigin kisiler gormez

o sıkıntı bendede var telde yer kalmadı ama güvenipte bi yere yazamıyorum şimdilik böyle idare ediyorum. bi kere yazmıştım hep aklım orda kaldı daha bi rahatsız oldum bi dahada yapmadım. eğer kafana çok takıyorsan yazma nasıl olsa her zaman daha güzellerini söyler yazar yapar falan :66:

bir arkadaşım cd ye atmıştı mesajlarını saklamak icin
fikir olur belki

yaaa offff kafama vuruyorummm:5::5: askimin biricik nisanlimin bana yazdigi smsleri telden sildim:50:
ona cokkkkkk ama inanilmaz cokkkk kizdim ve gozumu kirpmadan sildimm:5::5: ahh keske telden cop kutusu olsaydiii...

ama neyseki facedeki ve maildeki yazdiklari duruyoo onlari silmedigime sukrediyorum.

bir tane kilitli, bir tane de normal defter al. normal defterin diğer kitaplarının arasında kalsın, kilitli olanı da yastığının altına filan koy :) kilitlisi varken diğerlerini aramazlar sanırım :)
daha parlak bir fikir gelmedi aklıma; çünkü sağolsun bizimkiler hiç karıştırmazlardı eşyalarımı :)

Bilgisayarda word ya da excel dosyasına yaz şifrele dosyayı..

Benim cep telefonumda güvenlik kodu vardi.
İsteselerde bakamazlardıBiyere yazman risk olur
Ya pc ya telefon da sakla bence

Son düzenleme:
sevgilimin yazdığı mesajları bi yere yazmak istiyorum ama kardeşim yada annem okur diye çekiniyorum nasıl bişey yapmalıyımki onlar okuyamasın önerisi olan varmı kızlar?

ben lise döneminde yaptığım şeyi söyleyeyim o zaman tlfm ve bilgisayarım yoktu küçük not defterim var renkli süslü ona mesajları yazardım altına en samimi olduğum arkadaşlarımın isminden birini altına yazmıştım tarih saatinide yazmıştım kitaplarımın içinde dururdu.

Ben mesajları telefondan bilgisayara atıyorum. 3 yıldır (hatta sevgili olmadan önceki mesajlar ve yazışmaları da) sevgilimin attığı bütün mesajları msn yazışmalarını bilgisayarımda saklıyorum. Kimse okumaz diye şifrelemedim ama winrar programıyla şifreleyebilirsin canım. canın istediğinde şifreli dosyayı çıkarır okursun. Deftere yazmaktan daha pratik bir yöntem bence.

canım telefonlarda msjlrı kitlemek için bir program oluyor bilmem biliyormusun orayada kitleyebilirsin ömür boyu silinmez :) ama illa yazcam diyorsanda minik bi şirin deftere yaz fakat çok iyi saklaman lazım:)

Back
X