Bi kadın kocasının huyunu Değiştiremiyorsan nasıl başa çıkar

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Benim kocanın sevgisini ilgisini göstermeme gibi bir huyu var Giyin kuşan Süslen saçını değiştir Gayet normalmiş gibi davranma atıyorum mesaj atarım mesajımı görür ama cevap yazmaz hiçbir yerde resminizi paylaşmaz yüzük takmaz herhangi hareketle bana değer verdiğini hissetmek diyorum Sizce bu evlilikte normal mi herkes aynı şeyi yaşıyor mu olması gereken bu da ben mi kafama takıyorum her şeyi😯😯😯

Normal değil.Bence sosyal medyada bekar olarak tanıtmış kendini birilerine😒Aynı şeyi siz de yapın.Yüzük takmayın,onunla resimlerinizi koymayın.

Benim kocanın sevgisini ilgisini göstermeme gibi bir huyu var Giyin kuşan Süslen saçını değiştir Gayet normalmiş gibi davranma atıyorum mesaj atarım mesajımı görür ama cevap yazmaz hiçbir yerde resminizi paylaşmaz yüzük takmaz herhangi hareketle bana değer verdiğini hissetmek diyorum Sizce bu evlilikte normal mi herkes aynı şeyi yaşıyor mu olması gereken bu da ben mi kafama takıyorum her şeyi😯😯😯

Kocan evli oldugunu sadece aksam eve gelince hatirliyor sanirim. Cunku sana bildigin yokmussun gibi davraniyor. Normal degil evet. Resim vs paylasmayabilir hadi yuzuk de takmasin da mesajina cevap bile vermemesi ilginc

Bana göre normal değil. Ama her zaman evlilikler de yoğun sevgi ve aşk hisleriyle olmuyor. Evlenmiş olmak için evlenen erkekler için maalesef bir çözüm yolu yok. Adamın karakterini değiştiremezsiniz ne yazık ki

Bu koca değil, başka bir şey. Huylarını değiştiremiyorsanız kocayı değiştirin.

Değişmez.
Ona yemek yapmayın, kirlisini yıkamayın, kıyafetlerini ütülemeyin, dağıttığını toplamayın, aynı yatakta yatmayın.
Bakalım sizi hatırlıyor mu?

Sosyal medyayı sık kullanan birisi mi? Eğer öyleyse 1 kere bile beraber fotoğrafınızı paylaşmamış olması gerçekten ilginç. Benim arkadaşımın eşiyle ortak isimli bir hesabı vardı. Bir de eşinin ayrıca kendi adıyla hesabı vardı. Ortak isimli hesapda herşey normaldi. Adamın tek isimli hesabında ise dışarıdan bakınca bekar bir adam izlenimi var. Bana hiç normal gelmiyor böyle şeylerin altından illa bişeyler çıkıyor.neticede ayrı hesaptan başkalarıyla konuştuğu ortaya çıkmıştı adamın. Ama dışardan baksan normal bir aile babası sözde.

Cok aktif kullanmiyorsa Sosyal medyada fotoğraf koymaması normal ama mesajlara cevap vermeyip 2 güzel laf söylememesi bilemedim. Acaba görücü usulüyle mi evlendiniz?

Cok aktif kullanmiyorsa Sosyal medyada fotoğraf koymaması normal ama mesajlara cevap vermeyip 2 güzel laf söylememesi bilemedim. Acaba görücü usulüyle mi evlendiniz?
Yok severek evlendik gece yarısı özleyip balkonda görmek için gelen adam bide ben değişmedim diyor

Sosyal medyayı sık kullanan birisi mi? Eğer öyleyse 1 kere bile beraber fotoğrafınızı paylaşmamış olması gerçekten ilginç. Benim arkadaşımın eşiyle ortak isimli bir hesabı vardı. Bir de eşinin ayrıca kendi adıyla hesabı vardı. Ortak isimli hesapda herşey normaldi. Adamın tek isimli hesabında ise dışarıdan bakınca bekar bir adam izlenimi var. Bana hiç normal gelmiyor böyle şeylerin altından illa bişeyler çıkıyor.neticede ayrı hesaptan başkalarıyla konuştuğu ortaya çıkmıştı adamın. Ama dışardan baksan normal bir aile babası sözde.
Hesapta birkaç resmimiz var ama ilgili değildir hiç

Sizin durumunuz sevgisini, ilgisini göstermeme değilde sevgisi ve ilgisi olmama gibi duruyor. Yani size karşı bi sevgisi olduğuna emin misiniz de göstermiyor diye dert ediyorsunuz.

Benimki de resim asla paylaşmaz kessen paylaşmaz😂😂😂yüzük de takmaz ben de takmam🙈🙈🙈ama sever oper koklar sevgisini belli eder💗
Eşini en iyi sen tanırsın çözüm sen de

Back
X