Bi insan delirdigini nasıl anlar?

Senin çocuğun var mı canım bende bilmiyorum nasıl dayaniyorum saçma sapan şeyler yüzünden kavga ediyoruz ve hep ben suçluyum günah keçisi benim sen kaç yıllık evlisin
Agustosun sonunda 4 sene bitecek. Kizim var 25 bucuk aylik. Çalışıyorum. Bi okulda psikolojik danismanim. Yasadigim sehirde eşim ve is arkadaslarimdan baska kimseyi tanimiyorum. Kizim krese gidiyor. Bu sehre yazin es durumuyla geldim. Bosanirsam tayin hakkim da yok sanirim . kimse kolay bosanmiyo yani. Onurlu olan boşanıyor nimesay. Onurlu olan....

Benim durumum iyi çok sukur bosanSam rahat yaşarim ama çocuğumu da düşünüyorum analı babalı büyüsün diye eşim yapıyo ediyo pişman oluyo küfru nasıl bırakır bilmiyorum igreniyorum beni beğenmiyosan boşa laf sokma hakaret etme diyorum kuplere biniyor onun dediğini yapcak misim aksine hareket etmiycekmisim çok saçma şeyler var şu an aklıma gelmiyo da ufak tefek şeylerden çıkıyo tartışmamiz

Bir önceki konunda böyle yazdığın için ben seni çalışıyo sanmıştım ama ev hanımıyım dedin bu konuda,babam yok dedin annem sıkıntılı abim sıkıntılı dedin e çok rahat yaşamak nasıl olacak o zaman,ya ds madem cok rahat yaşarsın neden boşanmıyosun anlamadım şimdi,çelişki değil mi bunlar

Bi yandan bakıyorum bosanirSam da annemle yaşıycam annem de depresyon geçirmiş çok efhamli çok tartışıyoruz saçma sapan şeyleri kafaya takıyo beni çok sinir ediyo cokk zor durumum ya

Boşanırsanız anneniz size şiddet uygulamayacak..
Çok muhatap olmadığınız sürece sorun da olmaz.
Bir de çalışırsanız kendinize güvenir ve daha güçlü olursunuz..

Senin çocuğun var mı canım bende bilmiyorum nasıl dayaniyorum saçma sapan şeyler yüzünden kavga ediyoruz ve hep ben suçluyum günah keçisi benim sen kaç yıllık evlisin
Canim benim olmuyorsa olmuyor bazı evlilikler küçük şeylerden dolayı büyük kavgalar çıkıyor ve ardindan eşe acımasızca dayak hakaret..çünkü Adam esini beğenmiyor bire bin katiyioo acimasizca elestiriyor.bunun seninle alakası yok başka bir kadinla evlense onada yapar çünkü bazı erkekler kadınlarla anlaşamıyor sevmiyor yani kadınları kadınlara düşman böyle tiplerle anlasmak yuvayı huzurla devam ettirmek zor.kadınlarla gecimsizliginin sebebini geçmişte çocuklukta genclik te yaşadıkları olabilir bu kızgınlık annesine kizkardeslerine veya başka bi bayana olabilir.malesef bu birikimler karisinda ortaya cikar karısının hayatını zindana çevirir.yapılacak su ciddi bibi şekilde uzmandan yardım alınmalı ve devam etmelidir.buna ikna et.ama bunu onun hasta olduğunu söyleyip suclarcasina değil gerekirse bende destek alırım ihtiyacım varsa deyip ikna et güzellikle.... hiç yanasmiyorsa boşanma isteğinin sinyallerini ver..korktuğum masum agzi süt kokan yavrunun babayi göre göre ona benzemesi..bunun sorumluluğunu alabilecekmisiniz..hakkınız yok yavrucagida böyle yetiştirmeye..carelerine acil bakın..bak bizlerde iyi huylu kiz evlatlar yetiştirmeye çalışıyoruz dua ediyoruz hep iyi huylu merhametli kadina saygısı duyan değer veren es karşısına çıksın diye anlıyorsun değilmi.? bu toplumu el birliğiyle guzellestirmemiz gerek...sorumluluğumuz çok..

