Bi garip misafir??? Akıl verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim gerçekten çok hızlı hazırlanır.Pantolon tişört bizim makyajımızdır çocupun hazırlığıdır felan o ara yine dinleneyim diye düşündü.iptal etmez götürürüm dedi ve yapar.Şöyle düşünüyorum demek kş amacı beni görmek değil kendi işlerini halletmek.bizde de araç var daha kolay olacaktı.Asla kendi işini boşver diyecek biri değil.Ben çcouckluyum çcoukla her şeyi eskisi gibi yapabileceğimi düşünüyor gezelim tozalım.Hasta ruhlu olduğna karar verdim.Ve bencil.Beni her yerden silip engellmiş .Böyle basit hareketlere girmezdim ben.Bu saatten sonra kimseyle de uğraşmam.Zaten çevresinde kimse kalmadı.İnsanları kendinden uzaklaştırıyor ve sorunum onlarda olduğunu düşünüyor hep.

Aynen boşverin.

Herkes arkadaşına laf etmiş ama ben başka bir açıdan bakacağım. Bana birisi baştan şu vakitte yaparız dediği işi sonradan az sonra, öğleden sonra, akşama yaparız, yarın mı yapsak bla diyerek erteleyip durduğunda kendimi yük olmuş gibi atlatılıyor istenmiyor gibi hisseder sinirlenirim. Eşiniz keşke ben bugün için söz veremem, sen bana bırak yarın götürürüm deseymiş. Kadın size bu iş için gelmiş neticede

Kadının emrivaki gelmesi de, olayı bu kadar büyütmesi de ayıp ama önemli bir işim olsa ve sürekli ertelense/net bir zaman konuşulmasa ben de kızardım. Öyle böyle sonuçta misafir o kişi ve yardım teklif edilmiş.

Peki ya siz böyle problemli biriyle nasıl 10 yıl boyunca arkadaş olarak kalabildiniz?

Elin sorunlu bebesi ile ne diye uğraşırsın ne diye evine alırsın yaaaa, eşinle bile muhatap ediyorsun, yapmayın etmeyin zaman kötü...

Yakın arkadaş ayağına aşırı nazlı arkadaşınızı eşiniz çekmek zorunda değil.
Kimse böyle birini yanında istemez. Siz hala arayayım mı kimsesi yok burda diyorsunuz.
O atarı gideri yapmadan önce kendi düşünecekti orada kalacak kimsenin olmadığını.
Eşinize teşekkür edin böyle bir insandan sizi kurtarmış.
Ne ararım ne sorarım siz zaten onun kaprislerine alışıksınız ama hasta eşinize ayıp etmiş onun
için bile hayatımdan çıkarırdım.

Hic bi sey yapmazdim. Tlf larina cikmaz hatta engellerdim. Siz cok bile yapmissiniz. Niye aradinizki. Sanki sucluymus gibi. Koskoca insanlarsiniz lutfen hic taviz vermeyin boylelerine. Yüzsüz hadsiz terbiyesizin tekiymis.

Bize bu iş için geldiğini cuma akşamı geldğindw öğrendik desem.Artık buraya jadar gelmiş dedik biz de normalde asla böyle şeylerden hoşlanamyız.Sabahtan dedi mğleden sonrw gideriz ki bebeğimin öğlen uykusunda sonra gideriz dedim ben zaten.Saçma sapan hareketler .boşverdim

Peki ya siz böyle problemli biriyle nasıl 10 yıl boyunca arkadaş olarak kalabildiniz?
Sürekli yan yana değildik .Tek çocuk annesiyle yalnız yaşıyor.Çevresinden herkesi uzaklaştırdı.Belki birax örnek olurum olgunlaşır dedim.Annesi der biraz akıl ver ona bazı şeyleri düşünemiyor.Annesinin hatrı da vardı arada.Ama artık sildim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…