Bi isim,kisi nasil unutulurrr???

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Konumu bilirsiniz belki.mantik evliligi diye baktigim biriyle gorustum.sevmedim sevemedim.ama hep ailemin,etrafimdakilerin zoruyla tamm dedim gorusmeye devam ettim.iyi insan olmak yetmiyormus evlenmek icin ve 20-25gun oncesinde bitirdim bu sacma iliskiyi.lakin adam ah mi etti naptiysa hep ismi gelir oldu aklima..ben birine etmistim adim dilinden dusmesin diye..bu donup dolasip beni mi bulduda sevmedigim ,su an onla gorustugum icin kendimden nefret ettigim adamin ismi aklima gelir oldu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

,beddua filan değilde
vicadanın sızlıyor demekki
yinede en iyisi yapmısın
iyi insan diye biri ile evlenilmez

zamanla düşer dilinden merak etme

,beddua filan değilde
vicadanın sızlıyor demekki
yinede en iyisi yapmısın
iyi insan diye biri ile evlenilmez

zamanla düşer dilinden merak etme

Umarim duser...bikac gundur aklima gelmesi bile cok canimi sıkmaya basladi...bide kendimden nefret etme durumum varrr..nasi elini tuttum ben bana gore olmayan birinin diyorum...tiksiniyorum kendimden resmen ;(

elini tuttuğun zamanlar için bile içinde böylesi duygular hiddeyorsan
çokkk doğru kararı verdin
ama kendinden tiksinmek yerine
bu da bana ders olsun
hatır gönül için birdaha ne kimseyi tanımaya nede sevmeye çalışırım de
ve yoluna bak...

Nunu cum ayni b.ku 3 yil once yemis bir insan olarak, oncelikle iyi yaptin diyorum.

Ilk olarak, bence gonul islerinde ah olmaz. Yani sevmiyorsan, sevemiyorsan ne yapacaksin, karsindaki uzulmesin diye kendi hayatini mi b.k edeceksin canim kardesim?

Yani her iliskide iki taraf ta evlenme/ayrilma olasiliginin 50-50 oldugunu bilmeli, her iki taraf ta emek koyuyor, emeklerim haram olsun gibi bir durum da olamaz. O zaman harcadiysa sen de harcadin, o emek koyduysa sen de koydun , her sey 50-50. Olgun olsun biraz, koskoca herif, her iliski surecek diye bir sey yok, aglayip zirlamayi biraksin, yeter.

Son düzenleme:

İsim derken?
Onu özlüyorsunuz aklınıza mı geliyor yoksa sadece birine hitap ederken vs ismini mi söylüyorsunuz?

karşılık veremeyince biz bayanlar hep vicdan azabı cekeriz.
gecer bi süre sonra. cok takılma

İsim derken?
Onu özlüyorsunuz aklınıza mı geliyor yoksa sadece birine hitap ederken vs ismini mi söylüyorsunuz?

Ne ozlemesiiiii ayyy uzak dursun...Hicbisey yokken aklima geliyor..ozamanda kendimden nefret ediyorum iste..nasi boyle bi hata yaptim diye¿

Biliyosun canim sen bu isi...tecrube konusuyor diye bosa dememisler..hep dedin bana olmaz birak diye ama burnumun dikine gittim iste..yas gitti evde kaldim bunla olsun...hehh oldu bak kendimden tiksindigimle kaldim ;(((

Ne ozlemesiiiii ayyy uzak dursun...Hicbisey yokken aklima geliyor..ozamanda kendimden nefret ediyorum iste..nasi boyle bi hata yaptim diye¿

Hımm anladım
Zamanla aklınıza dahi gelmez bu kadar nefret ettiğiniz kişi merak etmeyin.
Kendiniz içinde çok iyi bir karar almışsınız ayrıca, ayrılmakla

Yok kuzum, ben tamamen anliyorum. Ben de 27yim ve ben de seninle ayni kafa ve hissiyattayim, seni tamamen anliyorum. lakin bu isin hic oluru yoktu be Nunu.

