• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi garip dert

dokuzdokuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
71
25
38
35
kızlar öğretmenim 26 yaşındayım elektrik öğretmeni olduğum için çalışığım yerde hep erkek arkadaşlar var,sorun şu ki benle başbaşa kalmıyorlar öğretmenler odasında, ve dikkat ediyorum yüzüme bakmadan konuşuyorlar. sanırım bak genç bi kız geldi bölüme asılıyor beğeniyor gibi bi imaj yaratmamaya çalışıyorlar ama bana değil bence kendi aralarında böyle düşünülmesin istiyorlar , bu arada hepsi evli.canım sıkılıyor aralarda atelyede oturuyorum ben de gitmiyorum artık.kazanmaya mı çalışmalıyım yoksa aralarda tek başıma sınıfta mı oturmalıyım bi akıl verin bana

konuşurken suratına bile bakmayan adamların arkadaşlığını kazanmaya gerek yok..
fikir zikir meselesi ..
çok komik ayrıca bu yaptıkları ..
sizler iş arkadaşısınız nezaket kuralları diye de birşey vardır..
cinsiyetçilik yapan adamların akılları pek iyi şeylere çalışmıyordur..

Mesleğiniz zormuş gerçekten. Belki de rahatsız olursunuz diye konusmuyorlardir. Fakat hiç konusmamaları çok ayıp. Illa agzinizin içine dusmeleri gerekmez. Bir merhaba ya da nasilsiniz ya da derslerle ilgili konusmak, alisabildiniz mi hocam vs demek zor olmasa gerek. Bilemedim. Siz de oyalanacak şeyler bulun bence.

Ben art niyetli olduklarını düşünmedim okurken .

Olabilir . Yaşadığımız toplumda dedikodunun biri bin para . Belki buna mahal vermemek için , belki rahatsız olacağını düşündükleri için belki de kendileri rahatsız oldukları için (erkek muhabbeti içinde tek kadın olayı) mesafelidirler.

Size karşı saygısız bir tutumları , sözleri olmadığı sürece özel bir kazanma projesi bence gereksiz . Selam sabah , belki öğrenci ya da dersle , okulla ilgili bir kaç soru ... bunlar varsa gerisini dert etmeyin .

Ben art niyetli olduklarını düşünmedim okurken .

Olabilir . Yaşadığımız toplumda dedikodunun biri bin para . Belki buna mahal vermemek için , belki rahatsız olacağını düşündükleri için belki de kendileri rahatsız oldukları için (erkek muhabbeti içinde tek kadın olayı) mesafelidirler.

Size karşı saygısız bir tutumları , sözleri olmadığı sürece özel bir kazanma projesi bence gereksiz . Selam sabah , belki öğrenci ya da dersle , okulla ilgili bir kaç soru ... bunlar varsa gerisini dert etmeyin .

Elin adamlarinin neyini kazanacaksin yahu. Demek samimi olunca şirazesi kayar niyeti bozarım diye korkuyolar.

art niyet yok tabi de ama ben de oranın bir parçası olmak isterdim,önceki çalıştığım yerde öyleydi buradada öyle olacağını düşündüm o yüzden yadırgadım sanırım

Back
X