bi fırsatı bile değerlendiremedim tüh bana

canım görse de bişey değişmeyecekti inan bana. zaten bu insan seni istememiş,seni terbiyesizce başından savmış, şimdi görse ne değişecekti? basıp arabasına gazlıycaktı, oturup seni mi düşüncekti sanıyosun? sen bu çocuğu çok takıntı yaptın, psikolojik destek alman sana iyi gelebilir. yoksa kendini tüketeceksin sonunda.

canım görse de bişey değişmeyecekti inan bana. zaten bu insan seni istememiş,seni terbiyesizce başından savmış, şimdi görse ne değişecekti? basıp arabasına gazlıycaktı, oturup seni mi düşüncekti sanıyosun? sen bu çocuğu çok takıntı yaptın, psikolojik destek alman sana iyi gelebilir. yoksa kendini tüketeceksin sonunda.

bnde dusunuyorum yardım almayı cunku baya kotuledım ben ya.evet gazlıcaktı ama ne bılım sankı bu bana verılen bı fırsattı ve ben degerlendıremedım dıye kotu oldum kım olsa kotu olur benı gormedı dıye

bnde dusunuyorum yardım almayı cunku baya kotuledım ben ya.evet gazlıcaktı ama ne bılım sankı bu bana verılen bı fırsattı ve ben degerlendıremedım dıye kotu oldum kım olsa kotu olur benı gormedı dıye

Sana yapılanlardan sonra senin yerine kendilerini koyanlar asla kötü olmaz beni görmedi, bu bir fırsattı vs. diye.
Yaptıklarından sonra beni görmeyi bile haketmiyor diye düşünür.:ssz:

Son düzenleme:
konu baslıgını ve içerigini okuyunca cok guldum :1:

+ bu fırsatı bıle degerlendıremedım tüh bana

neden ? çunku beni görmedı :1:

hahah cnm cok tatlısın :) evet ama bız kadınlarda vardır bu ,

hele bı'de o gun cok guzel özenıp bözenıp hazırlandıysan

eskı sevgılının senı gorup ne kaybettıgını gor olayını

yasatmayı hepımız severız :1:

Back
X