Son düzenleme:
Agustosun sonunda 4 sene bitecek. Kizim var 25 bucuk aylik. Çalışıyorum. Bi okulda psikolojik danismanim. Yasadigim sehirde eşim ve is arkadaslarimdan baska kimseyi tanimiyorum. Kizim krese gidiyor. Bu sehre yazin es durumuyla geldim. Bosanirsam tayin hakkim da yok sanirim . kimse kolay bosanmiyo yani. Onurlu olan boşanıyor nimesay. Onurlu olan....
Mesleğin de var sen hic korkma sen niye çekiyosun ben niye çekiyorum o da var benim de maddi güvenCem var evet cesaret yok bizde

Boşanırsanız anneniz size şiddet uygulamayacak..
Çok muhatap olmadığınız sürece sorun da olmaz.
Bir de çalışırsanız kendinize güvenir ve daha güçlü olursunuz..
İş arıyorum eve destek olmak icin daha mı az birbirimizi yeriz bilmiyorum eşim hı gün çalışıyo iki gün evde olduğu için herseye de karışıyor

cesaret ile falan alakası yok bence, sen rahatlığa alışmışsın cesareti bahane ediyorsun,çalışmak istemenin,dayak yeyip oturmanın,çocuğa kötü örnek olan bir babanın yanın da çocuk yetiştirmenin,her kötü söze hı tamam deyip affetmenin,kangren olmuş bir evlilikte neye cesaret edemiyosun ?bu saydıklarımın sana cesaret vermesi lazım kusura bakma

Bir önceki konunda böyle yazdığın için ben seni çalışıyo sanmıştım ama ev hanımıyım dedin bu konuda,babam yok dedin annem sıkıntılı abim sıkıntılı dedin e çok rahat yaşamak nasıl olacak o zaman,ya ds madem cok rahat yaşarsın neden boşanmıyosun anlamadım şimdi,çelişki değil mi bunlar
Maddi olarak bi endişem yok bosanSam nafaka da alırım annemin maaşı var evimiz var rahat ederim ama annem depresyon geçirdi ilaç tedavisi görüyo ve olur olmadık şeyleri kafaya takıyor normal insanı hasta eder çok kafaya takıyodum bende bu durumu yıllardır şimdi evlendim eşim de bana yapmadığı kalmadı iki ucu b...lu değnek yani napicagimi da bilmiyorum artık sabrim ne zaman tükençek Merak ediyorum

cesaret ile falan alakası yok bence, sen rahatlığa alışmışsın cesareti bahane ediyorsun,çalışmak istemenin,dayak yeyip oturmanın,çocuğa kötü örnek olan bir babanın yanın da çocuk yetiştirmenin,her kötü söze hı tamam deyip affetmenin,kangren olmuş bir evlilikte neye cesaret edemiyosun ?bu saydıklarımın sana cesaret vermesi lazım kusura bakma
Benim durumumda olan çok kadın var bende senin gibi düşünürdüm benim yaşadıklarım çok zor ve çekmez kimse başkasına çekme derdim ama ben yapamıyorum ya incelDigi yerden kopacak böyle de devam etmez çünkü benim sağlığım da gider

Canim benim olmuyorsa olmuyor bazı evlilikler küçük şeylerden dolayı büyük kavgalar çıkıyor ve ardindan eşe acımasızca dayak hakaret..çünkü Adam esini beğenmiyor bire bin katiyioo acimasizca elestiriyor.bunun seninle alakası yok başka bir kadinla evlense onada yapar çünkü bazı erkekler kadınlarla anlaşamıyor sevmiyor yani kadınları kadınlara düşman böyle tiplerle anlasmak yuvayı huzurla devam ettirmek zor.kadınlarla gecimsizliginin sebebini geçmişte çocuklukta genclik te yaşadıkları olabilir bu kızgınlık annesine kizkardeslerine veya başka bi bayana olabilir.malesef bu birikimler karisinda ortaya cikar karısının hayatını zindana çevirir.yapılacak su ciddi bibi şekilde uzmandan yardım alınmalı ve devam etmelidir.buna ikna et.ama bunu onun hasta olduğunu söyleyip suclarcasina değil gerekirse bende destek alırım ihtiyacım varsa deyip ikna et güzellikle.... hiç yanasmiyorsa boşanma isteğinin sinyallerini ver..korktuğum masum agzi süt kokan yavrunun babayi göre göre ona benzemesi..bunun sorumluluğunu alabilecekmisiniz..hakkınız yok yavrucagida böyle yetiştirmeye..carelerine acil bakın..bak bizlerde iyi huylu kiz evlatlar yetiştirmeye çalışıyoruz dua ediyoruz hep iyi huylu merhametli kadina saygısı duyan değer veren es karşısına çıksın diye anlıyorsun değilmi.? bu toplumu el birliğiyle guzellestirmemiz gerek...sorumluluğumuz çok..
Evet kime düşman bilmiyorum karısına mi kadınlara mi takıntılı biri ama söyledim doktora gidelim diye çok itiraz etmedi ama net bişey de söylemedi boşanamam diye de istediğini yapıyo beni korkuttugunu saniyorum tehditler ediyo rahat vermiyecegi de belli ama ben kararlı olduktan sonra da hiçbişey yapamaz en son yapacağım çalışmak ve is arıyorum maddi olarak sıkıntıda yız bu yüzden kafası iyi değilmiş bakalım kafası iyi olcak mi bunu da deniycem daha beter olursa da olmaz artık

