Bi karmaşa içindeyim tavsiyenize ihtiyacım var

Sevgiliniz bırakmalısınız kesinlikle.
Neyini seviyorsunuz işsiz, güçsüz, doğru düzgün bir şey yaşamadığınız adamın zaten anlamadım.
Kendinizi bu kadar mı değersiz görüyorsunuz?
Doktor olan da normal gelmedi bana, sevdiğiniz birinin olduğunu biliyor, tanışmak için bileklik alıp göndermeye çalışıyor falan bunlar da çok sağlıklı insan davranışları değil.

Seni sevmiyor beybi, prenses gibi bakiyorsan niye bıraksın ki seni, tabii sever, ama neyi??

Mutlu olmadığın bir adamı sevemezsin. Diğerinin mesleğine parasına aşık oldun vicdanını bizimle rahatlatmak istiyorsun ama seninkiyle olmaz diğeriyle hiç olmaz.

Balık baştan kokar... evlenirsen bu adamla sen ise gider gelirsin faturaları ödersin buda evde oyun oynar kesin şimdi olduğu gibi beslemeye devam edersin kirli donlarini yıkarsın...
Nickin bile mutsuz neyi zorluyorsun ki

İşsiz güçsüz sevgilini bırak doktor denen şahıstan da uzak dur. O sevgilinizden daha anormal geldi bana. Daha sevgili olmadan, sevgilisi olan kadına hediye alıp göndermek istemesi hiç normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…