• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kızın yapısının güzel olması ne demektir?

damlos19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
176
87
98
Manisa
Erkek arkadaşımla konuşurken izmirin kızlarına geldi konu bi şekilde ve güzel mi diye sordum orda okudu çünkü. Güzel dedi bende ne fark var sonuçta Türk hepsi herkes güzeldir özel olarak ne var dedim Onların yapıları güzel dedi. Bana ilişkinin başında boyumun kısa olduğunu söylemişti yapiları guzel derken fiziken mi kastetti sizce nedir?
Merakımdan soruyorum

Fiziksel olarak cekici, alimli demek.
Ayrica ekside okumustum genelde gocmen,macir kizlari olduklari icin de acik tenli, renkli gozlu, uzun boylu,alimli oluyorlar yaziyordu :)
Ben de macirim. Uzun boylu degilim fazla 1.65im ama kendimi cok sever ve begenirim. Masallah bana.:KK48:
Onemli olan kendiyle barisik olmak

Fiziksel olarak cekici, alimli demek.
Ayrica ekside okumustum genelde gocmen,macir kizlari olduklari icin de acik tenli, renkli gozlu, uzun boylu,alimli oluyorlar yaziyordu :)
Ben de macirim. Uzun boylu degilim fazla 1.65im ama kendimi cok sever ve begenirim. Masallah bana.:KK48:
Onemli olan kendiyle barisik olmak

Bende tam tersi kısa ve esmerim böyle bi laf söylemesi uzdü....

İzmirliyim, ve evet fiziksel anlamda diyor. Gercekten katiliyorum buna, ama ne olursa olsun karakter daha onemlidir gozumde, 10 numara fizik, muthis bir yuz ama 0 karakter. Neye yarar? Kafana takma, karakterine odaklan, kendini gelistir, fizik ve guzellik hersey degildir

Erkek arkadaşımla konuşurken izmirin kızlarına geldi konu bi şekilde ve güzel mi diye sordum orda okudu çünkü. Güzel dedi bende ne fark var sonuçta Türk hepsi herkes güzeldir özel olarak ne var dedim Onların yapıları güzel dedi. Bana ilişkinin başında boyumun kısa olduğunu söylemişti yapiları guzel derken fiziken mi kastetti sizce nedir?
Merakımdan soruyorum
Erkeklere böyle sorular sormamak gerekir. Onlar çok düz mantıklar. Bizim gibi kırılır mı üzülür mü yanlış anlar mı diye düşünmezler.. Ben de Italyan erkeklerini cok yakısıklı bulurum ama yine de benim sevdigim adamın tırnagı olamazlar.. Dolayısıyla bu sizi sevmedigini göstermez.. Sıkmayın canınızı..

Bir oda arkadaşım vardı odun gibi vücudu vardı ne göğüs ne kalça ne bel ama bir yüzü vardı ki kendinibakmaktan alıkoyup aşağılara bakamazsın. İzmirliydi. Yapısı mapısı yok. Kızları güzel gerçekten. Kıvırmış sadece.

ya :) benim eşim benim tam tersim fiziki yaıdaki kızları beğenir,yani tv izlerkenki yaptığı yorumdan,bakışından,evlenmeden önceki konuşmalarımızdan anlıyorum bunu ama önemi yok,çünkü beni seviyor ve benle evli.Ben de iri yarı uzun boylu esmer erkekleri beğenirim ama gel gör ki eşimi dünyadaki hiçbişeye değişmem...
bunun gibi.

Merakımdan soruyorum
Doğru demiş valla :)) hoş kızlar var. Sizi seviyordur ama izmirin kızları hoş demesinde sıkıntı yok çünkü doğru tespit

İzmirli kadınları güzel bulması sizi çirkin bulduğu anlamına gelmez ki, bu mevzudan sizi beğenmediğine nasıl kanaat getirdiniz?

İzmirli kızların yüksek çoğunluğu gerçekten güzel oluyor bunu kabul etmek lazım. Ama sizi sevmese yanınızda olmazdı. Sormussunuz durustce cevaplamış, bir daha böyle sorular sormayın üzülecekseniz.

Back
X