- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
adam takmamiş ki.. bana hala bisi yazmadı yazamaz da.. ya da ben onu kandiririm naslsa die şimdi eglencesine bakiyo. nasi göremedim Allahim
nasıl yani senin gercek hesabını neden takipten çıkarmış? sen daha ayrılmadan?gece işlettiğim hesaptan yazdm bos heyecanlar için iliskinden oldun vs. cevap vermemiş benim asıl hesabımı takipten çıkarmış
evet.. nasıl neden boyle bisey yaparsın ki. anladı da mi desem hesap sorardı benden o zaman. hatayi yapan o acıyı çeken benimnasıl yani senin gercek hesabını neden takipten çıkarmış? sen daha ayrılmadan?
sessizce gitmedim. msj attım ama engellemiş sanirim gormedi. arayıp herseyi solicektm suratına onu da açmadı.malesef kotu bi duruma dusurdm kendimi cok kötü. bi de arkadasina yazdim. of of en kötü sekilde oldu. belki de hiç donus olmamasi için boyle gerekiyordu bilmiyorum ama nefret ediyorum ondan..beni kandırdığı icin. yine midemde şiddetli bi yanmayla uyandim. bana aciyolardir simdi ama kendileri acınacak halde..cok kotuyum of ofYaptıgınız her ne kadar doğru olmasa da malesef ki erkek arkadaşınızın ilk yaptıgı bir olay değil diye düşünüyorum o sahte hesaptan dolayı. Sessizce gitmek daha acıtıcı olur bence ama sen sessizce gidebilecek misin?
sessizce gitmedim. msj attım ama engellemiş sanirim gormedi. arayıp herseyi solicektm suratına onu da açmadı.malesef kotu bi duruma dusurdm kendimi cok kötü. bi de arkadasina yazdim. of of en kötü sekilde oldu. belki de hiç donus olmamasi için boyle gerekiyordu bilmiyorum ama nefret ediyorum ondan..beni kandırdığı icin. yine midemde şiddetli bi yanmayla uyandim. bana aciyolardir simdi ama kendileri acınacak halde..cok kotuyum of of
Ne yazdın mesajda
Sen mesaj attıktan sonra mı çıkarmış seni takipten
yok hayır çakma hesaptan yazmıştım ilk. gün boyu kendim cvp vermedim cunku gece umarim açıklaman vardır die yazmıştı.o gece çakma hesaptan boyle güvenirsen kendine sonuç böyle olur tarzı. kendimden yazmayim bi açıklama diye. onu okuduktan sonra nasıl bi insan olduğu anlaşıldığı için sanirim çıkarmış beni.sucunu biliyo çünkü daha ne açıklama yapacakti. dun de duramadm aradım msj attm msj dan engellemiş de aradigimda çalmıştı.anladı desem ben olduğumu elbet bişey yazardi. hicbi yalan söylemeyecegini bildiği için yapmadi.. sonra gittim arkadasina yazdm burda hata yaptım iste.konusmam gerek senle az cok hatrimiz varsa iyi değilim gercekten yazdım o duygusallıkla.hangi akla hizmet dimi?? gucsuz,bırakılmış bi kız olarak hatirlanicam. ilerde umrumda olmayacak ama suan canim yanıyor bu duruma.
Bundan sonra hiçbir şey yapma bence
O şu an foyası çıktı ya ondan kaçıyor senden
sizin kendinizi mi engelledi o sahte hesabı mı?sessizce gitmedim. msj attım ama engellemiş sanirim gormedi. arayıp herseyi solicektm suratına onu da açmadı.malesef kotu bi duruma dusurdm kendimi cok kötü. bi de arkadasina yazdim. of of en kötü sekilde oldu. belki de hiç donus olmamasi için boyle gerekiyordu bilmiyorum ama nefret ediyorum ondan..beni kandırdığı icin. yine midemde şiddetli bi yanmayla uyandim. bana aciyolardir simdi ama kendileri acınacak halde..cok kotuyum of of
aciklamasi olmadığı için..sizin kendinizi mi engelledi o sahte hesabı mı?
6 yılıçöpe mi attı direkt?
canım bence yüzü olmadıgı içindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?