- 9 Ekim 2023
- 437
- 291
- 23
- 30
- Konu Sahibi acemiqueen
-
Az yesin de uşak tutsun. Adam hasta, onun tamirine mi koşacak? Bırakın nerde kalıyorsa kalsın, çıkarken onu da düşünmüştür heralde. Bu şekilde kurtulmuş olmuşsunuz. Eşinize de saygısızlık yapmış. Ben olsam bu insanı evime zorla tekrar çağırıp hem eşimi bozmam hem de misafirin bir tarafını kaldırmamMerhaba hanımlar konumı doğru yere mi açtım bilmiyorum da şöyle anlatayım.ben ilçede yaşıyorum.Yakın bi arkadaşım bize misafirliğe geldi başka bi şehirden.Bugün beraber hem gezme niyetiyle hem de onun tamir ettimesi gereken elektronik cihazı için iil merkezine gidecektik.Eşim götürecekti.O da sabah hastaydı dedi ilaç içeyim biraz uyuyaım öğleden sonra gideriz.Tamir ettimesi gereken cihazı yaptırırız.Arkadaşım yok yetişmezse felan dedi yarın geri dönecek.Eşim de yetişmezse ben pazartesi alır sana kargolarım dedi.Ki öylr uzak değil.eşim uyudu tem hazırlanıyorduk ben de eşime bi kaç defa seslendim o da ben hazırlanırım siz tam hazırlanın dedi.Uyuyordu gerçekten hastaydı ateşi felan vardı.öğlen 1 buçuk gibi bu bi anda sinirlendi saat kaç oldu cihazımın tamiri yetişmeyecek ben tek gideceğim eşyalarını topladı çekti gitti.Neye uğradığımı şaşırıdım Ben yapı gereği sakinimdir.Olayları asla büyütmem hep her şeti bi yolla hallederiz modunda olup orta yolu bulmaya çalışan biriyimdir.Ben de eşim de sürekli aradık.Eşim de bu saattrn sonra aramam kimsenin anası babası değilim nazıyla uğraşamam,benim evimde bu harektlere izin vermem yaptığı çok büyük saygısızlık dedi.Bu arkadaşım normalde de aşırı nazlıdır kendi isteğine göre hareket eder.Her şeyi kendi istediği gibi olsun ister.Hatta eşim sen bunu iyi çekiyorsun diyor.Siz olsanız ne yapardınız?Yaptığı şey gerçekten ayıp değil mi sizce de yoksa bizde de suç var mı?Sizce tekrar arayayım mı burda kalacak kimsesi yok ama eşim bu hareketinden aşırı rahatsız oldu.( biraz detay vereyim küçük bebeğim var ona rağmen akşam yemeğini de kahvaltıyı tek başıma hazırladım elini atmaz bi şeye.Tam misafir gibi davranır .Rahattır bana geldiğinde Benim gözüme gelmez ama bu nazları beni yormaya başladı gezelim tozalım modunda sürekli.Yeri geliyor insan eşini annesini kardeşini çekemiyor.10 senedir felan arkadaşız. Yaşımız 30 bu arada.Evli değil insanın bebeği olunca pat diye her yere gidemiyor ona göre hareket ediyoruz zaten)
Tamire kendi götürebilir.yoksa bizde de suç var mı?Sizce tekrar arayayım mı
kendi gitmis, sizin yapacağınız bir sey yokburda kalacak kimsesi yok
Maalesef çok naifim.İnsanaları kıramıyorumBu vesileyle kurtulun gitsin siz onun hizmetlisi değilsiniz. Anladığım kadarıyla naif birisiniz bu kadından kaynaklanmazsa sizin mesafe koyacağınız yok.
Sizin gibi evli insanları anlayamıyorum.
Bırakın bekarlık arkadaşlarınızı enıinde sonunda herkes farklı çevreler ediniyor.
Bekar insanı, siz anlayamazsınız bekar kişi de, sizi anlayamaz. Sadece anlıyormuş gibi yapar insanlar..
Evde Bebeğiniz var, hasta eşiniz var siz hala misafirperverlik peşindesiniz. Böyle zamanlarda 10 yıllık değil 100 yıllık arkadaşlığım olsa evime kabul edemem.
Bırakın tamiri de o düşünsün..
sık sık gelip giden biri değil yılda bi iki ya var ta yok.Bebek olduktan sonra misafir kabul etmiyorum zaten biraz spontane gelişti açıkcası.Ama haklısnız şu an ne yapıyorda yapsın modundayım kafamı yoramamSizin gibi evli insanları anlayamıyorum.
Bırakın bekarlık arkadaşlarınızı enıinde sonunda herkes farklı çevreler ediniyor.
Bekar insanı, siz anlayamazsınız bekar kişi de, sizi anlayamaz. Sadece anlıyormuş gibi yapar insanlar..
Evde Bebeğiniz var, hasta eşiniz var siz hala misafirperverlik peşindesiniz. Böyle zamanlarda 10 yıllık değil 100 yıllık arkadaşlığım olsa evime kabul edemem.
Bırakın tamiri de o düşünsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?