Bi gün birini boğazlicam

Sorulan sorulara ağlayarak patlamaniz normal birşey degil. Siz iyilestiginizi, iyi oldugunuzu dusunuyorsunuz ve oyle gorunmeye calisiyorsunuz ama baya kötü haldesiniz sanirim. Destek almayi denediniz mi?
Derdinizi tabiki insanlarla paylasmak, ankatmak zorunsa degilsiniz ama guvendiginiz biriyle konusup icinizi dökün veya kendinizle basbasayken aglayin bosaltin icinizi, boyle patlamalar yasamazsiniz belki.

Sorulan sorulara ağlayarak patlamaniz normal birşey degil. Siz iyilestiginizi, iyi oldugunuzu dusunuyorsunuz ve oyle gorunmeye calisiyorsunuz ama baya kötü haldesiniz sanirim. Destek almayi denediniz mi?
Derdinizi tabiki insanlarla paylasmak, ankatmak zorunsa degilsiniz ama guvendiginiz biriyle konusup icinizi dökün veya kendinizle basbasayken aglayin bosaltin icinizi, boyle patlamalar yasamazsiniz belki.

Kendi kendimeyken öyle çok çok aglayamiyorum 1 2 damla ancak. psikologa gittim bir kere sen zaten kabullenmissin bosanmayi dedi anlamadım yani birsey gitmedim bir daha.
Sevdiğim arkadaslarima içimi döküyorum sağolsun dinliyorlar. Daha da nr yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum

Ben boşandığımda yıllardır eşinin çalışmadığından yakınan bir arkadaşım bana ayy yazık kıyamam neden boşandın demişti. Bende çalışmıyor (ki çalışılıyor sebep başka) beslemekten biktim sanada tavsiye ederim demiştim :) bunun gibi şeyler....
Vuuu çok iyi :)))

Back
X