bi fikri olan :(((

Happy Meal

Rabb'im sana emanetiz.
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.156
1.185
248
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden burda olma imkanı yakaladım...aktarabileceğiniz her bilgi benim için çok önemli olacak...bu ay da gebelik oluşmazsa artık gebeliğe doktor kontrolunde gitmeyi düşünüyorum...bursada önerebileceğiniz bayan bir kadın doğum uzmanı var mıdır?aynı zamanda hesaplı da olmalı çunku ben bilmemiyorum bu yumurta takibi ve aşılama filan derken bunlar çok yuklu masraflı şeyler mi bilmiyorum...yardımcı olabilirseniz sevinirim...iyi gunler dilerim...

Son düzenleme:
Merhaba benim hamilelik takibimi ve doğumumu yapan Meral candan sözler i tavsiye ederim aynı zamanda annemide kadın hastalıklarından ameliyat etmişti ikimizde çok memnun kaldık siZin yaptıracağınız işlemlerle ilgili bir şey diyemem tabi fiyat konusunda, çekirgede muayenehanesi

Merhaba benim hamilelik takibimi ve doğumumu yapan Meral candan sözler i tavsiye ederim aynı zamanda annemide kadın hastalıklarından ameliyat etmişti ikimizde çok memnun kaldık siZin yaptıracağınız işlemlerle ilgili bir şey diyemem tabi fiyat konusunda, çekirgede muayenehanesi

tşk edeyim araştıracağım...

Back
X