Bi kahve parasi !

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
805
1.671
113
35
Cok saskinim kizlar. Dil kursuna gidiyorum, ordan bi arkadasim var. Otomattan kahve aliyoruz aralarda, aylardir en az 8 9 kez cuzdanini unutmustur ya da yaninda para olmaz. 1 liranin lafi bile olmaz diyip her defasinda aldim. Odemeyi teklif etmedi etse de almazdim. Dedigim gibi ne olacak

Bugun ben cuzdanimi unutmusum sinifta. Cikip al ben bekliyorum dedi bozuk parasi da var gordum. Ben vazgectim dedim, sinifa ciktim. Almis parasini verirsin dedi masama birakti kahveyi.
Hemen verdim parasini, o da hemen aldi.

Tamam insanlar parasini isteyebilir ama bu tavir ayip degil mi ?
Bunun disinda aylardir gayet guzel sohbet ediyorduk ama cidden kirildim. Ben mi abartiyorum ?

Abartmıyorsun tabi ki iğrenç ya 1 liranın hesabını nasıl yapmış insan almaya utanır o parayı

Neymiş bir kahvenin kırkyıl hatrı yokmuş

Cok sasirdim ya hic beklemezdim. Ustelik kurs disinda da konusur ederdik. Hic bisey olmamis gibi hala mesaj yaziyor ama konusmak istemiyorum artik. Soguk cevaplar yaziyorum noldu diyor...

Daha işin olmasın Canım o kişiyle. Hiç iyi yapmamış :s

Ben olsam kağıda aldığınız kahvelerin fiyatını yazar 1 lirasını çıkartır geri kalanını isterdim. Hadi canım eller cebe diyemediniz mi! Ya neden bir şey demiyorsunuz?

Otomatta elinde bozuk paralari varken sen yukari cik ben bekliyorum diyince ben vazgectim diyip ciktim. Anladi sandim saka gibi ama yukari getirip sonra verirsin gibi biseyler dedi. Parasini verip yuzune bakmadim.
Haklisiniz. Bisey demeliydim.

Ogrenmis oldun. Kisasa kisas yapacaksin.

Buna benzer bir sey Fransa'da oldu. Defalarca ismarlamama ragmen sesini cikarmayip orada bir euro nun hesabini yapti diye ben arkadasligimi kestim. Iyi ki samimi arkadas degilsiniz.

Otomatta elinde bozuk paralari varken sen yukari cik ben bekliyorum diyince ben vazgectim diyip ciktim. Anladi sandim saka gibi ama yukari getirip sonra verirsin gibi biseyler dedi. Parasini verip yuzune bakmadim.
Haklisiniz. Bisey demeliydim.
Ben yerimde duramazdım içim içimi yerdi. Lütfen en yakın zamanda isteyin bu dediğimi yapın lütfen.

Tamam işte mesajda ne oldu diye sorduğunda söyle
Arkadaşlar arasında bi kahvenin lafının olmayacağını düşünürüm. Bu güne kadar sana ısmarladığım kahvelerin lafını etmedim misal. Sen bir liranın hesabını yaptığın için arkadaşım olmadığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…