Almis parasini verirsin dedi
Tamam işte mesajda ne oldu diye sorduğunda söyle
Arkadaşlar arasında bi kahvenin lafının olmayacağını düşünürüm. Bu güne kadar sana ısmarladığım kahvelerin lafını etmedim misal. Sen bir liranın hesabını yaptığın için arkadaşım olmadığını düşünüyorum.
+986457843679964Ben olsam kağıda aldığınız kahvelerin fiyatını yazar 1 lirasını çıkartır geri kalanını isterdim. Hadi canım eller cebe diyemediniz mi! Ya neden bir şey demiyorsunuz?
Terbiyesizlik..
Ben olsam diye düşündüm bu zamana kadar ödediğim kahve paralarını isteyesim geldi, yapabilir miydim bilmiyorum ama..
Açık açık söyleyin bence Saksi_Degilim_Ben in dediği gibi.
Hani varsa bir derdi sıkıntısı madem o kadar süredir konuşuyorsunuz söyleyebilirdi bence.
Kesinlikle yazmayi dusunuyorum.
Cunku hic bir sey olmamis gibi mesaj atiyor saka gibi.
Ya belki de gerçekten hiç parası yoktur? Neden böyle düşünmüyorsunuz?
5 lirası da mı yok diyeceksiniz, belki gerçekten yok?
Benim de senenin başında bir yurtdışı isim olmuştu, euro olmus dört buçuk TL, vize istiyor dörtyüz beş yüz lira, ona bütçe ayiriyorum noter kağıt istiyor,üçtür beştir zannederken öğreniyorum ki yüz liraymis, ona butce ayırıyorum seyehat sigortası şusu busu... Ailemin de pek gönlü yoktu gitmeme , onlardan da isteyemiyorum. Düzgün bir isim de yok...
Gerçekten kuruslarimi sayıyordum. Vizeci kadın 'su belgeden bir nüsha daha lazim' deyince acentada kağıt başı 1 lira almasinlar diye sokağın başındaki copycentere gitmiştim yani, o derece
Aynı günlerde dil kursundayim, evden 5 lirayla çıktım, '2+2 4 lira minibüse vereceğim, 1 liraya da çay alırım' dedim kendi kafamda. Dönüşte aynı minibüse binecegim kadin yağmur yağınca 'ayy yağmur yağıyor, araba da yarım saatte bir geliyor zaten. Gel taksiye binelim' dedi, durduracak taksi arıyor!
Şimdi ben bu kıza ne diyim?
'Yok yok yok, kemer sıkma politikasındayim, ben bekleyecegim' dedim. Kadın da arkamdan 'gezmeye tozmaya gelince Fink Fink, şurada taksi parama ortak olmadı, üç kuruş için...' diye konuşmuştur bence. Ama ne yapayım?
Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz derler.
Madem öyle siz de bir daha hiçbir şey almayın ona, olsun bitsin yani...
Ya belki de gerçekten hiç parası yoktur? Neden böyle düşünmüyorsunuz?
Benim de senenin başında bir yurtdışı isim olmuştu, euro olmus dört buçuk TL, vize istiyor dörtyüz beş yüz lira, ona bütçe ayiriyorum noter kağıt istiyor,üçtür beştir zannederken öğreniyorum ki yüz liraymis, ona butce ayırıyorum seyehat sigortası şusu busu... Ailemin de pek gönlü yoktu gitmeme , onlardan da isteyemiyorum. Düzgün bir isim de yok...
Gerçekten kuruslarimi sayıyordum. Vizeci kadın 'su belgeden bir nüsha daha lazim' deyince acentada kağıt başı 1 lira almasinlar diye sokağın başındaki copycentere gitmiştim yani, o derece
Aynı günlerde dil kursundayim, evden 5 lirayla çıktım, '2+2 4 lira minibüse vereceğim, 1 liraya da çay alırım' dedim kendi kafamda. Dönüşte aynı minibüse binecegim kadin yağmur yağınca 'ayy yağmur yağıyor, araba da yarım saatte bir geliyor zaten. Gel taksiye binelim' dedi, durduracak taksi arıyor!
'Yok yok yok, kemer sıkma politikasındayim, ben bekleyecegim' dedim. Kadın da arkamdan 'gezmeye tozmaya gelince Fink Fink, şurada taksi parama ortak olmadı, üç kuruş için...' diye konuşmuştur bence. Ama ne yapayım?
Aynı şey değil ama.Ya belki de gerçekten hiç parası yoktur? Neden böyle düşünmüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?