Ona kalsa hiç alışverişe çıkmayalım, kıyafet vs almayalım, evde yiyecek birşey yok mesela inanmıyor, pazara zorla gider, market vs zaten sürekli gidiliyor ama bunların bile lafını yapıyor49 tl mi
İyi de o miktar geçerken markete uğrasan harcanıyor
Islak mendil bez vs diyorsunuz o zaten o kadar etmez mi
En son 5 yıl önce bez alıyordum paketi 20 tl üstü idi sütün litresi 4 tl ye yakın
Eşim şimdi markete gitti elinde bir liste ile içinde et süt peynir vs olmayan 100 tl altı harcayamayacak
Eşiniz hiç alışverişe gidiyor mu fiyatlardan haberi var mı
Birlikte gidin alışverişe her şeyin fiyatını tek tek irdeleyin ve eve gelince fişi de okuyun birlikte
Pazarda Domates 1,5 salatalık 2,5 fasülye 5 tl eşin bunları biliyor mu
Yapacak tabiki ben daha fazlasını yapıyorum, ve çalışıyorum da neden şaşırdınız?Adam bulaşık topluyo çamaşır asıyo vay be.
Gerçekten bıkmıştır borçtan beraber oturup tekrar hesap yapın.
Benim ablamda öğretmen enistemde ..Merhaba iyi bayramlar herkese.
Size bugün eşimin beni durduk yere sinir etmesini anlatmak istiyorum.
Yaklaşık 5senelik evliyiz, eşim özünde ahlaklı saygılı iyi niyetli biri ama bazı huyları beni benden alıyor.
Eşimle ben de çalışıyoruz iyi gelirimiz olduğu gibi iyi de giderimiz var.
Neyse.. Eşim bu arada bana yardım etme konusunda çok tembel, ite kaka iş yapıyor, sabahtan kahvaltıyı hazırladım, bulaşıkları toplamayı ona bıraktım saat 3 buçuk oldu söyleye söyleye toplamadı ben topladım en son. Sinirden öldürdü beni.
Çamaşırları as diye başının etini yedim de en son astı, hayret.
Akşam yemeği için alışverişe çıktım kızımla birlikte, 49 tl lik alışveriş yaptım, biraz abur cubur bez ıslak mendil bu şekilde bi alışveriş listem vardı ve eve geldim eşim nasıl söyleniyor, bu kadar alışveriş mi yapılır ben para biriktirmeye çalışıyorum sen gereksiz şeylere para harcıyorsun, kredimiz bitmeyecek böyle giderse vs diye bi sürü laf saydı. Ben de kredi bitmeyecek diye yemeyelim içmeyelim giymeyelim o zaman dedim. Çünkü aldığım şeylerin çoğu yiyecek. Bana diyoki o zaman evimizin gelir gider hesabını sen tut, kurtulmak istiyorum borçtan vs vs bi sürü laf söyledi. Oyuncak alıyosun durmadan o mesela gereksiz dedi, çocuğa en son 3 4 ay olmuştur oyuncak almadım ki alsam da çok pahalı oyuncak almam, teyzesi halası da alıyo zaten. Neyse işte benim eşimi bu konuda değiştiremiyorum, saçma sapan şeyler için para hesabı yapıyor. Evet hem kredi ödüyoruz hem her ay kredi kartı faturalar benzin vs ama napayım ne diyeyim bu adama????
Kkda ve hayatımda pek Alışık olmadıgımdandır.Yapacak tabiki ben daha fazlasını yapıyorum, ve çalışıyorum da neden şaşırdınız?
Bu cümlelerine katılıyorum.Yapacak tabiki ben daha fazlasını yapıyorum, ve çalışıyorum da neden şaşırdınız?
Merhaba iyi bayramlar herkese.
Size bugün eşimin beni durduk yere sinir etmesini anlatmak istiyorum.
Yaklaşık 5senelik evliyiz, eşim özünde ahlaklı saygılı iyi niyetli biri ama bazı huyları beni benden alıyor.
Eşimle ben de çalışıyoruz iyi gelirimiz olduğu gibi iyi de giderimiz var.
Neyse.. Eşim bu arada bana yardım etme konusunda çok tembel, ite kaka iş yapıyor, sabahtan kahvaltıyı hazırladım, bulaşıkları toplamayı ona bıraktım saat 3 buçuk oldu söyleye söyleye toplamadı ben topladım en son. Sinirden öldürdü beni.
Çamaşırları as diye başının etini yedim de en son astı, hayret.
Akşam yemeği için alışverişe çıktım kızımla birlikte, 49 tl lik alışveriş yaptım, biraz abur cubur bez ıslak mendil bu şekilde bi alışveriş listem vardı ve eve geldim eşim nasıl söyleniyor, bu kadar alışveriş mi yapılır ben para biriktirmeye çalışıyorum sen gereksiz şeylere para harcıyorsun, kredimiz bitmeyecek böyle giderse vs diye bi sürü laf saydı. Ben de kredi bitmeyecek diye yemeyelim içmeyelim giymeyelim o zaman dedim. Çünkü aldığım şeylerin çoğu yiyecek. Bana diyoki o zaman evimizin gelir gider hesabını sen tut, kurtulmak istiyorum borçtan vs vs bi sürü laf söyledi. Oyuncak alıyosun durmadan o mesela gereksiz dedi, çocuğa en son 3 4 ay olmuştur oyuncak almadım ki alsam da çok pahalı oyuncak almam, teyzesi halası da alıyo zaten. Neyse işte benim eşimi bu konuda değiştiremiyorum, saçma sapan şeyler için para hesabı yapıyor. Evet hem kredi ödüyoruz hem her ay kredi kartı faturalar benzin vs ama napayım ne diyeyim bu adama????
Sunu da eklemeden gecemicemBenim ablamda öğretmen enistemde ..
Söyle diyim ablam 4 çeşit yemek yapar çocukları var 2 tane onlarla kendi ilgilenir herşey ablamin üzerinde.
Genellikle çalışan bayanlarda öğle oluyor
Şunu da demeden gecemicem calismayan bayanlar daha kıymetli oluyor adamın parasını yiyenler helede
Bence çevrede nasıl kadınlar var yatsin kalksın dua etsin size eve para getirmek erkeğin görevi
Ama şunu da diyim ben ünv mezunuyum çalışıyorum da şu an evliyim 1 sene yeni oldu esim askerden
Ama çocuğum olursa çalışmak istemiyorum
Helede kredi haram olduğu kadar var evin bereketi kalmıyor çekmek istemiyorum
Rabbim uzak tutsun cok zor
Devir de öğle bir devir ki çekmeyen yok nerdeyse
Bence siz sakın olun karşınıza esinizi alin konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?