- 5 Haziran 2016
- 217
- 243
- 53
- 35
- Konu Sahibi cevizezmesi
-
Ben de kendime akışına Bırak diyorum ama ikinci buluşma olsun istiyorum bir yandan daŞimdi ne desem bilemedim . Karşınızdaki erkek. Yani sizin düşündüğünüz iNce ayrıntıyı düşünemez. Akışına bırakın bakalım
30 yaşına gelmiş sosyal hayatı olan bir erkek niye arkadaşça buluşmak istesin diye düşünmeden edemiyorum, sanırım beğenmediBelki sadece arkadasca bulusmak istemistir
Pek olumlu bir hava sezemedim acikcasi
Canim olacagi varsa zaten olur da bence hastalık bunaltmis olabilir. O yüzden beklememiş yada aramamıştırBen de kendime akışına Bırak diyorum ama ikinci buluşma olsun istiyorum bir yandan da
bu ihtimali de düşündüm, biraz net ve ağırkanlı biri gibi geldi. mesajlarımız bile tamam peki şu saat şurası gibi oldu :) yazmazsa makul süre bekleyip şansımı deneyebilirim belkiSiz çok hassas bir yapıdasınız bence apartmana girmenizi beklemeyi lüzumsuz görmüş olabilir. Eve gidince de zaten yeni geldiğiniz ve konuştuğunuz için yazmamış olabilir. Bence bundan sonraki mekanı siz belirleyin şu gün müsait misin gibi biraz emri vaki yapın bakalım cevabı ne olacak ?
evet çünkü anladığım kadarıyla baya kötü olmuş mesajda kısaca bahsetmişti ama o kadar olduğunu tahmin etmemiştim inşallah hastalıktandırCanim olacagi varsa zaten olur da bence hastalık bunaltmis olabilir. O yüzden beklememiş yada aramamıştır
Buyuk ihtimalle elektrik alamamis30 yaşına gelmiş sosyal hayatı olan bir erkek niye arkadaşça buluşmak istesin diye düşünmeden edemiyorum, sanırım beğenmedi
bu düşünceye hep katılmışımdır :)Kadınların hisleri kuvvetlidir. Nasıl hissettiyseniz öyledir
ilk ben kalkalım demeyi planlıyordum benden önce davrandıBuyuk ihtimalle elektrik alamamis
Ben normal erkek arkadaslarimla bulusunca bile ilk ben kalkalim mi derim
Gerci isi varsa bilemeyecegim ama
Isaretler olumlu gozukmuyor sanki
Kac saat oldu aramayalıbu düşünceye hep katılmışımdır :)
hahaha valla doğru dediniz bi yaştan sonra o flörtöz hava hemen olmuyor en azından bende öyle olmaya başladı, zamanla alıştıkça oluyor...umarım zamana bırakınca geri dönüş alırımİlk buluşmada sizinle flört tarzında ne konuşabilir ki?
Olgun insanlarsınız nihayetinde.
Tanımak, tanışmak, sohbet etmek daha normal niyeti bu şekilde olsa bile.
Ayrıca sık sık denk düştüğünüz için arkadaş mahiyetinde de kahveye davet etmiş olabilir.
Zamana bırakmak en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?