bi gecede hayatım alt ust oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel kardesim cok üzüldüm, Allah eşinin taksiratını affetsin, sana güç kuvvet sabır versin, Rabbim yâr ve yardimcin olsun🤲🏻
Hakkında hayırlısı ne ise seni ona yönlendirsin Mevlam...
Şuan nasılsın? Görüştünmü yavrunla?

Vah gidene vah arabayı sahibindebs koymuş bu nasil vicdan ya benim bacım iki çocuğuyla ortada kaldı ben ev bark düşünüyorum diye insan kendinden utanmszni yengem böyle şeylerle ilgilenmez abim dediytiriyodur hakkımi helal etmem diye
Başınız sağ olsun, bence dik durun kararınızdan vazgeçmeyin. Araba sahibi sizsiniz ve haberiniz yokken ilan koyması suçtur birkere. Abiniz olduğu için hoş görüyor olabilirsiniz fakat suçtur. Onların olduğu ilçeye dahi gitmeyin. Çocuğunuz orda zaten çocuğunuza p.ç dediğinizi yazmışsınız.ben olsam ortalığı yıkarım benim çocuğuma nasıl böyle dersiniz diye. Lutfen kimsesiz kalın ama kişiye abi deyip sığınmaya. Bence yaşlı amca yenge bile size manevi olarak iyi gelir bunlardan. Acınızı yaşatırdı size. Ayıp çok ayıp. Uzak durun. Yengenizin durumunu okumayın, görmeyin.

Güzel kardesim cok üzüldüm, Allah eşinin taksiratını affetsin, sana güç kuvvet sabır versin, Rabbim yâr ve yardimcin olsun🤲🏻
Hakkında hayırlısı ne ise seni ona yönlendirsin Mevlam...
Şuan nasılsın? Görüştünmü yavrunla?
evet konustum oglumla sabah dayımla parka gıdıcez falan dedı abimde arkadan bagırıyo sen yegenlerını sevmesende ben sevıyorum merak etme kılına zarar gelmez dıye bende estafurullah abı o nasıl laf nıye sevmıyım yegenlerımı dedım

Başınız sağ olsun, bence dik durun kararınızdan vazgeçmeyin. Araba sahibi sizsiniz ve haberiniz yokken ilan koyması suçtur birkere. Abiniz olduğu için hoş görüyor olabilirsiniz fakat suçtur. Onların olduğu ilçeye dahi gitmeyin. Çocuğunuz orda zaten çocuğunuza p.ç dediğinizi yazmışsınız.ben olsam ortalığı yıkarım benim çocuğuma nasıl böyle dersiniz diye. Lutfen kimsesiz kalın ama kişiye abi deyip sığınmaya. Bence yaşlı amca yenge bile size manevi olarak iyi gelir bunlardan. Acınızı yaşatırdı size. Ayıp çok ayıp. Uzak durun. Yengenizin durumunu okumayın, görmeyin.
oglumu bı alsam yanıma sonrasına ALLAH kerim

Başınız sağolsun, günahlarını almıyım ama planlamışlar bunu onların ki, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı olmuş satmayın arabanızı

Yengem hakkım helal değil 3 ay evimde besledim diyor abimin evi biraz rutubetli sigmiyorlar 2 çocuğu var akrabalık bu degilmi zor günümde yardım etmicekse versen nolur diyor ev alabiliriz altın çıkarsa diyor sende bizle kalırsın diyor 1 yıl içinde sana geri öderiz falan diyor
Yenge de çok akıllı hayır kesinlikle

Tek basiniza iki cocuk buyutuyorsunuz. Araba size lazim. Alkah korusun hastanelik bir durum olur bir sey olur arabayi ben satmazdim. Araba satilirsa bir daha alamayabilirsiniz. 100 000 tl de cok. Tek basina iki cocuk buyuten bir kadin olsam ben o borca girmem. Odeyemeyecek durimda olurlarsa kredi borcu sizin ustunuze kalir. Ben kredi cekmezdim. Hele yengenin o soyledigi laflardan sonra o kisilikte birisi icin cekmezdim. Zaten tek basina iki cocuk buyuten birusinden altindaki arabayi satmalarini istemeleri de hic dogru degil. Size guvenmeleri yanlis. Baska cozum bulsunlar. Cocuklarinizin gelecegi o araba, eliniz ayaginiz. Kesinlikle satmayin, o kadar kredi de cekmeyin sakin.

yengenize deyinki kocan basında çalısır alırsınız o istediğiniz evi, ben babalarını kaybetmiş 2 yetime bakıyorum bi maaşla deyin Kim yiğenini düşünmüyormuş ya bal gibi onlar sizin çocuklarınızı düşünmüyor.
Deyin ki yaza araba fiyatları artar satıp 100 bine size kazandırıcağıma arabamı yaza satar kendim kazanırım belki ev alırım. Bi akıllı bu ikisimiymiş. Utanmazlar. Uzak tutun çocuklarınızdan. Kocanız sizi asla affetmez. Adamcağız evlatlarına bıraktı o arabayı ne size ne de dayı görünen çakala....
Evlerinde kaldıysanız kendileri davet ettiler. Utanmak yok yahu, yüz yok astar yok... Başa mı kalkıyolarmış... Haram etsin kan bağını geçtim babalarını kaybetmiş iki evlada 3 ay misafirlik ettik diye haram etsinler... Allah nasılsa biliyor iki yetimin baba parasına göz diktiklerini...

Evladınla birlikte arabanı da al yavaş yavaş git evine belli ki geleceğini tahmin ediyorlar nasıl bir cüret bu arabayı ilana koymak bence eve bile girmeyin derim Allah korusun sancınız gelir birşey olur

Eşimin amcası ve yengesi oturuyor yaşlı insanlar 3 aylıklarında başka paraları ve çocukları yok eğer çıkın dersem çok zora düşerler benim en azından maaşım var bı şekilde hallederim ama onlar aylık 1000 lirayla bu yaştan sonra çok zor olur onlar için
Abiniz ve yengeniz ile yaşamaktansa bu insanlarla yaşayın diyesim geldi.Allah yardımcınız olsun

merhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Hanımefendi asla satmayın arabayı.
Bunun için helal etmeyecekse de etmesin.
Ben hatırayı da geçtim tek başına çocuklu kadınsınız.
Sizden 100 bin tl istemenin mantıklı en ufak yanı yok.
Kredi de çekmeyin.
Karşılık bekleyerek yardım ettilerse bir daha da etmezler
Tiplere bak

Yengem hakkım helal değil 3 ay evimde besledim diyor abimin evi biraz rutubetli sigmiyorlar 2 çocuğu var akrabalık bu degilmi zor günümde yardım etmicekse versen nolur diyor ev alabiliriz altın çıkarsa diyor sende bizle kalırsın diyor 1 yıl içinde sana geri öderiz falan diyor
Sana arabayi sattirip altin alacak, altin yukselince sana yine 100bin verip ustunu kendi alacak. Vay uyanik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X