Sen de ona daha sert vurmayı denedin mi. Komşumuzun kocası kadını canı sıkıldıkça döverdi. Annem bana bula bula seni buldu cok cirkinsin bilmem ne sudan sebeplerle. Kadın bi gün tokadın akabinde buna bi tekme koymus. Adam banyoda düşmüş vurmus kafayi yere. Iki tekme de yerde koymuş. O gün bugündür kadına vurmuyor.
vayyy diyorum helal olsun bizimkisi izbandut gibi vursam da bişey olmaz ama ona :)

Böyle bir ülkede kadınlar hala ve ısrarla iş bulmadan nasıl evlenebiliyor! Hiçbir zaman anlamayacağım. Kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz. Kaderim böyleymiş falan değil. Oğlunuzu da dövecek bir büyüsün de. Deliriyorum ya! Dayak yiyip yiyip oturuyorsunuz yani evde öyle. Bir laf vardı " celladına aşık olmuşsa " diye başlayan ....

Burada eriskin cocuklarin konusunda okuduk. Annelerinin ne kadar pasif oldugunu, siddet icinde buyuduklerini, evden ayrilmak istediklerini, bunaldiklarini ama annelerinin tepkisiz kaldiklarini yazdilar. Neredeyse hergum buna benzer konu aciliyor. Çocuğunuzunda akli kesmeye basladiginda icinde olacagi durum ve hissedecekleride ayni. Lutfen cocugum icin katlaniyorum demeyin artik, suradaki konulari bir okuyun, cocugunuzun gelecekteki hali farksiz olmayacak

Burada eriskin cocuklarin konusunda okuduk. Annelerinin ne kadar pasif oldugunu, siddet icinde buyuduklerini, evden ayrilmak istediklerini, bunaldiklarini ama annelerinin tepkisiz kaldiklarini yazdilar. Neredeyse hergum buna benzer konu aciliyor. Çocuğunuzunda akli kesmeye basladiginda icinde olacagi durum ve hissedecekleride ayni. Lutfen cocugum icin katlaniyorum demeyin artik, suradaki konulari bir okuyun, cocugunuzun gelecekteki hali farksiz olmayacak
Ya gerçekten bilmiyorum bi bakıyorum öyle iyi ilgili bi bakıyorsun içinden bi canavar çıkmış keşke hep iyi olsa sinirlendiginde parlıyor zarar veriyo ve sonra sönüyor pişman oluyor bende zor durumdayım ailesini kabullenmedim ailesine çok düşkün ama ailesi de bana ve aileme az yapmadı buna rağmen hala görüşüyorum ama onlar kendilerini haklı görüyorlar iyi davranıyorlar ya ama açılan yara kolau kapanmiyo

canim seni cok iyi anliyorum.boyle adamlar insanin omrunu yerler,tuketirler.
inan bana o adam olmadan daha mutlu ve huzurlu yasayacaksin.

Şu geldiğimiz son yüzyıl dünyasında tek şart evlenmeden ve evlilik yaşantısında kadın çalışıcak parasını kazanacak başkada bir şey demiyorum.

Back
X