Tiksincek bir seyin yok, olmuyorsa olmuyor iste icinin isinmadigi biriyle, zorla mi Alla Alla Sevmedigim biriyle evliyim, cok mutsuzum, 1 yasinda bebegim var babasiz buyumesini istemiyorum diye konu acacaktin, gidisat o yondeydi

Babanin oglu mu, o heriften sen mi sorumlusun, mutsuzsa da uzgunum onun icin, gec takma artik kafana. Ben , beni deli gibi seven birini terk ettim hem de 6 aydan sonra. Ilk iliskimdi, ilk kez sevmedigim biriyle el ele tutustum biliyor musun, igrencti. Simdi harcadigim zamana bakip kendime kiziyorum. Hic de vicdan azabi cekmedim, her insan sadece kendinden sorumlu, herkesin mutlulugunu ben mi dusuneyim dedim. Ben kendimden tiksinmediysem, sen hic tiksinme, olmayacagini anlayip yol yakinken donmussun iste. Ben de genc , tecrubesiz ve salaktim ama duygusal bosluktan ayni b.ku her an tekrar yiyebilecekmisim gibime geliyor.

Cevreden cok insan kendini dinliyor, artik evlenmek istiyorum yeter diyor, sonra da basini derde sokuyor.

Sana sevgili bulmaya karar verdim

Canim ne guzel moral veriyosun valla :) kimseyede anlatamiyorum bu durumu icimden konusup duruyorum.kafayi yicem sandim bi ara..beni en iyi anlayasin supersinnn...evlenmek basa bela...bide yas gittiyse eyvah eyvah...cevreninde diline dusmek tuketiyor zaten insani.2ay sonra 31 olcam..olumlu dusunmeye calisiyorum akisina biraktim artik...iliskiler kisminda konu okudum bugun.kaderden bahsediyor.ben birini cok istedim benim secimimdi ama olmadi.demekki biz karar veremiyoruz buna.hani diyorlar ya sana secenek sunar diye bence oyle degil cizilmis bi yol var ve o yol bizi nereye gotururse diye dusunuyorum..bakalim kime varicaz bu yolun sonunda

hiç vicdan azabı çekmeyin.eğer içiniz sinmediyse kesin ilahi bi adalet vardır.az kalsın o hatayı yapacaktım.parfümünün kokusundan tiksinmiştim yemek yiyişinden(( annem olmaz dedi bende ona dedim hakkımı helal etmiyorum dedi.ilk o an anladım doğru karar verdiğimi.şimdide ona benzeyen birini dahi gördümmü iyikide olmamış diye şükrediyorum.
İNŞALLAH ÇOK MUTLU OLACAĞINIZ HERGÜN ŞÜKREDECEĞNİZ BİR EVLİLİK YAPARSINIZ...

Ayni bende ona benzeyen birini bile gorsem iyyy diyorum..dusunuyorumda her hareketi batiyordu bana.konusmasi,yuruyusu,yemek yemesi...nasi dayandim ona anlam veremiyorum..ailemin,cevremin gaziyla iyi insan olsun bunla dedilerde dediler....ama olan bana oldu iste...tskederim dileginiz icin..umarim hepimiz mutlu evlilikler yapariz..

Cevre der!! Benim.arkadaslarimda cok iyi kacirma falan dediler.hatta cok yakin bi dostum senin ne ozelligin var demisti.ama tamameen kararimi verip bitirdikten sonra bana olsun diye israr eden bi arkadasim.ayy esra senin yanina hic yakismiyordu
iyi biriydi ama.layigin degildi dedi.en cok israr edenlerden biride oydu :)

Aynı şeyi ben de yaşadım.Ben de nasıl sevgili olmuşum onla diyorum biri için.Bedduası belki de.Çünkü ben de ondan sonraki ilişkimde zorluk yaşadım.

Aynisini banada dedi arkadasim sinir kupune dondum..neden o zaman olsun diyordun dedim.e sen gorusuyosun ne deseydim demez mi??ben birini yakistiramiyorsam soyluyorum ki soyledimde ama o simdi evli ve cok mutlu ayri mesele

Aynı şeyi ben de yaşadım.Ben de nasıl sevgili olmuşum onla diyorum biri için.Bedduası belki de.Çünkü ben de ondan sonraki ilişkimde zorluk yaşadım.

O beni dusunuyorda benim aklimada ondan mi geliyor yoksa ne isim olur onla da adi geliyor habire aklima?ayy beddua etmese bariii..valla cok pismanim gorustugume ;( ama yaptik bi hata yazilmis buda kaderimize...

ah değil bu vicdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…