benim sorunum şu ki genel temizlik yapıyorum yani süpürge tutma yer silme falan ama toz alırken falan ince detaylar aklıma gelmiyor..mesela aynanın üstü ya da ne biliyim sehpanın yan çıkıntı tarafları..mutfakta mesela kaşıklar sararınca onları çamaşır suyuna koymak yada mutfak dolaplarının içinin düzenli olması gibi şeyler..mesela lavaboları silerim fakat fayanslarını silmek aklıma gelmez mutfaktada öyle..kapıların kirlendiği silinmesi gerektiğini farketmem..fayanslarda oluşan su damlalarının lekeleri dikkatimi çekmez..benim ablam çok temiz o söyleyince farkına varıyorum hadi ya diyorum..ablam evli ve başka şehirde yaşıyor hiç ona çekmemişim o nekadar temizse ben okadar temizlikte kötüyüm..yeni evleniceğim için de korkuyorum..kayınvalidem çok tatlı çok seviyorum onu ama o da titiz temiz biri..bu ayrıntılar bize geldiğinde dikkatini çekti belki bilmiyorum..ya sonrası diyorum..evlenince napıcam evime geldiklerinde ya pis bulurlarsa beni ya rezil olursam..annem de ben gibi hiç dikkat etmez..offf offf galiba rezil oluıcam ben ya da çoktan rezil oldumnapmam gerekir bu durumdan nasıl kurtulabilirim sizce...?
![]()
bence aslında ipi ucun yazdıklarında gizli ! sen aslında temizlikten anlıyosun yazdıkalrını oku bidaha bakalım