- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.865
- 333
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sorunum şu ki genel temizlik yapıyorum yani süpürge tutma yer silme falan ama toz alırken falan ince detaylar aklıma gelmiyor..mesela aynanın üstü ya da ne biliyim sehpanın yan çıkıntı tarafları..mutfakta mesela kaşıklar sararınca onları çamaşır suyuna koymak yada mutfak dolaplarının içinin düzenli olması gibi şeyler..mesela lavaboları silerim fakat fayanslarını silmek aklıma gelmez mutfaktada öyle..kapıların kirlendiği silinmesi gerektiğini farketmem..fayanslarda oluşan su damlalarının lekeleri dikkatimi çekmez..benim ablam çok temiz o söyleyince farkına varıyorum hadi ya diyorum..ablam evli ve başka şehirde yaşıyor hiç ona çekmemişim o nekadar temizse ben okadar temizlikte kötüyüm..yeni evleniceğim için de korkuyorum..kayınvalidem çok tatlı çok seviyorum onu ama o da titiz temiz biri..bu ayrıntılar bize geldiğinde dikkatini çekti belki bilmiyorum..ya sonrası diyorum..evlenince napıcam evime geldiklerinde ya pis bulurlarsa beni ya rezil olursam..annem de ben gibi hiç dikkat etmez..offf offf galiba rezil oluıcam ben ya da çoktan rezil oldumnapmam gerekir bu durumdan nasıl kurtulabilirim sizce...?
![]()
bekarken benım kadar pıs duzensız attığı attığı yerde olan odası toplanınca sınırlenen yerdekı bı seyın baska bı seyı kamufule ettığını soleyen bırı olarak soluyorum evlenınce ınsanın kendı duzenı olunca ınsan değişiyo ınan herşeyı goruyosun detayları goruyosun merak etme kendı evıne gecınce hersey değişecek goreceksın bak ben bıle değiştiysem bu kadar oooo![]()
valla ben bekarken izinliyken temizliği bile yalandan yapardım..şimdi evlendim kendi evimde nerdeyse elimde toz beziyle geziyorum.. :)) evlenince düzeliyormuş gerçekten..hele ki kendi evin olduğu için daha bi hevesle yapıyorsn
boşver canım tek derdin temizlik olsun,ZATEN HERŞEYİN MÜKEMMEL OLMASINADA GEREK YOK,AZCIK TOZDAN,SU LEKESİNDEN KİMSE ÖLMEZ.
SENİ SEVEN İNSAN HER HALİNLE SEVER,SEHPAN TOZLUDA OLSA EVİN BATIKDA OLSA SEVER.
AMA ELEŞTİREN İNSAN,AĞZINLA KUŞDA TUTSAN, EVİNİ YALAYIP YUTSANDA BULUR Bİ KUSURUNU,O YÜZDEN TAKILMA BU KADAR TEMİZLİK KONUSUNA,
BENCE İNSAN TEMİZLİK DİYEDE KENDİNİ HARAP ETMEMELİ,ÖMÜR KISA YAPACAK DAHA GÜZEL ŞEYLER VARKEN BEN NİYE TEMİZLK DERDİ İLE STRESE GİRİM.
YAP GENEL TEMİZLİĞİNİ TEFERRRUATIDA GÖRMEYİVER.
TEMİZ OLMAK GÜZEL ŞEY,AMA HİÇBİR İNSANDA SEHPASINDAKİ TOZU İLE DEĞERLENDİRİLMEMELİ,ZATEN BENİM KUSURUMA BAKACAK İNSAN YAKINIMDA OLMASIN Bİ ZAHMET.
bence temizliği yemeği falan hiç dert etme ve bu güzel günlerinin tadını çıkar canım....
evlilikte çok güzel elbette ama bu ilk heyecanları tadında yaşamalı...
temizliğe gelince de kendi evine girince zamanla görüyorsun yapıyorsun canım merak etme hiç..
hem sürekli pırıl pırıl olacak diye bi kuralda yok...
herkesin evi zaman zaman dağınık vede kirli olur..temizlenir kirlenir önemli değil..
sevgi saygı mutluluk olsun gerisi hallolur![]()
vallahi şaka gibi gelecek ama kayınvalideniz nasıl biri. titiz mi, pis mi, yapılması gerekitiğinde mi temizlik yapar?(yazımın sonunda sorumun nedenini anlayacaksınız.)
inanmazsınız ben cuma günü ödevlerimi bitirir cumartesi pazar evi altüst ederdim.tertemiz yapardım.yemekleri de anneme bırakmazdım.
evlendim. ilk 6 ay evim tertemizdi.heves vardı içimde. eşim bırak boşver diyordu.(çalıştığım için kıyamıyor)
zamanla kayınvalidem kızım boşver demeye başladı.annem titizdir.2 dk yerinde durmaz.
biana geldiğinde bile bakarsın mutfağa kaçmış çaydanlığı ovalıyor.
''bazı gelinler kayınvalideye çekermiş''. ben öyle oldum.
saldım gitti.eski titiz halimi özlüyorum bazen.
o neder bu nederi aşarsın zaten. evliliğin sorumluluğu binince ne derse desin bi sürü işim var beğenmezse beğenmesin de diyebilirsin. insan bekarken yaşamadığı bilmediği için daha ince düşünüyor. canını sıkma pasaklılar daha kıymetli olur:) baktın sorun oluyor ayyy unutmuşum,ayy tam yapıcaktım filan dersin geçer
benim sorunum şu ki genel temizlik yapıyorum yani süpürge tutma yer silme falan ama toz alırken falan ince detaylar aklıma gelmiyor..mesela aynanın üstü ya da ne biliyim sehpanın yan çıkıntı tarafları..mutfakta mesela kaşıklar sararınca onları çamaşır suyuna koymak yada mutfak dolaplarının içinin düzenli olması gibi şeyler..mesela lavaboları silerim fakat fayanslarını silmek aklıma gelmez mutfaktada öyle..kapıların kirlendiği silinmesi gerektiğini farketmem..fayanslarda oluşan su damlalarının lekeleri dikkatimi çekmez..benim ablam çok temiz o söyleyince farkına varıyorum hadi ya diyorum..ablam evli ve başka şehirde yaşıyor hiç ona çekmemişim o nekadar temizse ben okadar temizlikte kötüyüm..yeni evleniceğim için de korkuyorum..kayınvalidem çok tatlı çok seviyorum onu ama o da titiz temiz biri..bu ayrıntılar bize geldiğinde dikkatini çekti belki bilmiyorum..ya sonrası diyorum..evlenince napıcam evime geldiklerinde ya pis bulurlarsa beni ya rezil olursam..annem de ben gibi hiç dikkat etmez..offf offf galiba rezil oluıcam ben ya da çoktan rezil oldumnapmam gerekir bu durumdan nasıl kurtulabilirim sizce...?
![]()